achizitie bat spining

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 27 Feb 2009, 17:01

tudorgabriel scrie:Salut,ce parere aveti de Sportex-urile Black Stream :?: mi-am cumparat si eu 2 bucati,de 2,40 m si de 2,10 m,din punctul meu de vedere sunt ok,voi ce spuneti :roll:
Nu cunosc modelul respectiv dar experientele mele cu Sportex mi-au lasat un gust excelent ... am un Sportex Black Arrow de care sunt foarte multumit si m-am mai jucat si cu un Sportex Carbotex 2,4 = bun si ala. E adevarat ca sunt un pic mai grele dar sunt niste lansete foarte rezistente, in general cu o actiune semiparabolica se comporta excelent in lansare si in dril si sunt suficient de sensibile.
S'altare și bunăstare !

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 27 Feb 2009, 17:46

taicanoe scrie:
tudorgabriel scrie:Salut,ce parere aveti de Sportex-urile Black Stream :?: mi-am cumparat si eu 2 bucati,de 2,40 m si de 2,10 m,din punctul meu de vedere sunt ok,voi ce spuneti :roll:
Nu cunosc modelul respectiv dar experientele mele cu Sportex mi-au lasat un gust excelent ... am un Sportex Black Arrow de care sunt foarte multumit si m-am mai jucat si cu un Sportex Carbotex 2,4 = bun si ala. E adevarat ca sunt un pic mai grele dar sunt niste lansete foarte rezistente, in general cu o actiune semiparabolica se comporta excelent in lansare si in dril si sunt suficient de sensibile.
am pus eu mana pe ele.nu arata si nici nu se simt a fi sportex....doar garantia le recomanda! :lol:
in schimb,destul de ingrijit si atent lucrate,nu imi dau impresia de blankuri senzitive....ai senzatia ca absorb informatiile pana sa ajunga la mana! :lol: dar ca si actiune si greutate is ok :)

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 27 Feb 2009, 17:51

ovidiu......H mi se pare exagerat pe olt.MH e ok.
nu prea ai adancimi "abisale" ca pe dunare si nici curentii nu se compara.nu stiu cat de bine te simti cu un XH si cu bila de 10-14g :roll:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Feb 2009, 18:07

adrignat scrie:ovidiu......H mi se pare exagerat pe olt.MH e ok.
nu prea ai adancimi "abisale" ca pe dunare si nici curentii nu se compara.nu stiu cat de bine te simti cu un XH si cu bila de 10-14g :roll:
am dat cu speed XH cu jig de 2g :!: pp 8lb grub de 5cm, si am prins un crap de 8,2kg si cativa bibani pe lac.

Daca am putut sa dau cu jig de 2g cred ca nu am nici cea mai mica problema sa dau cu 10-14g, pe dunare batul ala merge cu 21-60g ;)

Dar e chestie de gusturi, cum spuneam pt mine speedul de 2,7m xh e bat destul de fin...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Feb 2009, 18:17

Am avut ocazia sa-l vad la un preten sportexul de 2,7m si casting weight 60g, ce sa zic un bat foarte bun, aspru cu care sa poti trage niste tepe grozave :D daca nu aveam 5 lansete de 2,70m cu actiuni intre 20-80 si 50-150g, mai ca mi l-as fi luat. :wink:
De modelele 2,10 si 2,40m nu le-am vazut dar cred ca sunt bune.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 27 Feb 2009, 18:31

o sa scot la vanzare vreo 5 bete dintre care si un maver stralis spigot de 2.70 , 15-40 la pretul de 100 ron..batul e folosit de 2 ori..eu personal sunt invatat cu xh-heavy si jiguri grele...al doilea bat e un cabelas tourney trail de 2.7, moderate-fast, 10-20 lb, 1/2-2 oz...asta e cam all -purpose si il vand la 250 rom...fara nici o urma de folosire...imi iau angajament in fata tututor ca betele sunt in conditie excelemta si le primesc inapoi in cazul in care nu sunt cum zic eu ca ar fi..am deja vreo 3 bete vandute pe net , iar clientii sunt super multumiti de afacerea facuta

Ovidiu MS
junior
junior

Mesaj de Ovidiu MS » 27 Feb 2009, 19:47

Mi se pare o lanseta super reusita primul model de la SPORTEX care imi place la nebunie, raport calitate pret excelent, am luat 2.10 si 2.40 dar cred ca ma bag si la 2.70,initial vroiam sa cumpar altceva dar cand le am tinut in mana am reusit sa decid repede.

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 27 Feb 2009, 20:02

daca te hotarasti si dai maverul stralis , ma anunti si pe mine si te scap de el, eu il iau pt lingura si voblere, e prea fast, merge doar la jig?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 27 Feb 2009, 21:08

sunt hotarat..il dau ca nu il folosesc..eu acum sunt bolnav pe bete dintr-o bucata. vezi si tu in magazin unul dac aai posibilitatea..nu e extraordinar de rigid..eu zic ca merge lejer si la lingura

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 27 Feb 2009, 21:32

ai pm, vorbim
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

Scrie răspuns