achizitie bat spining
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
achizitie bat spining
m-ar intresa cateva sfaturi in legatura cu achizitonare bat spining pretabil pescuitului cu voblere,blinchere si twistere pana in 25 gr cu actiune fast lungime 2,70 actiune pana in 45 grame si actiune parabolica...si pret pe la 300 ron
astept sfaturi de la experti.... :
bat
nu ma laud ca as fi asa expert dar incearca sa explici mai multe:ex vrei sa pescuiesti de pe mal,din barca,specii,cu ce momeli vei pescui in principal.personal nu agreez betele mai lungi de 2.40 dar pot fi necesare daca pescuiesti pe un rau cu latime mare,lungimea poate fi o deficienta daca malul are mult lastaris.
-
- veteran
Re: achizitie bat spining
daca te hotarasti exact ce caracteristici sa aiba lanseta poate ne putem gandiavat400 scrie:m-ar intresa cateva sfaturi in legatura cu achizitonare bat spining pretabil pescuitului cu voblere,blinchere si twistere pana in 25 gr cu actiune fast lungime 2,70 actiune pana in 45 grame si actiune parabolica...si pret pe la 300 ron

- storm fish
- veteran
pescuiesc exlusiv de pe mal in general pe olt...pe canal sub baraje....specii visate...stiuca,somn,salau.avat,....si clean uneori....momeli...ratlin rapala pana in 18 grame,blinchere pana in 20 de grame, twistere cu jiguri pana in 20 gr..(curentul nu e ca pe dunare)...voblere;sebile,cozma,rapala,dorado,salmo,rotative nr 3,4...
as vrea un bat usor pentru o mulineta daiwa procaster de 2000 sau 2500.
ma gandeam la un 15-45 ca actiune
de 2,70...mai am un maver stralis de 2,40...pe care am o daiwa laguna,dar ma gandeam sa iau ceva mai lung sa ma avantajeze pe dalele de sub baraj si la lansari...
Nu sunt esclusivist...nu dau numai ca twister,ma gandeam la ceva universal(poate nu exista )dar oricum ma gandeam ca ma ajutati cu ceva sfaturi
as vrea un bat usor pentru o mulineta daiwa procaster de 2000 sau 2500.
ma gandeam la un 15-45 ca actiune
de 2,70...mai am un maver stralis de 2,40...pe care am o daiwa laguna,dar ma gandeam sa iau ceva mai lung sa ma avantajeze pe dalele de sub baraj si la lansari...
Nu sunt esclusivist...nu dau numai ca twister,ma gandeam la ceva universal(poate nu exista )dar oricum ma gandeam ca ma ajutati cu ceva sfaturi
- CataZander
- utilizator constant
Eu unul am un shimano nexave 2.40m 15-40 gr nu pot sa zic ca are o actiune rapida dar ca bat universal e super ok
nu am incercat modelul de 2.70 dar ma gandesc ca e ok si ala. Pretul e undeva la 200-250ron. Deasemenea ai putea incerca si o okuma alumina care iar e un bat ce s-ar potrivi la ce vrei u
si e ceva mai ieftin