Alternative la ungerea mulinetelor.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
deobicei nu risc sa pun altceva decat cele vandute special pt mulinte (altele decat cele europene, astea nu-mi plac cum reactioneaza)
de luat iau cele de pe cabelas, basspro (dureaza o luna dar merita)
abu garcia de ex e ieftina si ft buna (si uleiul si untura)
e o stiinta prea complicata sa experimentam
e ca si cand ai pune in loc de solutie de parbriz benzina sau vin pt ca e lichid
m-am tot gandit la inlocuitori pe piata noastra dar nu prea sunt
fishshopu avea ARDENT
e ca si cand ai pune in loc de solutie de parbriz benzina sau vin pt ca e lichid
fishshopu avea ARDENT
- edi_curiosul
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
Cum reactioneaza vaselinele europene?edi_curiosul scrie:deobicei nu risc sa pun altceva decat cele vandute special pt mulinte (altele decat cele europene, astea nu-mi plac cum reactioneaza)
fishshopu avea ARDENT

Ce-i complcat la "stiinta" de a unge niste angrenaje cu unsori?

Total eronata comparatia cu solutia de parbriz...corect ar fi...hot sos= solutie de parbriz de o anume marca iar alte vaseline = solutii de parbriz de alte marci..

Iar ultima fraza lasa sa se inteleaga ca poti colinda Europa de Est in lung si lat ca n-ai cu ce sa-ti ungi mulineta??

La care anume "inlocuitori " de pe piata noastra te-ai gindit , de n-ai reusit sa gasesti ceva de talia bidonaselor alea mici si scumpe cu care sucesc smecherii mintile pescarilor creduli?

Sau ai deschis service de uns mulinete?

- edi_curiosul
- veteran
tu ai ceva cu mine asta e clar, nu e prima data cand vrei sa te vezi scris!Jedi scrie:Cum reactioneaza vaselinele europene?edi_curiosul scrie:deobicei nu risc sa pun altceva decat cele vandute special pt mulinte (altele decat cele europene, astea nu-mi plac cum reactioneaza)
fishshopu avea ARDENTInfrineaza in loc sa alunece?
Ce-i complcat la "stiinta" de a unge niste angrenaje cu unsori?![]()
Total eronata comparatia cu solutia de parbriz...corect ar fi...hot sos= solutie de parbriz de o anume marca iar alte vaseline = solutii de parbriz de alte marci.....pune cineva benzina sau vin in mulinete???
![]()
Iar ultima fraza lasa sa se inteleaga ca poti colinda Europa de Est in lung si lat ca n-ai cu ce sa-ti ungi mulineta??![]()
![]()
![]()
La care anume "inlocuitori " de pe piata noastra te-ai gindit , de n-ai reusit sa gasesti ceva de talia bidonaselor alea mici si scumpe cu care sucesc smecherii mintile pescarilor creduli?![]()
Sau ai deschis service de uns mulinete?
abu garcia era firma europeana, au grasime foarte buna - 15lei, la noi nu gasesti
dar daca nu intelegi ce vreau sa zic hai acasa, baga-ti in mulineta ce crezi tu ca e mai bun gasit in magazinele de articole pescaresti si apoi dupa un an vreau un raspuns profesinonist cum te consideri
sti cate marci de gresante gasesti in romania pt mulinete? 3
Super Lube® ce folosesti tu nu am gasit la noi, +ca pt 10lei +/- nu as folosi-o
cate ungeri iti ajunge un bidonas dala scump?
la service de mulinete se fac bani, afla tu la prietenii tai fideli cat ii costa un service de mulineta si apoi dai din taste cu sens