grey-wolf scrie:Angler_rou scrie:io as zice sa.... dai de permis,.......................
asa-i ca am reusit sa te incurcam cu totii ?
.......
Dau de permis la capitania portului Sibiu ?

poate ca oi da si de permis pina la urma . sa vad ce zice google ca trebuie si pentru ala ( permis )
Incurcat eram de cind am hotarit ca vreau termic .

Pana la Dej faci putin, acum ca sunteti coca si aveti partial autostrazi spre Cluj

Urmatorul examen va fi prin feb-martie. Oamenii de la capitanie sunt chiar ok.
Nu este nici o branza daca vrei doar D-ul (ape interioare si Dunare) ,e floare la ureche.
Daca vrei sa te arunci la cat C (maritim costier) e putin mai greu dar tot nu e mare scofala.
Daca prinzi virusachele cu barcile si pescuitul din barca oricum mai devreme sau mai tarziu o sa trebuiasca sa-l iei.
Acum e lejereanu de luat.
Parere personala, motor peste 5 cai si 4T daca nu-ti cocosezi masina cu inca 10 kg in plus.
Chestia cu pusul la apa..... e mai greu... etc. Depinde cat mergi singur.
Eu pentru gonflabila de 3,4 Zodiac am un Mercury de 8 cai tunat la 10.Modelul mai greu, cu electromotor
De asemenea pentru salupa de 5.7 Quicksilver am avut de ales intre 2T Optimax de 115 cai si EFI de 115 4T.
Am ales 4T, intradevar cel in 2T era mai naravas dar consuma mult mai mult, inspre blana ne durea capul de la zgomot... si nu vreau nici sa mai am o grija (uleiul) si nici sa dau la cheie/ sfoara in noiembrie sau martie de sa fac scurta la mana.
Daca ai nevoie de o treaba usoara, nu vrei sa prea glisezi des, mergi mai mereu singur si il pui/dai jos de pe barca des, alege ceva in 2T de max 5cp.
In rest numai de bine