Ancora pe Twister
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Este posibil ca acele tzacuri fine sa fie a unor strapazani si in acest caz nu cred ca mai are rost inca o ancora suplimentara.nu e vb de cat de tare da tacul, ci de cat de bine absoarbe naluca. iar perioadele ala nu sunt anotimpuri, ci mai degraba ore intr'o singura zi.andrei-ovidiu scrie:stiu ca in anumite perioade, salaul da tzacuri fine si e necesara o ancora pt. inteparea lui cum se cuvine!
-
- veteran
danr scrie:ah todi fa-ne teoria tacului si a absorbtiei te rugam![]()
te-ai gandit ca eu credeam ca la salau e ca la femei de exemplu, tacul e una absorbtia e alta ?

primavara da tare in shad, toamna altcumva, de aceea am intrebat daca este chiar necesar ancora suplimentara pe twister, pt. ca e pacat sa ai tzacuri si sa nu-l iei, dar cu putina indemanare il iei si fara ancora pe shad!
Cand pescuiesc la Budeasa, folosesc obligatoriu o ancora langa capul twisterului. Siatemul de atasare este format din doua sau trei inele despicate imbinate, pe care le bag pe agrafa strunei. Este un sistem excelent, deoarece in cazul inteparii, twisterul nu este distrus. Ancora o las libera, nu o bag in twister.
Cand pescuiesc la Budeasa, folosesc obligatoriu o ancora langa capul twisterului. Siatemul de atasare este format din doua sau trei inele despicate imbinate, pe care le bag pe agrafa strunei. Este un sistem excelent, deoarece in cazul inteparii, twisterul nu este distrus. Ancora o las libera, nu o bag in twister.

Si atirna, asa, sub el? Nu se inmulteste si nr de agataturi? Ca si atunci cind infig tripla in cocoasa shadului, tre sa fiu cu patentul la indemina, ca se tot indreapta ancorele. De aia pun tripla numai cind baietii nu ataca decisiv, doar dau cite o muscatura, asa, in trecereAncora o las libera, nu o bag in twister