ALEGERE SONAR DE BARCA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: ALEGERE SONAR DE BARCA
Musai sa fie cu GPS de la bun inceput,nu va trebuie sau mai rau va incurca,nu-l folositi!Am avut un Lowrance Elite 5 DSI pe care l-am vandut nefolosit,acum crapa fierea-n mine
!

- crapmaniacul
- veteran
De ce zici ca e musai sa fie cu GPS, sa marchezi locurile bune de pescuit de pe Dunare sau din Delta sau ptr vreun alt motiv ? Nu stiu apoi cat de usor se procura hartile compatibile cu modelul asta, hartile cu Dunarea si Delta ...nasolu scrie:Musai sa fie cu GPS de la bun inceput,nu va trebuie sau mai rau va incurca,nu-l folositi!Am avut un Lowrance Elite 5 DSI pe care l-am vandut nefolosit,acum crapa fierea-n mine!
Si daca ai vandut bijuteria clasa 5 , ce ti-ai luat in locul lui ? Seria 7 de la Lowrance e fitza, se vede smecherie, dar e scump tare, seria 5 e cam ceea ce trebuie la un buget relativ prietenos ...
Lowrance Elite-5 DSI este un sonar rezonabil , parerea mea ca e bun si GPS -ul , chiar daca nu ai harta poti pune nume locului si salva cordonatele .
Deocamdata am ramas pe asta
http://www.cabelas.com/product/Lowrance ... l+Products
Nu are GPS dar pt mine asta nu-i o problema oricum locurile se schimba mereu in functie de nivelul apei anotimp si am auzit ca sonarele luate din state cu gps ar crea probleme utilizatorului prin restarturi neasteptae.
Are cineva sonarul asta luat din state?exista in meniu sistemul metric sa poata fi folosit?
Sunteti multumiti de el? Credeti ca as gasi ceva mai bun in banii astia?
http://www.cabelas.com/product/Lowrance ... l+Products
Nu are GPS dar pt mine asta nu-i o problema oricum locurile se schimba mereu in functie de nivelul apei anotimp si am auzit ca sonarele luate din state cu gps ar crea probleme utilizatorului prin restarturi neasteptae.
Are cineva sonarul asta luat din state?exista in meniu sistemul metric sa poata fi folosit?
Sunteti multumiti de el? Credeti ca as gasi ceva mai bun in banii astia?
Ia-ti mai omule varianta LOWRANCE ELITE 5 DSI cu GPS!!Probabil nu vrei sa faci diferenta intre un pescar dotat si turma de barci adunate toate la ghici intr-un perimetru restrans!!Nu-i o problema pentru tine lipsa GPS-ului?Lasa-l acolo nefolosit,cu ce te-ncurca?
oK mersi de sugestie as vrea sa-mi argumentezi in primul rand de ce DSI explica-mi ce inseamna scanare down scan imaging(DSI).Am inteles ca reda foarte fidel conturul fundului si structurile dar nu poate scana cand stai pe loc, scaneaza doar in miscare si ca ar conta si viteza cu care te deplasezi si ca nu vede pestii deloc.Asta cu pestii nu m-ar deranja ca nu o sa caut eu pesti asta-i clar dar ca nu scaneaza cand stai pe loc mi se pare aiurea si ca ar fi mai avantajos modelu HDI din seria 5.
Daca l-ai avut sau il ai lumineaza-ma cu modelu asta DSI din seria 5.
Ms
Ms
RYOBI scrie:oK mersi de sugestie as vrea sa-mi argumentezi in primul rand de ce DSI explica-mi ce inseamna scanare down scan imaging(DSI).Am inteles ca reda foarte fidel conturul fundului si structurile dar nu poate scana cand stai pe loc, scaneaza doar in miscare si ca ar conta si viteza cu care te deplasezi si ca nu vede pestii deloc.Asta cu pestii nu m-ar deranja ca nu o sa caut eu pesti asta-i clar dar ca nu scaneaza cand stai pe loc mi se pare aiurea si ca ar fi mai avantajos modelu HDI din seria 5.
Ms
Pe naiba ....., scaneaza brici la banii astia plus ca are si sistem metric ,grade celsius .
Era sa uit , scaneaza si pe loc si cum vrei tu , dupa ce prinzi un pic de experienta ai sa vezi ca vezi si pestii si modul de deplasare a lor .
- crapmaniacul
- veteran
Ma bag si eu in discutie: ce puncte minus are sonarul asta, daca ai sesizat ? ce nu ai aprecia foarte mult la el ? Multam !cit_a scrie:Era sa uit , scaneaza si pe loc si cum vrei tu , dupa ce prinzi un pic de experienta ai sa vezi ca vezi si pestii si modul de deplasare a lor .
Sa-ti zic drept . Ma deranjeaza ca nu are un display mai mare , ceva din seria 7" nu strica la casa omuluicrapmaniacul scrie:Ma bag si eu in discutie: ce puncte minus are sonarul asta, daca ai sesizat ? ce nu ai aprecia foarte mult la el ? Multam !cit_a scrie:Era sa uit , scaneaza si pe loc si cum vrei tu , dupa ce prinzi un pic de experienta ai sa vezi ca vezi si pestii si modul de deplasare a lor .