zici tu: "Daca tu nu controlezi naluca altul ar trebuii sa o faca?".
raspuns: unii pot sa mearga pe bicicleta fara maini si altii nu. unii au nevasta si trei amante si altii tree sa plateasca sa pupe si ei ceva. asta-i viata, deh. n-o fi corect. nici cum dau baietii astia in ardeal cu bete de 20-40g si struna la microvobler si totusi prind clean nu inteleg, da se poate. deci da, uita-te la galerie si vezi ce prinde jean cu jig si in felul lui. e clar ca poate controla naluca.
mai bagi tu: "Tu ai fost indragostit de toate betele pe care le-ai avut si ...toate au fost mai bune ca ceea ce am eu numai ca ai ajuns mai tirziu la concluzia ca trebe sa le vinzi pt ca nu corespund cerintelor tale."
raspuns: se intampla ca eu dau la peste in multe locuri si in multe feluri si ma plictisesc repejor de prins intr-un singur fel. adica nu am stilul tau, nu-s in stare sa dau 8 ore non stop pe un loc doar doar o sa am un tzac. am incercat, nu mi se potriveste. prefer sa ma distrez, ca nu vand peste. am spus ca e corect ca fiecare sa dea cum vrea si cu betele care i se potrivesc.
repet, am facut misto de tine cand ti-am zis ca nu-mi place loomisul tau, nu trebuia sa te basici. este foarte fain si ma bucur ca esti multumit. ar fi culmea sa ma apuc sa-ti spun eu cu ce sa dai, nu crezi? iar cu faptul ca mi-am dat betele, nu vad ce este ciudat.
unii le tin si ajung sa stranga 20 de bete, treaba lor. mie nu-mi place sa am chestii pe care nu le folosesc. le pot cumpara mai tarziu inapoi daca mi se face dor de ele. acum am un singur bat de spin si 3 de musca pe care le folosesc. ce-i asa de anormal, sunt scule pentru diverse situatii cu care ma intelesc eu si prind peste toate. vino sa vezi daca esti curios. si ce-i asa de anormal sa-mi placa sa fac misto de betele amicilor si sa imi placa batul pe care l-am montat cu mana mea dupa mintea mea? vroiam sa invat sa fac si bete, exista si acolo o distractie si ramai cu ceva. am inteles, nu gandesti la fel, este problema ta, nu a mea.
mai spui tu: "Pe bune , daca vrei sa iei apararea unei persoane fa trteaba cum trebuie , ce faci tu acum seamana gesturile unei femei usoare care se da doamna.Fi barbat ."
nu i-am luat apararea in dorul lelii cum crezi tu. am incercat sa explic celor care nu inteleg conversia de la musca la spin de ce poate lansa el greutati usoare. de ce pescuieste el cu bete lungi si parabolice, mi se pare destul de evident. fiindca asa ii convine lui mai bine, exact asa cum tie iti convine mai bine pentru baltile tale sa dai cu un bat de 2oz. deci spun ca-i un pic gresit sa faci retete pe un subiect relativ.
oricum, imi place ca-ti dai cu parerea despre lansat jiguri de 5g. de curiozitate, ai prins multi salai cu 5g? ai avut vreodata nevoia sa-ti bati capul cu sculele cele mai potrivite ca sa arunci cat mai departe posibil un microvobler de 2g sau un o rotativa 00? fiindca daca ai fi avut, nu ai fi zis ca nu exista bete si fire ori solutii ca sa lansezi departe greutati mici. ai pescuit vreodata cu fire de 0,08? hai sa mergem si mai departe, ai dat vreodata pe balta la salau? stiu ca ai citit ca exista faze din astea, da' un pic altfel se vad lucrurile cand le faci tu cu mana ta, d-aia te intreb.
aia cu femeia usoara a fost asa de subtila incat n-am inteles-o. daca e ceva mai clar in mintea ta, fa-te inteles sa pricepem toti. poate n-ai inteles dragule, nu eu sunt ala care scrie sa se afle in treaba. fa distinctia intre subiectul asta si acele probleme nerezolvate pe care le ai cu jean. asta e alt film.
revino-ti, nu tin apararea gratuit nimanui si nu contrazic pe nimeni gratuit. chit ca n-ai percutat, eu mi-am exprimat opinia fara sa atac pe nimeni, asta e chestie de bun simt intr-o discutie publica. daca nu esti in stare sa faci la fel, treci tata pe privat sau suna-ma si zi-mi deschis ce-ai de zis.
haidi pa.