Ce m-ati combinat toti! Foarte fain!
TopGear nu am spus ca nu exista, am spus ca sunt o anomalie, adica rar si probabil accidental, sau poate ca mai sunt si care faca asa ceva dar sunt modele de bass probabil, dinalea cu skirt sau mai stiu eu... oricum la salau nu prea le gasesc aplicabilitate.
Onesti, sunt convins ca asa este, dar pana va intrece cererea de carlige offset cererea de mamaliga, cred ca o sa am doua perechi de ochelari si o sa le spun nepotilor povesti cu salai in paduri scufundate iar lor li se va parea ca bunicu' abereaza duios ca sa poata ei sa adoarma. Cererea de mamaliga se va diminua odata cu banii, masinile, femeile si mortile dusmanilor mei.
Toni f, tuning pe jiguri nu fac numa daca scot jigurile afara cand tuna... adica nu ma mai complic, la jiguri am cam tot ce imi trebuie, si mai grele, si mai usoare, si mai lungi si mai scurte... ma rog...
Kuintauti, din nefericire muscarii la noi sunt niste nostalgici care se incapataneaza sa prinda la musca pastrav si lipan, dar ajung frecvent la clean, pe niste ape murdare, sarace si braconate. Sa nu intelegi ca mi-e mila de ei, chiar ii apreciez. Am doi prieteni obsedati de muscarit si dispar prin munti cu noaptea in cap, cu trenuri, cu masini de carat lemne, se dau de ceasul mortii. Am avut de multe ori tendinta sa ma apuc dar e ceva de investit in lanseta, mulineta, snur, muste, s.a.m.d, dar sa gasesti o apa unde poti desfasura macar jumate snurul, sa ai mai mult de doua trei locri unde sa faci asta si sa ai sansa sa mai dai si de peste e foarte rar. Pozele din cataloagele cu articole de muscarit sunt aproape SF pentru noi. Mai gasim dar rar asemenea oaze si ne bucuram ca la a saptea minune a lumii. Eu pescuiesc la pastrav rar si exclusiv la vobler fiind si eu mai incapatzanat (am renuntat la rotativa considerand-o unealta dracului si m-am dezis de ea, pentru ca ucide eleganta si tehnica si e al naibi de prinzatoare, neputand selecta si marimea pestelui, 90% din cazuri fiind rapita de exemplare sub dimensiune).
Fir intins baieti!