Mergi pe DAM NANOFLEX ZANDER SPIN H 2,4 M, Daiwa e grea rau, am avut-o si eu si nu mi-a placut...andreea scrie:DAM NANOFLEX ZANDER SPIN H 2,4 M sau Daiwa HeartlandSalmon Heavy Spinning Rods 2,40m 21-35gr![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
habar nu am . Nanoflex am si s-a vorbit destul despre el asa ca nu mai repet . sunt super multumit de el !andreea scrie:DAM NANOFLEX ZANDER SPIN H 2,4 M sau Daiwa HeartlandSalmon Heavy Spinning Rods 2,40m 21-35gr![]()
![]()
fi mai explicit cu versatilitatea asta . in ce privinta ? numeste exact batul cu CW (cast weight ) si pestele tinta si apa(lac sau curgator ) si din barca sau mal ... naluci ... etc .andreea scrie: Dar mai am o mica intrebare NANOFLEX-ul care ar fi mai versatil daca pot sa zic asa 2.4 sau 2.7 ( pike sau zander )
P.S.stiu ca la lansete nu conteaza neaparat lungimea![]()
![]()
frumos articolul si foarte corecta descrierea ! de cind am nanoflexul (20-40) am mai folosit un singur bat si acela in paralel cu nanoflexul . il iubescboistean scrie:nanoflex, prietenii stiu de ce
reclama asta laboistean scrie:nanoflex, prietenii stiu de ce
Nu stiu de ce prietenii stiu dar eu stiu ca sant fericitul posesor a unui NANOFLEX ZANDER 2.40 20-40g ,asta la sugestiile voastre, as fi preferat PIKE-ul ,ca la ia ma duc, dar nu mai era si trebuia sa astept mult si eu maine merg la iubita si nu puteam fara cadou.boistean scrie:nanoflex, prietenii stiu de ce