Alegerea jigului in functie de twister

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 13 Aug 2008, 21:05

kuintautti scrie:ma acu inaite de a va scapa voi la vale... cirlijele ca cirlijele... dar daca matisati ceva pene de cocos si alte materiale pe jiguri devin si mai apatisante

incercati sa imprumutati cite ceva de la muscari ca nu va prinde rau !
Adelin scrie:
kuintautti scrie:io dau la salau si cu plastice... dar cite odata din astea home made fac mai multa treaba mai ales cind e plictisit...
Meserie te halesc!Potzi sa ne pui si noua niste modele cu care prinzi salau pe la voi?!Cum le confectzionezi, din brisca, sau le torni in forme?!Serios chiar sunt interesat! :roll:
era sa zic ca haleshti... :lol: ca nu ma cunosti...
kuintautti scrie:pt culturisti ce nu fac io ...

do-it molds si pe ele rasucesc pene si par....

vrei poze mura`n gura ?
Adelin scrie:@Dumitru Daca se poate sefu', ca poate mai invatzam cate cava. :wink:
pai daca vrei culturistule iti fac la comanda... tu ce culori vrei ? caci vad ca mai ai multe de invatat

hai zi in seara asta si miine dimineata postez poza !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Aug 2008, 21:51

Eu am crezut ca te referi la gume si eram curios la ce pune gura pe la voi.
kuintautti scrie:io dau la salau si cu plastice... dar cite odata din astea home made fac mai multa treaba mai ales cind e plictisit...
Am crezut ca ai matritza pt plastice.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 13 Aug 2008, 22:40

eee ... nu-i nik culturistule ! deci e doar o mica neintelegere... si de data asta ai inteles gresit... ca de altfel si pe aia cu jeapca... atita tot... :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Aug 2008, 00:17

Da de aia poti sa spui la ce gume prinzi salau, ca nu se supara nimeni.Sau e secret?! :wink:
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Aug 2008, 05:52

eee salau... cam la de toate... mai ales la de astea ieftine... culori preferate sint maroniu si alb sidef... dar la de toate am prins... cu exceptia la astea "ochi salbatec" n-am prins decit stiuca si biban tule mama lor si am gasit odata o oferta si ma pus dracu de am luat o schinare de ele... risipa curata !

contrar asteptarillor altora aici e salau putin si mic comparativ cu ce vad io la galeriile de pe forumul asata... de 6 kg aici deja il da la ziar !

pe mare ar fi el ceva mai mult si mai rasarit... dar trebe barca mult mai serioasa decit ce avem noi mica si sinucigasa...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Aug 2008, 07:50

kuintautti scrie:eee salau... cam la de toate... mai ales la de astea ieftine... culori preferate sint maroniu si alb sidef... dar la de toate am prins... cu exceptia la astea "ochi salbatec" n-am prins decit stiuca si biban tule mama lor si am gasit odata o oferta si ma pus dracu de am luat o schinare de ele... risipa curata !

contrar asteptarillor altora aici e salau putin si mic comparativ cu ce vad io la galeriile de pe forumul asata... de 6 kg aici deja il da la ziar !

pe mare ar fi el ceva mai mult si mai rasarit... dar trebe barca mult mai serioasa decit ce avem noi mica si sinucigasa...
Dar ce firma le produce, ca tre' sa le cheme cumva, ca daca abordezi si salaul tot asa subiectiv, nu te mira de rezultate. :lol:
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Aug 2008, 08:44

sint no name ! se vind la kilogram... dar indeplinesc conditiile... is ok !

Adeline ... fiecare dintre noi prinde pesti care ii avem in ape ! aici la mine in zona asa sta treaba... dar vezi ca mai sint uzeri care locuiesc in renolandia... intreabai pe ei cit salau au prins si cit de mari... cine stie ei or sta mai bine la capitolu asta...

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 14 Aug 2008, 13:29

Adelin scrie:Dar ce firma le produce, ca tre' sa le cheme cumva, ca daca abordezi si salaul tot asa subiectiv, nu te mira de rezultate. :lol:
Hai sa nu mai zici ca-s rea, ia de-aici niste silicoane adevarate:

-Munchies

http://lindyfishingtackle.com/tacklesho ... 389&page=1

-OldBaySide

http://lindyfishingtackle.com/tacklesho ... 395&page=1

http://lindyfishingtackle.com/tacklesho ... 412&page=1

-Blue Fox - Astea in special! Aici se vand in cutii fara eticheta, ceva de genu vrac, dar e marcat pe shad brandul). Culorile sunt in general neutre si mate (gri, crem,...) dar sunt terminatoare! N-am gasit link cu ele.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Aug 2008, 14:35

Nu ma intresa silicoane de pe la voi, ca am cateva sacose( toate dintre cele mai prinzatore), dar eram curios cu ce se da pe la Dumitru prin nord.Am vazut la cineva cu ce dau suedezii....si am ramas foarte dezamagit.Asa e si cu ungurii care is cam la 50 de ani in urma la capitolul jiguri-silicoane.In afara de relax nu au nimic care sa spuna ceva.
Intradevar Old Bayside Skeleton sunt gume bune, prinzatoare, insa se distrug relativ repede.
WSB CLUB

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 14 Aug 2008, 15:03

culmea e ca la unguri gasesti mann's shad 8.5 cm , iar la noi..... :cry:
Imagine

Scrie răspuns