Alegerea unei lansete

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Mar 2005, 10:16

Opre.Ovidiu scrie:Razvane, in principiu sunt de acord cu tine. 2.70 si 10-40. Dar, acum de unde naiba stim ca nu e chinezism ?
Sunt eu sigur ca nu i-au teapa ? NU. Ba, nu e usor iti spun eu. Na, ce fac ? Cum mi-o fii norocul. :D
Pai simplu: vezi daca are ochii mici si lungi...e clar ca e chinez!
Ba acum vorbind serios, sunt oameni care atata o intorc si o invart pe toate partile, cand isi cumpara ceva, iar in final tot teapa iau....Cred ca Ovidiu face parte din acest grup de fatalisti....care atrag teapa!
Eu unu' m-am oferit de n ori sa-i iau de la unguri si nu din dorinta de adaos, iar omuletzu inca se mai cheauna ca vrea batz!
Eu sincer ma bucur cand va lua TZEAPA!!! :lol: :lol: :lol:
...si voua va sugerez sa va bucuratzi cand va lua TZEAPA! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

constantin
junior
junior

Mesaj de constantin » 07 Mar 2005, 12:57

Sa inteleg din unele interpelari ca chinezismele sunt proaste?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Mar 2005, 13:52

SF scrie: Proaste nu-s , singuru defect ca se tocesc dupa 3 partide . Prost ii ala de le cumpara , sau lipsit de inspiratie , sau ghinionist ......
De curiozitate intreb si eu: daca pe o mulineta nu scrie OKUMA ci scrie Line Wonder, dar tot ce are , inclusiv aspectul exterior iti spune ca este o mulineta Okuma, iar pretul este semnificativ mai mic, atunci chiar nu se merita s-o cumperi?

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 07 Mar 2005, 14:24

Adelin scrie:Pai simplu: vezi daca are ochii mici si lungi...e clar ca e chinez!
Ba acum vorbind serios, sunt oameni care atata o intorc si o invart pe toate partile, cand isi cumpara ceva, iar in final tot teapa iau....Cred ca Ovidiu face parte din acest grup de fatalisti....care atrag teapa!
Eu unu' m-am oferit de n ori sa-i iau de la unguri si nu din dorinta de adaos, iar omuletzu inca se mai cheauna ca vrea batz!
Eu sincer ma bucur cand va lua TZEAPA!!! :lol: :lol: :lol:
...si voua va sugerez sa va bucuratzi cand va lua TZEAPA! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
In felul tau ai drepatate, dar poate ca poti lua tzeapa in diverse imprejurari. :D Oricum iti multumesc inca odata pentru fapul ca ai vrut sa ma ajuti. Ti-am spus si atunci ca nu e vorba de neincredere, dar daca si acolo se machiaza un chinez in altceva. :D Vezi tu, de multe lucruri nu poti fii sigur in lumea asta. Chiar si cand ai intentii bune, unii pot crede altceva.
Mai bine sa iau eu tzeapa direct, decat.................No servus.
PS: subiectul l-am deschis si pentru alti incepatori nu neaparat pt. mine, ca sa fie si ei mai precauti, la TZEPE. :D Si ba, nu m-ai deranjat cu nimic. :D :D :D Imi esti chiar simpatic prin faptul ca esti glumet. BAU.

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 07 Mar 2005, 15:16

Nu vreau sa fiu rau........ci doar sa completez ce a spus SF cu alte cuvinte: La unguri, poti intalni chinezisme, chiar si la o expozitie ?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Mar 2005, 16:08

SF scrie: Cu alte cuvinte , poate sa fie contrafacut sau original , facut in China , in State sau pe Soare , atita vreme cit cedeaza dupa citeva partide ii un chinezism .
Corect!
Exista "chinezisme" si "chinezisme de firma" sau... chinezisme ....din firma!

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 07 Mar 2005, 16:24

Ma gandeam asa, ceea ce a spus danr: e bine sa mergi cu o persoana cunoscatoare in ale spinningului, cand e sa alegi lanseta.
Adeline, iti platesc drumul pana la Timisoara, nu ai putea sa ma ajuti in aceasta incercare la modul ca tin foarte mult sa-mi cumpar lanseta de aici de acasa - din Timisoara. Multumesc, de pe acum, daca te oferi.
Nu neaparat special pt. mine, dar asa daca ai drum pe aici pana la primavara. As putea sa mai astept.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Mar 2005, 16:28

eu am vazut zilele astea la MimTeam un bat mistocut, berkley chawberry cred ca se numea, tocmai bun de salau, 1.800.000 lei costa

Scrie răspuns