Adeziv Material Barca Pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Adeziv Material Barca Pneumatica
TDR
Pune un singur petic mai mare, sa depaseasca in fiecare parte cu cca 3-4cm, rotunjeste-l la colturi, si nu mai ai treaba. Daca pui 2 unul peste altul, locul respectiv se ingroasa si ai problerme la plierea barcii, putand aparea urme de rosatura (intex parca nu au ranforsare panzata in material...).
Iar daca vrei sa faci ceva k lumea pt barca ta, ia o sticluta de GLICERINA de la farmacie si unge-o peste tot. Barca iti va multumi mai tarziu, este cea mai buna "intinerire" ce se poate face la barci, insa asigura-te inainte ca nu mai rasufla pe nicaieri!
P.S. Dupa cum vezi, mai dau si "din casa", ca doar nu le iau cu mine in mormant. Multi au vorbit in circa 20 de ani prin "vorbele mele", dandu-se destepti si crezand ca nu se prinde lumea...
Pune un singur petic mai mare, sa depaseasca in fiecare parte cu cca 3-4cm, rotunjeste-l la colturi, si nu mai ai treaba. Daca pui 2 unul peste altul, locul respectiv se ingroasa si ai problerme la plierea barcii, putand aparea urme de rosatura (intex parca nu au ranforsare panzata in material...).
Iar daca vrei sa faci ceva k lumea pt barca ta, ia o sticluta de GLICERINA de la farmacie si unge-o peste tot. Barca iti va multumi mai tarziu, este cea mai buna "intinerire" ce se poate face la barci, insa asigura-te inainte ca nu mai rasufla pe nicaieri!
P.S. Dupa cum vezi, mai dau si "din casa", ca doar nu le iau cu mine in mormant. Multi au vorbit in circa 20 de ani prin "vorbele mele", dandu-se destepti si crezand ca nu se prinde lumea...
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

nu multumesc,dar as avea o intrebare.va pricepeti la reparat barci gonflabile?daca da m-ar interesa si pe mine din ce sa fac o podina la barca mea sau daca puteti dumneavoastra sa faceti si daca aveti la vizare solutie de lipit.va multumesc.am o barca kingfisher de 240.
Aha, am inteles. Ca dai din casa .......wtf ?!.. suntem pe forum sa ne ajutam cu sfaturi,nu?terrybill scrie:TDR

Inca o data multumesc!
Salut. Pentru barca mea am gasit pe youtube tot felul de modari pt a face o podea. Nu stiu ce barca ai dar poate te inspiri din clipurile urmatoare :livi29 scrie:nu multumesc,dar as avea o intrebare.va pricepeti la reparat barci gonflabile?daca da m-ar interesa si pe mine din ce sa fac o podina la barca mea sau daca puteti dumneavoastra sa faceti si daca aveti la vizare solutie de lipit.va multumesc.am o barca kingfisher de 240.
http://www.youtube.com/watch?v=xP2AGWNCV7Q
http://www.youtube.com/watch?v=m47vKpxt2Ow
http://www.youtube.com/watch?v=JkVQV5I9ccQ
http://www.youtube.com/watch?v=T4YloR9f2os
livi29,
Podeaua unei barci se poate face din TEGO, ALUMINIU sau CAUCIUC MICROPOROS. Prima variant e clasica, a doua e mai "de fitze" iar a treia... nu sunt sigur ca e brevetata de mine, dar cu siguranta e CEA MAI USOARA. Nici nu e musai sa ai chila, se poate pune pur si simplu pt rigidizarea fundului barcii
!Pt restul, ma puteti contacta prin MP.
TDR,
"datul din casa" e corect spus, aici daca ajuti pe cineva, in 80% din cazuri te va tine minte DOAR DACA ARE NEVOIE DE TINE!!! Tine minte asta pe viitor...
Podeaua unei barci se poate face din TEGO, ALUMINIU sau CAUCIUC MICROPOROS. Prima variant e clasica, a doua e mai "de fitze" iar a treia... nu sunt sigur ca e brevetata de mine, dar cu siguranta e CEA MAI USOARA. Nici nu e musai sa ai chila, se poate pune pur si simplu pt rigidizarea fundului barcii
!Pt restul, ma puteti contacta prin MP.
TDR,
"datul din casa" e corect spus, aici daca ajuti pe cineva, in 80% din cazuri te va tine minte DOAR DACA ARE NEVOIE DE TINE!!! Tine minte asta pe viitor...

Caut si eu pe cineva care sa repare o pneumatica Baracuda 240 

...te "serveste" infailibilul "terrybill" , dar iti recomand sa nu platesti pana vezi reparatiaMurgoi scrie:Caut si eu pe cineva care sa repare o pneumatica Baracuda 240
...mai nou , am inteles ca lucreaza gratis ...

old_radu scrie:...te "serveste" infailibilul "terrybill" , dar iti recomand sa nu platesti pana vezi reparatiaMurgoi scrie:Caut si eu pe cineva care sa repare o pneumatica Baracuda 240
...mai nou , am inteles ca lucreaza gratis ...

rapala the best vobler in the world
Murgoi,
Aveti posibilitatea sa ma contactati prin MP.
old_radu,
Lucrez gratis cand fac vreo greseala gen "uitat sau intarziat sa sun inapoi pe cineva ce m-a cautat pt o reparatie". Nu daca cineva incearca "sa vada ce am facut eu" sau "sa repare el inainte sau dupa". In principiu... nu cred ca mai lucrez gratis a doua oara, fiindca am sa incerc sa nu mai gresesc si sa nu mai uit!
Aveti posibilitatea sa ma contactati prin MP.
old_radu,
Lucrez gratis cand fac vreo greseala gen "uitat sau intarziat sa sun inapoi pe cineva ce m-a cautat pt o reparatie". Nu daca cineva incearca "sa vada ce am facut eu" sau "sa repare el inainte sau dupa". In principiu... nu cred ca mai lucrez gratis a doua oara, fiindca am sa incerc sa nu mai gresesc si sa nu mai uit!

terrybill scrie:... nu cred ca mai lucrez gratis a doua oara, fiindca am sa incerc sa nu mai gresesc si sa nu mai uit!
...poi , nici mie nu mi-ai lucrat gratis a-2-a oara cu toate ca am platit si la prima reparatie , care a esuat lamentabil.
...ceva garantie oferi pentru reparatiile tale ?
LOGIC! Asta mai nou... ca acum trei-patru ani ... parca era altceva. Garantia este... FOTOGRAFIA!
In schimb... de cand cu tine, nu ma mai bag la barci de cauciuc explodate, mai ales la cele gen "COLAC",
, fiindca imi pot selecta clientela. PVC rules, asa ca... traiasca!

In schimb... de cand cu tine, nu ma mai bag la barci de cauciuc explodate, mai ales la cele gen "COLAC",