Alegerea unei lansete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ca sugestie personala ptr. un bat cat de cat universal, ar fi modelul Maver Essox 2,7m , 12-30g, actiune de varf, pret aprox. 1.200.000-1.300.000 lei. Se poate achizitiona de la firma Watson&co din Tg. Mures, care se ocupa si de transport(evident la pret se adauga transportul de pana la 100.000-200.000 lei). Nr. de tel ptr. contact se gaseste in orice nr. din Aventuri la pescuit.
Nu vorbesc in necunostinta de cauza- eu am cumparat batul, doar ca pe alta filiera, adica adus din Ungaria, dar am vorbit si la Tg. Mures si patronul spunea ca poate sa il trimita pe posta intr-un tub de protectie.
Merita tinut cont si de modelul amintit.
Nu vorbesc in necunostinta de cauza- eu am cumparat batul, doar ca pe alta filiera, adica adus din Ungaria, dar am vorbit si la Tg. Mures si patronul spunea ca poate sa il trimita pe posta intr-un tub de protectie.
Merita tinut cont si de modelul amintit.
-
- junior
Eu unul mi-am cumparat o siweida de 2,70, actiune 10-30g, la 1.200.000 si pare foarte buna. Spun pare pentru ca e noua, dar am tras de ea pana aproape de maner si s-a tinut perfect . Iar ca produs este de origine chinezeasca, siweida fiind o firma infiintata in 1990 in China. Ramane sa vedem cum s-o comporta pe Siret.
-
- veteran
-
- utilizator constant
La unele magazine care vand articole de pescuit, de la noi din oras gasesti produse care se vand de regula prin piata, localnicii le mai spun "de la rusi" pentru ca la inceput se ocupau moldovenii de comercializarea lor prin piete.Acum mai sunt si romanii amestecati printre ei...
Din aceste magazine am cumparat acum cativa ani mai multe produse la preturi destul de piparate- consider eu - pe care ulterior le-am gasit si prin piata la jumate de pret
Spre exmplu o mulineta OKUMA costa cam in jur de 1 300 000 mii lei iar "la rusi" aceasi mulineta costa cam 600 000 mii lei am intorso pe toate partile si nu am observat nici o diferenta ba avea chiar si "timbru" lipit ...
si atunci de unde sa cumperi?
Din aceste magazine am cumparat acum cativa ani mai multe produse la preturi destul de piparate- consider eu - pe care ulterior le-am gasit si prin piata la jumate de pret
Spre exmplu o mulineta OKUMA costa cam in jur de 1 300 000 mii lei iar "la rusi" aceasi mulineta costa cam 600 000 mii lei am intorso pe toate partile si nu am observat nici o diferenta ba avea chiar si "timbru" lipit ...
si atunci de unde sa cumperi?
-
- veteran
-
- utilizator constant
-
- veteran