discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
storm fish
- veteran

Parca erai profesor...maine in cancelarie sa-l intrbi pe profu' de geogra' ...el ar trebui sa stie.
Ai 10 si la geografie...mai vi la toamna pentru corigenta.

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
draqdevil
- veteran

-
Shimano,sh ce vrei sa prinzi pe jiu?In ultimul timp nu se mai prinde decat morun,cega si pastruga.....
-
shimano
- veteran

-

Exact

-
draqdevil
- veteran

-
Si...am uitat sa precizez,se pescuieste exclusiv cu betze de fly si k naluci se folosesc Zalturile!
-
razvi
- utilizator constant

-
@ paulus
Stimabile, la ce vrei sa se preteze lanseta? STIUCA banuiesc, dupa orientarea in plaja 10 - 30g .. Pentru pescuitul de pe mal, e cam scurtuta, iti recomand una la 2,40m care se preteaza si pentru barca si pentru mal & o MULINETA clasa 2000 - 2500 FB ( frana fata ) + cateva "jucarele". Pentru inceput, la capitolul jucarele, iti recomand LINX'urile de la BerTI. Sunt super. Mult succes, in cautarea cumetritzei.
P.S. Nu uita de S T R U N A
Ne vedem la pescuit. FIRE `NTINSE

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
kuin tauti
- veteran

razvi scrie:@ paulus
Stimabile, la ce vrei sa se preteze lanseta? STIUCA banuiesc, dupa orientarea in plaja 10 - 30g .. Pentru pescuitul de pe mal, e cam scurtuta, iti recomand una la 2,40m care se preteaza si pentru barca si pentru mal & o MULINETA clasa 2000 - 2500 FB ( frana fata ) + cateva "jucarele". Pentru inceput, la capitolul jucarele, iti recomand LINX'urile de la BerTI. Sunt super. Mult succes, in cautarea cumetritzei.
P.S. Nu uita de S T R U N A
Ne vedem la pescuit. FIRE `NTINSE

pt cele maxim 10 grame... e indeajuns de lunga prajina la 2,4 metri ? nu tre mai lunga ?
rishnita de ce tre sa aibe musai in fata frina ? e vre´un argument lojic sau simpla preferinta ?
e musai sa aibe frina ? nu de alta dar stiu io niste meseriasi care dadeau fir rotin invers...

-
razvi
- utilizator constant

-
@ kuintautti

Da, eu zic ca e mult mai avantajoasa mulineta cu FRANA FATA ( Front Brake ) decat cele cu frana de atac. Intr-un drill cu o "captura frumoasa" o sa faci diferenta. Ai ceva cu chestia asta? Vad ca tot agati in mine stimabile cu asta. Ce te-a deranjat atat de tare? Sau te-a mirat raspunsul complet si OK dat colegului paulus?
NO COMMENT, mai mult. Bagatori de seama, cu ratting veteranic, sunt destui
Nu sunt curios de astfel de meseriasi. Am vazut si eu "meseriasi" tari in scris aici pe forum, care cautau cleanul cu ROTATIVE si TELESCOP de 4,2m din piatz de la rushi

Care-s ei, se stiu ei, nu vreau sa strig imaginea de pescar nimanui.
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
paulus
- junior

nu e nevoie sa v-a certati din cauza mea..... Eu doar cautam niste sfaturi/raspunsuri..nu subiect de cearta

-
adiwolf
- veteran

-
kuin tauti
- veteran

razvi scrie:@ kuintautti

Da, eu zic ca e mult mai avantajoasa mulineta cu FRANA FATA ( Front Brake ) decat cele cu frana de atac. Intr-un drill cu o "captura frumoasa" o sa faci diferenta. Ai ceva cu chestia asta? Vad ca tot agati in mine stimabile cu asta. Ce te-a deranjat atat de tare? Sau te-a mirat raspunsul complet si OK dat colegului paulus?
NO COMMENT, mai mult. Bagatori de seama, cu ratting veteranic, sunt destui
Nu sunt curios de astfel de meseriasi. Am vazut si eu "meseriasi" tari in scris aici pe forum, care cautau cleanul cu ROTATIVE si TELESCOP de 4,2m din piatz de la rushi

Care-s ei, se stiu ei, nu vreau sa strig imaginea de pescar nimanui.
eh... asai pe forumuri...

ne bagam in seama... si io si tu... si care mai scriu pe ici pi colo...
mda ! asai !

cu adevarat compliect raspunsul tau...

... compietent ashe !

... atita doar ca ieviti sa ne iexplici de ce MUUUSAI cu frina in fata
nu ma deranjeaza daca nu sti sa raspunzi logic... ca io te inteleg...
ca io nu prea m-as mira daca ar fi de natura sentimentala
si cu toate ca nu vreu sa ma miros in ciorachi cu tine... ca nah tu iesit uns cu toate alifiile... , venind vorba de lungimea lansetelor... acu io ce sa zic ? I confese !

am si mai luji de 4,2 metri da´s de flai si luate de pe alta piata... nicidecum a rushilor !