Tipar ranit scrie:Nea Fane sant curios cum vei explica adunarii generale a APSAlba din 05.03. 2010 cum s-au dus banii pescarilor (cotizanti la APSAlba) pe procesele intentate de tine in numele asociatiei si pierdute,ajungadu-se la executari silite:
- cu Agvps-decizia 240/2008 5.457 lei,
- Agvps 1206/2008 5.457,41lei,
- Ajvps Alba 2090/107/2006-2008 19.665 lei
- Balastiere Alba 236/1072008 3.600 lei,
- APM Alba 2.500 lei,
- Ag. dom. Statului36.000 lei plus
- deplasarile la Bucuresti si avocati aproximatv 10.000 lei in TOTAL=82679,41 lei
Daca s-ar fi populat balta de la Lancram, de ex, cu caras la 6 lei/kg : - 82679:6=13780 kg(13,78 TONE

)x4 carasi la kg=55.120 bcati, oare nu ar fi sarit pestii din balta ?
Tipar ranit scrie:Mai am un of cu balta de la Noslac, care a costat asociatia (APSAlba) studii Geo, etc,7.000 lei plus concesionarea de 3.600 lei/an si platita de cativa ani buni, adica alte sute de milioane (bani vechi) .Pentru cultura mea generala,aratami si mie ce pescari din APSAlba au beneficiat de aceasta investitie sau ce venituri a adus aceasta balta prin chitante eliberate de asociatie in afara de "PROTOCOL" pentru DUMETA LOL
Tipar ranit scrie:SI pentru ca sa-mi mai satisfac din ofuri
Idea cu balta de la Aiud care ne-a costat pana acum cel putin 8.000 lei ,intabulare,impozit teren, studii Geo,etc........,ce se mai aude ?
au gasit italienii balast ?sau vin sa ti-l ia din fata casei ?
iar cu ,cotizatia de 3.000 lei/an catre FNPSR ce beneficii am avut ? in afara de salariul "DUMNETA" si nitzcai PROTOCOL si apropo e bun vanatul de la KAUFLAND ?
apsalba scrie:Toate cheltuielile facute sunt pe lucrari si justificate contabil.
omul asta este un real "esec ambulant",o garantie a falimentului, insa ceea ce mi se pare cel mai trist este faptul ca tot era "trompeta" pe aici pe forum (si nu numai pe acesta) si ne mintea cu incapatanare "ca ce va face", "ce va drege", cat de corect este el si ce viziuni moderne are vis-a-vis de pescuit si de pescari.
I se aduceau dovezi ca o "infectie" pute de iti muta nasul, iar el se retragea subit din discutii, ca sa te pomenesti ca intervenea in alte subiecte "uitand" sa mai dea explicatii la cele lasate "in coada de peste", iar dc. ii aminteai te ignora total (vezi cazul lui muicand adrian pe forumul avp, dc. tin bine minte).
Un caracter infect, mizer, meschin. Se stia cu musca pe caciula, lumea aducea dovezi ca este un incompetent si ca scopul lui principal este altul decat cel trambitat, dar el urla cat il tineau tanga ca va face niste lucruri extraordinare.
P.S.: - de la ultima faza cu ajvps, cea cu executarea, nu vi se pare ca la fiecare postare rade isteric, fortat? Mie unul asa imi lasa impresia.
- in justificarile acelea contabile oare nu sunt multe facturi de protocol si combustibil?
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.