asa cum spune si titlul am barca vreau motor termic .
barca : 2,8/ 1,58 m chila gonflabila , podea tego integrala sectionata , baloane 44 cm , aprox 45 kg , oglinda 39,5 cm
eu 110 kg
acareturi in barca cam 60 kg ( electric , baterie ,ancora , diverse giugele )
se va folosi in general pe olt dar si la ture ocazionale pe dunare . ideal ar fi sa pot glisa cu tot cu bagaje .
cu un Tohatsu de 5 cai 4 t am glisat eu cu barca + ancora ( 25km/h pe gps ) cu restul de jucari NU . probabil greutatea prea mare . am intrat in glisaj usor fara eforturi si mentineam glisarea cu acceleratia sub 70% . pe la 24 /25 km/h barca a inceput sa sara si sa vibreze ca o capra proasta de am crezut ca ma arunca afara si dupa 3 tentative de a depasi viteza asta m-am calmat . sa fie din cauza ca nu era umflata barca la capacitate ? era f frig si barca era destul de moale .
Ce motor sa aleg ? sunt atit de multe marci , modele , 4T/2T etc ....... si cunostintele mele in domeniu sunt ....... aproape zero .
ce stiu ca vreau eu : 5 cp , cizma scurta , fiabilitate , rezervor incorporat , intretinere ieftina , prietenos cu buzunarul

ce nu ma deranjaza : poate fi si SH nu musai nou ( nu ma dau banii afara din casa ) , poate fi 2 T ( am destul de multa experienta cu motoare in 2 timpi )
pentru SH buget alocat 500 E ( in caz exceptional se poate urca )
pentru motor nou 1200 E nici 5 bani in plus
dupa mintea mea vreau mercury sau parsun . la parsun imi place ca e 3,68 KW si nu trebuie carnet + pretul de nou care nu depaseste 1000 E . la mercury habar nu am dar suna atit de bine

Haideti cu sfaturi si ajutati-ma .
Multumesc