ZVON!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stai liniştit că ne vom cunoaşte cât de curând...dacă recunoşti că ce am scris ţi se potriveşte.. că de adevărat ai văzut că prezint acte, nu poveşti.
dacă mai continui să induci pescarii în eroare fac o asociaţie cu toţi pescarii pe care i-ai "lăsat" anul trecut să pescuiască cu chitanţa şi nu le-ai eliberat permise.. deci ţi-ai însuşit nişte bani care trebuia să meargă la bugetul de stat. Chiar dacă vor fi doi pescari(pe care deja îi ştiu) tot te dovedesc.
dacă mai continui să induci pescarii în eroare fac o asociaţie cu toţi pescarii pe care i-ai "lăsat" anul trecut să pescuiască cu chitanţa şi nu le-ai eliberat permise.. deci ţi-ai însuşit nişte bani care trebuia să meargă la bugetul de stat. Chiar dacă vor fi doi pescari(pe care deja îi ştiu) tot te dovedesc.
Nu mă interesează asociaţia ta sau a cui ofii, mai poţi face încă 100 că tot nu mă interesează , dar nu mai minţii... şi apucăte de pescuit, pentru că banii ţiau luat minţile şi presupun că e prea târziu să te" îndrepţi".Apucăte de altceva de ex." impresariat" că "prof" ai.PA PA că îmi pierd vremea.
Cum coane fanica ? apsalba atat inseamna ? un Popescu ?apsalba scrie:Inca nu, dar ma mai gandesc. Oricum APS Alba fara Popescu dispare. Poate ca unii deabia asteapta. Vor avea alte surprize.zamfi scrie:Zvonul se confirma!Asa ca de acum nu mai confundati APS Alba cu Popescu Stefan! Capisci?
![]()
![]()

S'altare și bunăstare !
-
- utilizator constant
Nea Fane sant curios cum vei explica adunarii generale a APSAlba din 05.03. 2010 cum s-au dus banii pescarilor (cotizanti la APSAlba) pe procesele intentate de tine in numele asociatiei si pierdute,ajungadu-se la executari silite:cu Agvps-decizia 240/2008 5.457 lei,Agvps 1206/2008 5.457,41lei,Ajvps Alba 2090/107/2006-2008 19.665 lei Balastiere Alba 236/1072008 3.600 lei,APM Alba 2.500 lei,Ag. dom. Statului36.000 lei plus deplasarile la Bucuresti si avocati aproximatv 10.000 lei in TOTAL=82679,41 lei
Daca s-ar fi populat balta de la Lancram, de ex, cu caras la 6 lei/kg
82679:6=13780 kg(13,78 TONE
)x4 carasi la kg=55.120 bcati, oare nu ar fi sarit pestii din balta

-
- utilizator constant
Mai am un of
cu balta de la Noslac, care a costat asociatia (APSAlba) studii Geo, etc,7.000 lei plus concesionarea de 3.600 lei/an si platita de cativa ani buni, adica alte sute de milioane (bani vechi)
.Pentru cultura mea generala,aratami si mie ce pescari din APSAlba au beneficiat de aceasta investitie
sau ce venituri a adus aceasta balta prin chitante eliberate de asociatie
in afara de "PROTOCOL" pentru DUMETA

-
- utilizator constant
SI pentru ca sa-mi mai satisfac din ofuri
cu balta de la Aiud care ne-a costat pana acum cel putin 8.000 lei
,intabulare,impozit teren, studii Geo,etc........,ce se mai aude
au gasit italienii balast
sau vin sa ti-l ia din fata casei
iar cu ,cotizatia de 3.000 lei/an catre FNPSR ce beneficii am avut
in afara de salariul "DUMETA" si nitzcai PROTOCL
si apropo e bun vanatul de la KAUFLAND