ZVON!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Feb 2010, 08:05

Ca sa inchidem gura casandrelor, va anunt ca nu am fost inlocuit de la functia de presedinte si nici nu intentionez sa demisionez. Adunarea generala care va clarifica problemele interne ale asociatiei va avea loc luna viitoare, asa ca celor care se ''bucura'' le sugerez sa mai aiba ceva rabdare.
Cat despre ''concurenta'', rezultata din darea afara a fostului director executiv, cel care s-a ''bucurat'' de delapidarea asociatiei (si acum si-a facut asociatie) se va pronunta parchetul.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 22 Feb 2010, 08:34

:lol: No ma, ca tot n-am scapat... :lol:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 22 Feb 2010, 09:13

si eo, care voiam sa iti spun RIP.nu ca persoana, ca nu doresc moartea nimanui :D da` asa, doar ca functie :P

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Feb 2010, 09:16

Tu (APSAlba) ai rămas singur(pardon cu alt FANEL) şi mai ai tupeul să vb prostii. Toţi pescarii au aflat câte prostii ai făcut. Am stat în delegaţie o săptămână la ALBA şi numai de prostiile voastre am auzit. TU nu eşti pescar că nu te-a văzut nimeni să pescuieşti, numai de prostii te-ai ocupat.
Am auzit că te-am dat noi afară din PNL; de la "MECANICA" te-au fugărit alţii,eşti numai de belele pe unde ai fost.
DUTEE...şi lasăne că te faci de cacaooo...când vine primaru de la băi.

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 22 Feb 2010, 09:46

De la "MECANICA" nu l-au fugarit,i-au zidit usa cu,caramida :!: :D :D :D

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Feb 2010, 11:22

apsalba scrie:Ca sa inchidem gura casandrelor, va anunt ca nu am fost inlocuit de la functia de presedinte si nici nu intentionez sa demisionez. Adunarea generala care va clarifica problemele interne ale asociatiei va avea loc luna viitoare, asa ca celor care se ''bucura'' le sugerez sa mai aiba ceva rabdare.
Cat despre ''concurenta'', rezultata din darea afara a fostului director executiv, cel care s-a ''bucurat'' de delapidarea asociatiei (si acum si-a facut asociatie) se va pronunta parchetul.
Vezi ca a mai fost unul asa ca tine, la nivel de IQ, numit Geoana - nici el nu a vrut sa demisioneze din fruntea asociatiei lui dar a fost demis si locul lui ocupat de unul mai tanar si mai carismatic. Bag mana in foc mai Fane ca ai si tu in staff-ul tau un Vanghelie care teoretic te sprijina dar de fapt te infunda in kka pana la gat. Am ghicit bine? :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Feb 2010, 11:43

Cine vorbeşte...Fănicii ;Pe internet la--Tribunalul Alba--Dosar nr.5482/107/2009 şi vedeţi toată isprava..FĂNICILOR de la APSAlba.
Aşa că vorbim pe acte nu pe...vise.PA PA PA__HA HA. Nu că m-aş bucura dar pre ai supărat pe toată lumea şi pe aici prin oraşul lui Bucur.Hai pa.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 22 Feb 2010, 11:49

eo nu-l gasesc.da-ne un link direct, sa ne delectam un pic :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Feb 2010, 12:17

Intraţi pe "CAUTARE"..."Atitudine user apsalba"la pag.12..fişier ataşat ANDREI GHIOGHIU şi vedeţi sentinţa irevocabilă şi semnătura şi ştampila cu capul plecat alui Fănel pe procesul verbal de sechestru

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Feb 2010, 12:45

Junior jhonny,
de ce nu ai curajul sa spui cine esti? Nu esti cumva un fost care face naveta de la alba pe la Constanta si iti vezi familia pe la sfarsit de saptamana?
Ai putina rabdare si se lamuresc multe. Prea put a AJVPS postarile tale.

Scrie răspuns