Nu cunosc modelul respectiv dar experientele mele cu Sportex mi-au lasat un gust excelent ... am un Sportex Black Arrow de care sunt foarte multumit si m-am mai jucat si cu un Sportex Carbotex 2,4 = bun si ala. E adevarat ca sunt un pic mai grele dar sunt niste lansete foarte rezistente, in general cu o actiune semiparabolica se comporta excelent in lansare si in dril si sunt suficient de sensibile.tudorgabriel scrie:Salut,ce parere aveti de Sportex-urile Black Streammi-am cumparat si eu 2 bucati,de 2,40 m si de 2,10 m,din punctul meu de vedere sunt ok,voi ce spuneti
achizitie bat spining
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
S'altare și bunăstare !
am pus eu mana pe ele.nu arata si nici nu se simt a fi sportex....doar garantia le recomanda!taicanoe scrie:Nu cunosc modelul respectiv dar experientele mele cu Sportex mi-au lasat un gust excelent ... am un Sportex Black Arrow de care sunt foarte multumit si m-am mai jucat si cu un Sportex Carbotex 2,4 = bun si ala. E adevarat ca sunt un pic mai grele dar sunt niste lansete foarte rezistente, in general cu o actiune semiparabolica se comporta excelent in lansare si in dril si sunt suficient de sensibile.tudorgabriel scrie:Salut,ce parere aveti de Sportex-urile Black Streammi-am cumparat si eu 2 bucati,de 2,40 m si de 2,10 m,din punctul meu de vedere sunt ok,voi ce spuneti

in schimb,destul de ingrijit si atent lucrate,nu imi dau impresia de blankuri senzitive....ai senzatia ca absorb informatiile pana sa ajunga la mana!

am dat cu speed XH cu jig de 2gadrignat scrie:ovidiu......H mi se pare exagerat pe olt.MH e ok.
nu prea ai adancimi "abisale" ca pe dunare si nici curentii nu se compara.nu stiu cat de bine te simti cu un XH si cu bila de 10-14g

Daca am putut sa dau cu jig de 2g cred ca nu am nici cea mai mica problema sa dau cu 10-14g, pe dunare batul ala merge cu 21-60g

Dar e chestie de gusturi, cum spuneam pt mine speedul de 2,7m xh e bat destul de fin...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Am avut ocazia sa-l vad la un preten sportexul de 2,7m si casting weight 60g, ce sa zic un bat foarte bun, aspru cu care sa poti trage niste tepe grozavetudorgabriel scrie:Salut,ce parere aveti de Sportex-urile Black Streammi-am cumparat si eu 2 bucati,de 2,40 m si de 2,10 m,din punctul meu de vedere sunt ok,voi ce spuneti

De modelele 2,10 si 2,40m nu le-am vazut dar cred ca sunt bune.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
o sa scot la vanzare vreo 5 bete dintre care si un maver stralis spigot de 2.70 , 15-40 la pretul de 100 ron..batul e folosit de 2 ori..eu personal sunt invatat cu xh-heavy si jiguri grele...al doilea bat e un cabelas tourney trail de 2.7, moderate-fast, 10-20 lb, 1/2-2 oz...asta e cam all -purpose si il vand la 250 rom...fara nici o urma de folosire...imi iau angajament in fata tututor ca betele sunt in conditie excelemta si le primesc inapoi in cazul in care nu sunt cum zic eu ca ar fi..am deja vreo 3 bete vandute pe net , iar clientii sunt super multumiti de afacerea facuta