Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
apsalba
- veteran

Petru B.GD.N scrie:la ce acuze au fost aduse, aia nu se poate numi replica

A fost vreuna probata? Sau iei de buna afirmatia unor frustati? Baietii astia cu nume de pesti isi merita numele. O sa vezi ca intr-o luna de zile dupa ce asociatia lor (tot cu nume de peste, dar unul de ala cu gura mica -scobarul) va trage pe dreapta, nu vei mai auzi de ei. O sa te convingi.

Astia s-au obisnuit (dupa ce le-am platit salarii 3 ani de zile) sa traiasca bine. Au acum ocazia sa-si probeze calitatile. Iti garantez ca habar nu au. De fapt, se vede dupa vocabular. O asociatie nu se conduce ca o roaba.
-
Petru B.GD.N
- senior

inca nu a fost probat, poate nici nu va fi sau poate este si nu stim, dar ... si basescu a zis ca "nu la lovit cu pumnul in fata" pe tampitul ala de copil.
Asa e, o asociatie nu se conduce ca o roaba, dar dc cifrele date mai sus sunt reale, inseamna ca tu conduci roaba fara sa aiba acea roata.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
-
apsalba
- veteran

Nu le contest. Dar cheltuielile asociatiei se aproba de AG. Individul care se ocupa de conducerea efectiva (director executiv salarizat si care apare pe aici cu nume de peste, dat afara tocmai pentru nazbatii cu banii asociatiei, eu nefiind angajat) o sa raspunda pentru toate magariile pe care le-a facut, pe principiul cum iti asterni, asa dormi. Eu stau foarte linistit, pentru ca stiu si ce am facut si ce n-am facut. Poate am avut prea mare incredere in oameni. Asta se poate corecta.
-
srb
- veteran

-
-
jhonny
- veteran

Nu,fănicilor, am stat de vorbă cu omul aici în Buc. zilele trecute, voi l-aţi dat afară cu hotărîrea cons. dir..Nu el a ţinut contabilitatea.Iar banii tu i-ai luat ptr diverse "PROSTII" şi nu i-ai decontat nici pâna azi...penalizări cât încape...casa ta pa pa ...se duce.Şi acum ne abureşti..dar văd că ăia ai tăi nu te mai scapă.Măcar lasăi şi roagăte de iertare.Şitu ştii că sunt şi alţii mai "GREI" decât "scobarii" de care vorbeşti.
-
pescuitorul
- veteran

Nu le contest. Dar cheltuielile asociatiei se aproba de AG. eu nefiind angajat
ca deobicei esti pe aratura.ala a fost fraier ca ti-a aprobat ca executiv decontarile si si mai fraier ca te-a trimis in delegatii luxoase. Eu te trimiteam pe jos la Bucuresti.Si faza ca se aproba in AG se vede ca ai varsta comunismului. Probabil AG= MY Friends.Dupa cum era modelul.
Dar stiu care iti va fi bomboana pe coliva apsalba.Sa dai in judecata asociatia asta cu nume de peste si tot ei sa te puna cu botul pe labe .
AMIN apsalba
-
jhonny
- veteran

Văd că pe acest forum ai numai prieteni nea fane, propun să nu te mai duci pe malul apelor chiar dacă ştii să înoţi.........
-
apsalba
- veteran

-
pescuitorul
- veteran

Coane Fanica ti-a cam disparut d i a r e e e e a a verbala pe care o aveai inainte.
S-a terminat materialul de minciuna ca te-au desconspirat baietasii.
-
apsalba
- veteran

pescuitorul scrie:Coane Fanica ti-a cam disparut d i a r e e e e a a verbala pe care o aveai inainte.
S-a terminat materialul de minciuna ca te-au desconspirat baietasii.
Care baieti? Astia dupa forum? Sunt curios cum vor reactiona de luni incolo.