discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
tudor
- Moderator

-
Pe poza nu vad o rotativa.
Dar daca gasesti aceasta oscilanta o poti folosi sanatos si cand e soare si cand nu e.

-
g30rg3
- veteran

nu prea exista o relatie concreta intre culoare linguritei si zilele cu soare, mai repede gradul de turbiditate a apei si culoarea linguritei. Despre pescuitul cu voblere la stiuci e ditumai tocana. In mare parte iti recomand voblerele lipless gen rattlin' (salmo zipper, strike pro flap jack, TN, rapala rattlin) sau pull bait (salmo slider, dorado drunk, strike pro baby buster) care permit pauze lungi in timpul recuperarii absolut necesare in momentul in care se raceste apa si stiuca devine un pic mai "puturoasa" in sensul ca nu mai fugareste naluca pana da cu botul de mal.
-
toni f
- veteran

nu pot sa cred .. ai aparut si aici bei proof?
dupa ce i-ai chiaunit pe aia pe crap.ro cu cele mai tembele intrebari din lume, ai venit sa stresezi si rapitorii ??
du-te fratele meu si vezi-ti de ale tale si lasa-ne ...
guys, nu-i mai raspundeti pacaliciului astuia ...
este pierdere de vreme ...
-
Adriann
- veteran

-
toni f
- veteran

il stii tu, adi ?
-
Adriann
- veteran

Nu il cunosc personal dar a postat intrebarea si pe un site bihorean...Acolo i-am vazut anisorii:))
-
Stelif
- junior

Este cel mai enervant copil din cati am vazut.....nu-i frumos din partea mea ca-l judec(daca intr-adevar are 13 ani) dar umple toate forumurile cu stupiditati.....o sa ne ucida cu intrebarile dar stati sa vedeti cand ajunge la concluzii

-
Zuckala
- utilizator constant

-
Dati-i o sansa, copilul e la inceput, e normal sa puna intrebari si sa traga concluzii (chiar daca sunt gresite). Nu cred ca cineva s-a nascut gata invatat si nu a pus niciodata intrebari stupide (pentru cel care intreaba poate sunt cat se poate de firesti).
Daca pustiul e intr-adevar batut in cap atunci imi fac "mea culpa" de pe acum, am mai intalnit si din aia.
-
ProoFf
- utilizator nou

Imi fine recunosc pe crap.ro am cam exagerat dar aici chiar nu am habar.
Pescuiesc la stiuca de 1 saptamana,m-am informat cat de cat (Am chiar si un ghid de pescuit la stiuca(Ghidul Super pescar nr6) de la revista Super Pescar nr 12) dar nu prea am gasit ce cautam.
La raspunsul lui g30rg3 mi-am facut o impresie.Si daca imi aduc amine Adriann vinde un Salmo Slider.
Oricum tot ce prind eliberez .
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 03 Oct 2011, 16:43
Zuckala scrie:Dati-i o sansa, copilul e la inceput, e normal sa puna intrebari si sa traga concluzii (chiar daca sunt gresite). Nu cred ca cineva s-a nascut gata invatat si nu a pus niciodata intrebari stupide (pentru cel care intreaba poate sunt cat se poate de firesti).
Daca pustiul e intr-adevar batut in cap atunci imi fac "mea culpa" de pe acum, am mai intalnit si din aia.
Subscriu la postarea de mai sus.
Nimeni nu s-a nascut invatat, daca intrebarile lui va streseaza nu va obliga nimeni sa-i raspundeti.
Stiu ca forumul asta e pentru ,,oameni mari'', dar hai sa le dam sanse si celor mai mici dintre noi

Nihil Sine Deo