ZVON!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ca sa inchidem gura casandrelor, va anunt ca nu am fost inlocuit de la functia de presedinte si nici nu intentionez sa demisionez. Adunarea generala care va clarifica problemele interne ale asociatiei va avea loc luna viitoare, asa ca celor care se ''bucura'' le sugerez sa mai aiba ceva rabdare.
Cat despre ''concurenta'', rezultata din darea afara a fostului director executiv, cel care s-a ''bucurat'' de delapidarea asociatiei (si acum si-a facut asociatie) se va pronunta parchetul.
Cat despre ''concurenta'', rezultata din darea afara a fostului director executiv, cel care s-a ''bucurat'' de delapidarea asociatiei (si acum si-a facut asociatie) se va pronunta parchetul.
Tu (APSAlba) ai rămas singur(pardon cu alt FANEL) şi mai ai tupeul să vb prostii. Toţi pescarii au aflat câte prostii ai făcut. Am stat în delegaţie o săptămână la ALBA şi numai de prostiile voastre am auzit. TU nu eşti pescar că nu te-a văzut nimeni să pescuieşti, numai de prostii te-ai ocupat.
Am auzit că te-am dat noi afară din PNL; de la "MECANICA" te-au fugărit alţii,eşti numai de belele pe unde ai fost.
DUTEE...şi lasăne că te faci de cacaooo...când vine primaru de la băi.
Am auzit că te-am dat noi afară din PNL; de la "MECANICA" te-au fugărit alţii,eşti numai de belele pe unde ai fost.
DUTEE...şi lasăne că te faci de cacaooo...când vine primaru de la băi.
-
- veteran
Vezi ca a mai fost unul asa ca tine, la nivel de IQ, numit Geoana - nici el nu a vrut sa demisioneze din fruntea asociatiei lui dar a fost demis si locul lui ocupat de unul mai tanar si mai carismatic. Bag mana in foc mai Fane ca ai si tu in staff-ul tau un Vanghelie care teoretic te sprijina dar de fapt te infunda in kka pana la gat. Am ghicit bine?apsalba scrie:Ca sa inchidem gura casandrelor, va anunt ca nu am fost inlocuit de la functia de presedinte si nici nu intentionez sa demisionez. Adunarea generala care va clarifica problemele interne ale asociatiei va avea loc luna viitoare, asa ca celor care se ''bucura'' le sugerez sa mai aiba ceva rabdare.