Adeziv Material Barca Pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
...departe de mine gandul de a polemiza pe subiectul acestaterrybill scrie:... aici nu-i loc de polemica...
...ideea este urmatoarea : reciteste ce adezivi am recomandat pentru cauciuc si pentru PVC si vei constata ca in postarea ta , repeti ceea ce am sugerat eu , adica , pentru cauciuc adezivi "tip prenadez" , este pe intelesul tuturor si mai putin sofisticat decat "adezivi CLOROPRENICI" , iar pentru PVC ,la fel sta situatia
...in alta ordine de idei , nu cred ca merita sa dezbatem aici calitatea lucrarii pe care ai prestat-o si se vede clar ca eu nici nu am deschis subiectul asta
...in rest :
terrybill scrie:E LOC PENTRU TOATA LUMEA!

Re: Adeziv Material Barca Pneumatica
Deci, E LOC PT TOATA LUMEA! 

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

...mai putin pentru ...tepari !!!

old_radu, tu nu esti sanatos la cap? vezi-ti reaq de treburile tale, ca altfel pt "bolnaviori" e Socola aproape de tine! Cred ca ti s-a copt si mama barcii tale pana acum! Ti-am raportat toate mesajele la adresa mea si ma tem ca in curand se vor lua masuri... asta e, asa vrei tu. 

...asta am spus-o "generic" si este valabil doar pentru cei care se simt !old_radu scrie:...mai putin pentru ...tepari !!!
![]()
![]()
...deranjeaza ?
Atata timp cat imi pui "in spate" chestii explicate de nu stiu cate ori, iar eu inca mai explic (desi nu stiu cui), da, deranjeaza. Stiu clar ca te referi la mine, asa ca las-o balta! Fiindca dupa posturile mele din topicurile tehnice aproape intotdeauna urmeaza ale tale! Pt ultima data, lucrarea facuta tie NU A FOST TZEAPA, daca era tzeapa ma sunai in max 1 sapt, nu dupa mai mult de 6 luni 

...vezi ca dezgropi mortii si nu cred ca o sa-ti convina... "putoarea"
...faptul ca te simti vizat este doar mustrarea constiintei ?!
...a trecut mai bine de 1 an si jumatate de cand am postat ultima data aici , era in oct. 2011 ....
...repet asta :
...faptul ca te simti vizat este doar mustrarea constiintei ?!
...a trecut mai bine de 1 an si jumatate de cand am postat ultima data aici , era in oct. 2011 ....
...repet asta :
old_radu scrie:...asta am spus-o "generic" si este valabil doar pentru cei care se simt !old_radu scrie:...mai putin pentru ...tepari !!!
![]()
![]()
...deranjeaza ?
Stiu ca e vechi threadul, dar poate se mai uita cineva. Am o barca seahawk 4 de la intex si din cauza depozitarii indelungate neadecvate (ipachetata intr-un sac) s-a cutat si s-a rupt fundul barcii.. are o taietura de aproximativ 5 cm lungime.
Am gasit pe un site din Galati : http://www.yacht-tng.ro/accesorii/Acces ... OPREN-6856 , 'ADEZIV ADEPRENE PENTRU HYPALON SI NEOPREN' dar e cam scump.. cu intaritor & shit, ajung la ~ 100 Euro.. si nu se merita ca e aproape cat o barca noua.
Am mai gasit pe alt forum o solutie f ieftina : Un adeziv pt pvc pe nume CODEZ, e special pt lipit pvc, si unii sustineau ca lipeste foarte bine saltelele de plaja de la intex.
Mai stiti vreo alternativa ?
Numai bine si fir intins tuturor.
Am gasit pe un site din Galati : http://www.yacht-tng.ro/accesorii/Acces ... OPREN-6856 , 'ADEZIV ADEPRENE PENTRU HYPALON SI NEOPREN' dar e cam scump.. cu intaritor & shit, ajung la ~ 100 Euro.. si nu se merita ca e aproape cat o barca noua.
Am mai gasit pe alt forum o solutie f ieftina : Un adeziv pt pvc pe nume CODEZ, e special pt lipit pvc, si unii sustineau ca lipeste foarte bine saltelele de plaja de la intex.
Mai stiti vreo alternativa ?
Numai bine si fir intins tuturor.
@ TDR
...Codez-ul nu este ok , dupa intarire devine rgid , nu este flexibil , este recomandat la imbinarile tevilor (componentelor) PVC din domeniul instalatiilor
...pentru ce ai tu nevoie ai adezivul din link-ul de mai jos:
http://www.ambient.ro/GasestilaAmbient/ ... roductName
...l-am folosit si il recomand , este ieftin , are si peticul suficient de mare cat sa-ti ajunga reparatiei .
...respecta intocmai recomandarile de utilizare : degresare , strat ungere , timp de asteptare (uscare prealabila a adezivului) , aplicare petec...
...il gasesti in magazinele Praktiker , Ambient , Dedeman...sau similare , care vand adezivi produsi de Bison
SPOR !
...Codez-ul nu este ok , dupa intarire devine rgid , nu este flexibil , este recomandat la imbinarile tevilor (componentelor) PVC din domeniul instalatiilor
...pentru ce ai tu nevoie ai adezivul din link-ul de mai jos:
http://www.ambient.ro/GasestilaAmbient/ ... roductName
...l-am folosit si il recomand , este ieftin , are si peticul suficient de mare cat sa-ti ajunga reparatiei .
...respecta intocmai recomandarile de utilizare : degresare , strat ungere , timp de asteptare (uscare prealabila a adezivului) , aplicare petec...
...il gasesti in magazinele Praktiker , Ambient , Dedeman...sau similare , care vand adezivi produsi de Bison
SPOR !