Ancora pe Twister

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 26 Aug 2006, 16:17

Este posibil ca acele tzacuri fine sa fie a unor strapazani si in acest caz nu cred ca mai are rost inca o ancora suplimentara
ma vad nevoit sa te contrazic
cel putin eu am avut nu o data tzacuri slabe de tot si la capat a rezultat salau la 2 si chiar 3 kg
dupa mine cade aceasta teorie cum ca daca tzacul e fin pestele e mic
la Salaova stapii iti mutau lanseta din mana cateoadata si nu depaseau 35 de cm

cat despre ancora la salau nu am folosit cautandu-l in agataturi si considerand ca e un plus pentru mai multe minusuri in trusa :D

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 26 Aug 2006, 18:52

nu am zis ca tzacuri fine inseamna pesti mici ovidiu14, ci doar ca chiar daca ai tzacuri fine si ai mana formata pe asa ceva, poti sa-l intepi si fara ancora suplimentara pe shad! oricum o sa incerc si cu ancora in caz ca voi avea prea multe rateuri in toamna asta cu jig simplu! :roll: totusi s-ar putea sa nu fie cazul!

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 26 Aug 2006, 20:09

Si in montura Drachkovitch cu pestisor mort se utilizeaza doua ancore, exceptand riscurile agatarii.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 26 Aug 2006, 21:23

andrei , il citam pe Aquaro :D

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 26 Aug 2006, 21:31

marfa! :D

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 27 Aug 2006, 07:34

Problema asta cu ancora in plus atasata pe coada shadului au avut-o majoritatea pescarilor de salau,am incercat si eu diverse variante,nefiind pe deplin multumi de nici una.De curand am gasit in magazin shaduri cu ancora atasata,este prinsa printr-o struna care trece prin interiorul shadului si fixata la un ochet al plumbului pe care il are in interior.Ancora e prinsa in portiunea dinspre coada iar shadul are in portiunea cozii trei crestaturi prin care ies bratele ancorei.Din pacate nu ma retinut numele firmei care ii producea,dar daca vreti o sa pun o poza poate ii recunoaste cineva.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 27 Aug 2006, 08:55

danr scrie:ah todi fa-ne teoria tacului si a absorbtiei te rugam :lol:
te-ai gandit ca eu credeam ca la salau e ca la femei de exemplu, tacul e una absorbtia e alta ? :lol:
atat te'o fi dus mintea la momentul respectiv, era inainte sa te insori? :D

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 27 Aug 2006, 19:12

Da, exact, o las libera, atarna, dar la recuperare, din cauza curentului creat, se lipeste te txister. Avantajul este ca nu dezechilibreaza jocul twisterului. Deloc. De agatat, nu agata mai mult decat daca as infige-o in coada. Am incercat ambele variante, atacuri am avut mai multe cu ea lasata liber, iar agataturi, in proportii sensibil egale.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 27 Aug 2006, 19:13

propun un topic special pt. a face caterinca de moderatoru' sef! se poate :?: :roll:

glumeam desigur! :D

Scrie răspuns