Adeziv Material Barca Pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Adeziv Material Barca Pneumatica
Merci pt raspuns. O sa-l incerc. Contine si bucata de material ?
...da , daca te uiti atent , in partea superioara a ambalajului scrie: "with repair foil"TDR scrie:... Contine si bucata de material ?
...este suficient de mare incat sa-ti ajunga
-
- veteran
Poti sa urmezi sfaturile lui old-radu : are ceva experienta cu reparatul barcilor. A invatat meserie de la un mare maestru in reparatii de barci pneumatice. Iar daca vrei o reparatie mult mai sigura, pune doua petice suprapuse : unul mai mic, care sa depaseasca putin marginile rupturii si dupa ce s-alipit bine , inca unul putin mai mare , deasupra, care sa-l depaseasca cu cca. 1 cm pe perimetru pe primul. Asa se fac cele mai sigure lipituri la gaurile din barci pneumatice.TDR scrie:Merci pt raspuns. O sa-l incerc. Contine si bucata de material ?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
florin1948 scrie:
Poti sa urmezi sfaturile lui old-radu : are ceva experienta cu reparatul barcilor. A invatat meserie de la un mare maestru in reparatii de barci pneumatice....

...in rest , cred ca sfatul cu 2 petice suprapuse este unul binevenit .

old_radu scrie:florin1948 scrie:
Poti sa urmezi sfaturile lui old-radu : are ceva experienta cu reparatul barcilor. A invatat meserie de la un mare maestru in reparatii de barci pneumatice....![]()
![]()
![]()
...in rest , cred ca sfatul cu 2 petice suprapuse este unul binevenit .

M-am spart de ras!!!!!!

rapala the best vobler in the world
Pt petice mici (pori si mici taieturi), tubul ala mic nu trebuie sa lipseasca din trusa niciunui posesor de barca pneumatica din PVC sau Hypalon. Pt cauciuc, merge si ala, dar schimbati petecul mai des 

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

...aici ai gresit , "desteptule" si ti-am spus-o si la timpul potrivitterrybill scrie:... Pt cauciuc, merge si ala, dar schimbati petecul mai des
...nu exista adeziv care sa lipeasca PVC pe cauciuc sau invers...asa cum "ti-ai dat lucrarea de licenta" cu barca mea .
...ai lipit PVC peste cauciuc si lipitura NU a tinut nici pana ai cheltuit banii luati pe "lucrarea de arta "

...macar de ai recunoaste , dar tu esti "infailibil"

old_radu scrie:...aici ai gresit , "desteptule" si ti-am spus-o si la timpul potrivitterrybill scrie:... Pt cauciuc, merge si ala, dar schimbati petecul mai des
...nu exista adeziv care sa lipeasca PVC pe cauciuc sau invers...asa cum "ti-ai dat lucrarea de licenta" cu barca mea .
...ai lipit PVC peste cauciuc si lipitura NU a tinut nici pana ai cheltuit banii luati pe "lucrarea de arta "![]()
...macar de ai recunoaste , dar tu esti "infailibil"...masivul artist teribil

Iara ceva tentative de "scandal"...oare unde-s moderatorii???
@johnnybravo unde esti?????
rapala the best vobler in the world
old_radu:
BA TZINE! DAR CU UN ANUME ADEZIV, PE CARE L-AM PUS SI LA TINE A DOUA OARA, INSA ARE NISTE LIMITE. Nu moment sau ce naiba mi-ai mai zis la telefon singura data cand am vorbit. Eu am lipit 2 petice din PVC mari cat 2 palme peste urechile de barca de cauciuc ceheasca pe care o am(nu ruseasca), si tine pana in ziua de azi. La tine... o fi fost ceasul rau, pisica sau 13 negru (am auzit de la mai multi ca faci si desfaci orice, doar sa vezi tu cum a facut altul). Apropo, macar sa ma simt eu linistit: TI-A POCNIT SI CUSATURA DE CATE FOALE I-AI DAT, sau doar s-a dezlipit petecul? In ceea ce ma priveste, am destule pacate... insa tu te dai neprihanit. O sa pocnesti ca barca aia de atata frustrare! CHILL OUT!@
BA TZINE! DAR CU UN ANUME ADEZIV, PE CARE L-AM PUS SI LA TINE A DOUA OARA, INSA ARE NISTE LIMITE. Nu moment sau ce naiba mi-ai mai zis la telefon singura data cand am vorbit. Eu am lipit 2 petice din PVC mari cat 2 palme peste urechile de barca de cauciuc ceheasca pe care o am(nu ruseasca), si tine pana in ziua de azi. La tine... o fi fost ceasul rau, pisica sau 13 negru (am auzit de la mai multi ca faci si desfaci orice, doar sa vezi tu cum a facut altul). Apropo, macar sa ma simt eu linistit: TI-A POCNIT SI CUSATURA DE CATE FOALE I-AI DAT, sau doar s-a dezlipit petecul? In ceea ce ma priveste, am destule pacate... insa tu te dai neprihanit. O sa pocnesti ca barca aia de atata frustrare! CHILL OUT!@

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

Am dezgropat securea
))
Merci de sfaturi. Buna ideea cu cele doua petice. Saptamana viitoare intru in concediu si ma ocup de ea
Urmeaza apoi 3saptamani de activitate
Numai bine !

Merci de sfaturi. Buna ideea cu cele doua petice. Saptamana viitoare intru in concediu si ma ocup de ea
Urmeaza apoi 3saptamani de activitate

Numai bine !