Alegerea unei lansete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Alegerea unei lansete
Pescarul care doreste sa se apuce de spinning - intra in diverse magazine cu articole de fishing. Cum alege din sumedenia de lansete ? Lasand teoria deoparte, cum stii care se potriveste pt. tine cand nu ai experienta ? Am tot cerut informatii in stanga si in dreapta, parerile sunt impartite. Aici e vorba de o singura lanseta sa-i zicem universala chiar daca nu exista asa ceva. Sa spunem pesti vizati: stiuca, avat, salau.
Re: Alegerea unei lansete
Pai nu-i chiar asa de greu , daca cel ce doreste achizitionarea lansetei merge personal la magazin.Opre.Ovidiu scrie:Pescarul care doreste sa se apuce de spinning - intra in diverse magazine cu articole de fishing. Cum alege din sumedenia de lansete ? Lasand teoria deoparte, cum stii care se potriveste pt. tine cand nu ai experienta ? Am tot cerut informatii in stanga si in dreapta, parerile sunt impartite. Aici e vorba de o singura lanseta sa-i zicem universala chiar daca nu exista asa ceva. Sa spunem pesti vizati: stiuca, avat, salau.
Din "sumedenia de lansete" se incearca fiecare, exact ca si la haine si care se potriveste(lungime, talie, greutate, etc.).Rezultatul e foarte simplu: pescar gras si mare=lanseta 3,3m extra-heavi 50-100 ...pescar slab.....bla bla bla.
Ai inteles?!
Bun la toate nu prea exista. Sa poti sa ii dai in barba prompt, sa si simti jigul in apa de 20 m, sa nu ii scoti voblerul din gura cind dai cu multifilar, sa fie si usor sa nu obosesti si lung sa poti sa arunci departe, si din carbon dar sa poti pescui si in furtuna, sa fie si ieftina si buna...
Vorba lui Adelin. Te duci si le incerci. Degeaba iti spune cineva sa o iei lanseta X cu miner de 50cm, daca antebratul tau e scurt si minerul se va agata in haine la fiecare aruncare. Si mai depinde si de buzunar

Vorba lui Adelin. Te duci si le incerci. Degeaba iti spune cineva sa o iei lanseta X cu miner de 50cm, daca antebratul tau e scurt si minerul se va agata in haine la fiecare aruncare. Si mai depinde si de buzunar
Razvane, in principiu sunt de acord cu tine. 2.70 si 10-40. Dar, acum de unde naiba stim ca nu e chinezism ? ca astia iti dai seama ca isi fac reclama.
Uite io am incercat asa la mana, un Ron Thomson de 2.70m cu actiune de 10-40. - Arrow. Sunt eu sigur ca nu i-au teapa ? NU. Ba, nu e usor iti spun eu. Am mai gasit si un Trabuco in alta parte. Na, ce fac ? Cum mi-o fii norocul.
Uite io am incercat asa la mana, un Ron Thomson de 2.70m cu actiune de 10-40. - Arrow. Sunt eu sigur ca nu i-au teapa ? NU. Ba, nu e usor iti spun eu. Am mai gasit si un Trabuco in alta parte. Na, ce fac ? Cum mi-o fii norocul.