Alta lingurita

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ProoFf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ProoFf » 03 Oct 2011, 19:59

Ok.
Multumesc de raspunsuri ce mai ramane de facut e sa cumpar o oscilianta .
Stiti careva de unde as putea lua din Oradea ? (Am auzit ca la Arrow se gasesc multe modele)

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 03 Oct 2011, 20:06

ProoFf scrie:Ok.
Multumesc de raspunsuri ce mai ramane de facut e sa cumpar o oscilianta .
Stiti careva de unde as putea lua din Oradea ? (Am auzit ca la Arrow se gasesc multe modele)
Mie imi plac alea de la Gipo. :wink:
Sau, daca iti place sa mulinezi intr-una(cum zicea cineva mai sus...ti se rotea tocmai pentru ca mulinai prea repede) ai putea incerca niste rotative mai mari(numerele 4,5).Niste Mepps-uri poate
Intotdeauna C&R

ProoFf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ProoFf » 03 Oct 2011, 20:09

La spinning dau mereu pe cris si foarte multa vegetatie (preferat de stiuca din cate stiu) si nu e problema daca mulinez intruna sau nu.
Si sa fie la un pret acceptabil

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 03 Oct 2011, 20:13

Am citit si posturile de pe crap.ro, am impresia ca baiatul asta vrea sa invete totul, cat mai repede, astfel incat data viitoare cand se duce la pescuit sa fie expert, e genul de copil rasfatat care primeste orice cere si crede ca totul i se cuvine.
Prietene ProoFf, du-te pe balta, rau, lac, iaz, canal, chiar si in vana, dimineata pana nu se lumineaza, du-te la pranz, du-te seara, noaptea, ce mai, stai cateva zile si nopti, incearca cu vartej, fara vartej, cu agrafa, fara agrafa, recupereaza rapid, recupereaza lent, fa pauze, nu fa pauze, incearca toate nalucile pe care le ai in trusa chiar daca pe timp noros se recomanda culoarea x, tu incearca si cu y si cu z, incearca orice esti curios, orice crezi tu ca ar aduce rezultate, in felul asta vei invata mult mai multe decat de pe orice forum de pescuit din lume si iti vei petrece timpul intr-un mod mult mai placut si mai sanatos decat statul pe Internet. E foarte bine ca iti pui intrebari dar incearca sa iti raspunzi tot tu la ele prin practica (un gram de practica face cat o tona de teorie) mai ales daca sunt intrebari de genul: "oare sa fie din cauza...?"
Iti dau un sfat: profita cat de mult poti de timpul liber pe care il ai datorita varstei si bucura-te de natura, va veni o vreme cand vei avea probleme mai importante si nu vei mai avea timp si vei regreta, crede-ma stiu ce vorbesc, si pun pariu ca multi useri de aici imi dau dreptate.
Hai fuga la pescuit si te asteptam cu poze.

ProoFf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ProoFf » 03 Oct 2011, 20:19

Zuckala eu m-as duce cu cea mai mare placere in fiecare zi la pescuit dar am un program foarte "complicat" ca sa zic asa
Pe la ora 14 vin de la scoala fac teme una alta , la 17 merg la antrenament ma intorc pe la 19 si gata ziua imediat.
In Weekend ies de fiecare data cand pot si incerc dar 5 zile incerc sa ma informez cat mai bine

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 04 Oct 2011, 07:29

Zuckala scrie:Am citit si posturile de pe crap.ro, am impresia ca baiatul asta vrea sa invete totul, cat mai repede, astfel incat data viitoare cand se duce la pescuit sa fie expert, e genul de copil rasfatat care primeste orice cere si crede ca totul i se cuvine.
Prietene ProoFf, du-te pe balta, rau, lac, iaz, canal, chiar si in vana, dimineata pana nu se lumineaza, du-te la pranz, du-te seara, noaptea, ce mai, stai cateva zile si nopti, incearca cu vartej, fara vartej, cu agrafa, fara agrafa, recupereaza rapid, recupereaza lent, fa pauze, nu fa pauze, incearca toate nalucile pe care le ai in trusa chiar daca pe timp noros se recomanda culoarea x, tu incearca si cu y si cu z, incearca orice esti curios, orice crezi tu ca ar aduce rezultate, in felul asta vei invata mult mai multe decat de pe orice forum de pescuit din lume si iti vei petrece timpul intr-un mod mult mai placut si mai sanatos decat statul pe Internet. E foarte bine ca iti pui intrebari dar incearca sa iti raspunzi tot tu la ele prin practica (un gram de practica face cat o tona de teorie) mai ales daca sunt intrebari de genul: "oare sa fie din cauza...?"
Iti dau un sfat: profita cat de mult poti de timpul liber pe care il ai datorita varstei si bucura-te de natura, va veni o vreme cand vei avea probleme mai importante si nu vei mai avea timp si vei regreta, crede-ma stiu ce vorbesc, si pun pariu ca multi useri de aici imi dau dreptate.
Hai fuga la pescuit si te asteptam cu poze.
Salut,
CORECT !!! - incearca recomandarile de la Zuckala si cu siguranta vei avea succes.Rezonez cu cele de mai sus si asteptam cu totii rezultatele pozitive ale tale...

Fir Intins !

Scrie răspuns