Alegerea echipamentului pentru salau !!!!!!!1

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 17 Apr 2006, 19:45

Dane,

Pt. ca esti asa de bun pescar de spinning ma asteptam sa te vad intre concurentii de spinning ......sa poti dovedi si care e cel mai bun bat.

Adrei Zabet vad ca si demonstreaza ce spune si ca si in concursuri dovedeste ca e un pescar bun si in practica, nu numai in teorie.

Incepatorul ce voia sa stie ce bat e mai bun pt. pescuitul de pe mal ,in timp isi va da seama singur ca un bat de 2,7m. e mai bun la pescuitul cu jig-uri ,decat alt bat ,aceeasi marca de 2,10m.

Iar de ALL STAR TITANIUM,intai pescuieste cu el si dupa aceea sa vorbesti,si la fel referitor la batul FENGLASS.

Jean Scurtu

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 17 Apr 2006, 19:47

Bat de 2,30 m(7`6") mi se pare "compromisul ideal" si pe mal si in barca,dar mai ales de pe mal.Ex:GLoomis HSR ML,EXFAST,7`6",1/4-1/2,GL3 sau IMX.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 17 Apr 2006, 19:51

@Jean Scurtu
Nu e chiar asa cu concursuriel(parerea mea). Nu e tot una ca pescuiesti pe un lac sau pe o apa curgatoare. Nu e tot una daca ai mai pescuit pe apa aceea sau nu....
Adevarat ! Cine stie prinde, dar daca nu cunosti lacul sub nici o forma si e prima oara cand apuci pe el, atunci.................

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 17 Apr 2006, 19:55

Da, seria Hot Shot este dupa gustul si priceperea mea o alegere fericita.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 17 Apr 2006, 20:07

Andrei,

Ai dreptate eu stiu de mult lucrul acesta si stiu ca sunt multi pescari f. buni care nu concureaza niciodata,am concurat de multe ori in locuri pe care nu le-am cunoscut si intotdeauna am avut ceva de invatat.
Atata doar ca in concursuri nu mai poti sa-ti alegi locul si trebuie sa dovedestri ca sti sa prinzi peste in orice conditii ,chiar daca la tragerea la sorti altii au fost mai favorizati.

@Adrei -Ovidiu

daca intradevar batul ce spui tu ca e ideal la pescuitul salaului,atunci nu inteleg de ce ma intrebai cat te-ar costa sa-ti trimit un bat G.LOOMIS model STR10255 GL2 de 8'6"(2,62m.)!!!!! ca probabil il doresti nu ca sa bati nucii.

Ca ai recomandat batul de 2,10m. ca sa fii in ton cu Dan e bine,dar as vrea sa stiu exact care e preferinta ta ca deja m-ai derutat,vrand sa cumperi una si recomandand alta.

Jean Scurtu

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Apr 2006, 20:34

jeane, deja bati campii cu betele si concursurile si demonstratul valorii etc, de parca discutia noastra despre bete are vreo legatura cu un concurs sau cu castigarea acestuia
nu cred ca trebuie sa fii participant la concurs sau sa castigi un concurs ca sa convingi demonstrezi ca betele pe care le propui sunt ok sau nu, asa cum sustii tu
cred ca te-a luat apa in discutia asta si de acum incolo nu o sa-ti mai raspund la astfel de atacuri personale care mai sunt lipsite si de logica pe deasupra

desi ai pus problema in mod tendentios, am sa-ti raspund totusi la dilema
eugen, castigatorul concursului, a folosit 2 bete, unul de 7' si unul de 7'6"
esti multumit ?

referitor la ce vrea andrei ovidiu, e clar ca n-ai inteles nimic din discutia noastra despre bete
una e ce recomanzi pentru pescuit pe balti de 2 m fara curent, alta e ce vrei sa-ti cumperi pentru olt - pescuit pe apa adanca in curent puternic cu jig-uri grele, unde mai si dai in pesti "imbracati"
andrei, ai grija ca se supara nea jean si nu-ti mai trimite batul !!! :lol:

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 17 Apr 2006, 22:03

Cateodata noii romanii dam dovada de "lipsa de social", ca acum n-as sti sa denumesc mai bine ceea ce vreau sa exprim prin asta.Va luati unii de altii,va certati ca-n piata,replici taioase de "macho RO".D-lor,veniti-va in fire,totusi vrem sa fim educati,europeni,mondiali.Nu va costa mai mult sa dati o replica linistita,constructiva decat una impulsiva.Prima regula pe care ar trebui sa o urmam ar fi sa incercam sa nu ii deranjam pe ceilalti,si sa nu ne luam unii de ceilalti pt. tot felul de divergente(mici sau mari).Daca Dl. Scurtu se tot repeta(All Star Titanium si DAIWA TOURNAMENT,etc.) pe mine nu ma deranjeaza chiar deloc si nu inteleg de ce unora le-ar putea sari tandara dintr-atata lucru.Se repeta si altii mai tineri("pazea ca vin","i-am spart",etc) si nu deranjeaza.Pana la urma fiecare isi construieste imaginea proprie in concordanta cu felul sau de a fi,si are dreptul la asa ceva atata timp cat nu deranjeaza.Oricum,nu vreau sa tin partea cuiva,dar ma simt nevoit sa spun ca am impresia ca, dvs.,d-le moderator v-ati cam infierbantat si nu face bine la mica democratie a forumului nostru.Sper ca nu am deranjat prea tare.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Apr 2006, 22:52

domnul cristescu, ati castigat vreun concurs de v-ati dat cu parerea despre bete mai sus ?
nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun....

chiar daca ne mai "acidulam" putin, se mai intampla intr-o discutie, mai ales intre oameni care discuta deja de vreo 2 ani pe forumul acesta

referitor la democratie pe acest forum, este poate o iluzie :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Apr 2006, 23:00

Acest subiect este inchis!!! Va rog sa terminati cu razboaiele personale!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asta parca am mai vazut-o undeva ....candva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: deh, avantajul calaretzului... :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Apr 2006, 23:05

danr scrie:
referitor la democratie pe acest forum, este poate o iluzie :lol:
Aici iti dau dreptate!!! :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns