Antiretur instant Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- doru9644
- utilizator constant
Re: Antiretur instant Daiwa
Noroc , ca si solutie incearca pe jumatatea de sus a axului antiretur cu decupatura de sus un tub retractar de la electrice este mai rigid . Toata lumea stie ca chestiile se string la frig , am incercat cu tubul de pasta de pix dar este cam ,moale , si se toceste repede . Am ca mulinete daiwa si shimano si imi plac deopotriva doar ca le folosesc diferit pe bete la ce vreau sa pescuesc. La mine funcioneaza ,dezavantajul,este ca se misca mai greu manivela tur retur. 

- George1985
- veteran
De la ce mulineta este antireturul Tdum?
La a mea era plastica partea asta
La a mea era plastica partea asta
- semlecangheorghe
- veteran
,,pare a fi de la un morethan b , dar poate gresesc..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Pt. George1985
Salut George. Da, este de la o Daiwa Bradia. Rew.
- doru9644
- utilizator constant

tdum scrie:Pt. George1985

Pt doru9644:
Nu stiu cati au inteles ceva din asta:
Spuneam pe undeva, la incepurul topicului pe o postare, ca ,,facerea de bine si voluntariatul sunt o asociere nefericita" Romanii o spun mult mai plastic. Se pare ca se confirma cu varf si indesat.
Am deschis acest topic cu ceva timp in urma cu dorinta de dialog si intrajutorare. Pe mine m-a ajutat. Mediul acesta virtual al forumului mi-a imbogatit experienta de viata intr-un mod in care contactul direct cu prietenii si persoanele apropiate, pescarii cu care discut, nu mi l-ar fi relevat niciodata.
De aceea, consider ca am dialogat suficient, iar aceasta este ultima mea postare pe acest topic, indiferent daca mai are sau nu o evolutie ulterioara.
Va doresc la toti pescuit placut si probleme cat mai putine. Rew.
Nu stiu cati au inteles ceva din asta:
Eu unul am inteles perfect ceea ce doreai sa spui, fiindca recomandarea ta seamana oarecum cu una din cele 14 metode de remediere a antireturului la Daiwe, pe care le-am identificat si testat, doar ca eu mai execut ceva modificari in plus pentru a functiona corespunzator metoda cu varnisul.doru9644 scrie:Noroc , ca si solutie incearca pe jumatatea de sus a axului antiretur cu decupatura de sus un tub retractar de la electrice este mai rigid . Toata lumea stie ca chestiile se string la frig , am incercat cu tubul de pasta de pix dar este cam ,moale , si se toceste repede . Am ca mulinete daiwa si shimano si imi plac deopotriva doar ca le folosesc diferit pe bete la ce vreau sa pescuesc. La mine funcioneaza ,dezavantajul,este ca se misca mai greu manivela tur retur.
Nu este nevoie sa dezmembrezi rulmentul in varianta cu ,,urechea" de comanda din plastic. Daca ai bunavointa sa citesti ceea ce am scris anterior, ai si raspunsul la nedumerirea ta de mai sus. Dealtfel, sunt sigur ca sunt multi si-au rezolvat problema antireturului la ora asta doar ca nu au gasit necesar sa comunice acest lucru. Daca vrei poti si fara chinezi...doru9644 scrie: e mai greu cu saibele de plastic , sau sa faci rost de 3 chinezi sa scoti asa ceva pe ax . nu toata lumea foloseste real four.
Spuneam pe undeva, la incepurul topicului pe o postare, ca ,,facerea de bine si voluntariatul sunt o asociere nefericita" Romanii o spun mult mai plastic. Se pare ca se confirma cu varf si indesat.
Am deschis acest topic cu ceva timp in urma cu dorinta de dialog si intrajutorare. Pe mine m-a ajutat. Mediul acesta virtual al forumului mi-a imbogatit experienta de viata intr-un mod in care contactul direct cu prietenii si persoanele apropiate, pescarii cu care discut, nu mi l-ar fi relevat niciodata.
De aceea, consider ca am dialogat suficient, iar aceasta este ultima mea postare pe acest topic, indiferent daca mai are sau nu o evolutie ulterioara.
- George1985
- veteran
- stefanflorin
- veteran
si la mine a iesit "uratel" dar functional, testat pe vreme rece cand alte dati dadea rateuri frecvent. Multumim pt. sugestii!
Urasc atarnatorii!
- doru9644
- utilizator constant
A_mi cer scuze daca scuze raspunsul meu a fost deranjant sau prea virulent,dar antireturul la Daiwa implica multe modele ...... sa dai ca si bani peste 100 pe mulineta si apoi sa cauti 3 chinezi , si sa nu fie ce trebue , e un pic aiurea doar ca sunt ,chestiii,care unul ca mine as da bani orcind in nebunia mea chiar daca stiu ca sare pe unele modele de multi bani ....cind lanesz la minus grade .....nu tine de experienta de viata ci dor de modul de a expune , problema...............................tdum scrie:Pt doru9644:
Nu stiu cati au inteles ceva din asta:Eu unul am inteles perfect ceea ce doreai sa spui, fiindca recomandarea ta seamana oarecum cu una din cele 14 metode de remediere a antireturului la Daiwe, pe care le-am identificat si testat, doar ca eu mai execut ceva modificari in plus pentru a functiona corespunzator metoda cu varnisul.doru9644 scrie:Noroc , ca si solutie incearca pe jumatatea de sus a axului antiretur cu decupatura de sus un tub retractar de la electrice este mai rigid . Toata lumea stie ca chestiile se string la frig , am incercat cu tubul de pasta de pix dar este cam ,moale , si se toceste repede . Am ca mulinete daiwa si shimano si imi plac deopotriva doar ca le folosesc diferit pe bete la ce vreau sa pescuesc. La mine funcioneaza ,dezavantajul,este ca se misca mai greu manivela tur retur.Nu este nevoie sa dezmembrezi rulmentul in varianta cu ,,urechea" de comanda din plastic. Daca ai bunavointa sa citesti ceea ce am scris anterior, ai si raspunsul la nedumerirea ta de mai sus. Dealtfel, sunt sigur ca sunt multi si-au rezolvat problema antireturului la ora asta doar ca nu au gasit necesar sa comunice acest lucru. Daca vrei poti si fara chinezi...doru9644 scrie: e mai greu cu saibele de plastic , sau sa faci rost de 3 chinezi sa scoti asa ceva pe ax . nu toata lumea foloseste real four.
!