ZVON!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Feb 2010, 11:10

jhonny scrie:Nea Fane,recunoaste ca ai fost mazilit.Pe " surse" am auzit ca te-au prins cu "valuta". Mi-am dat seama cind am citit pe un topic ca sau ieftinit cotizatiile la APSAlba. Cred ca intradevar ai furat Nea Fane
Iar faci afirmatii neverificate? Pana la urma cel ce a dat cu **** pe la fonduri a fost descoperit. Nu mai este demult in asociatie. Iar cei care agita apele au pus ochii pe baltile asociatiei, facute de mine si care par interesante.

PS Cotizatiile la APS Alba nu s-au ieftinit suficient. :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Feb 2010, 11:15

jhonny scrie:Nea Fane,recunoaste ca ai fost mazilit.Pe " surse" am auzit ca te-au prins cu "valuta". Mi-am dat seama cind am citit pe un topic ca sau ieftinit cotizatiile la APSAlba. Cred ca intradevar ai furat Nea Fane
Made in Ro! Eu mai stiu pe cineva acuzat ca a "bagat" mana in bani...Sa fie un user mai nou pe acest forum :roll: :lol: Necunoscute sunt caile domnului...
Un lucru e clar : inca doua asociatii in acest judet va insemna bulversarea totala a pescarilor si castigul ajvps...Poate asta se doreste! :evil: Ca am asistat de curand la un scenariu interesant in politica...Asa ca baieti ,ceasul al 12-lea se stinge! Daca nici acum nu realizati ca acuzele sunt bune (dar la timpul lor ,nu dupa 20 de ani :lol: ) dar nu rezolva problema ...o sa ne intoarcem la ajvps :twisted: Ca ati avut grija(brat la brat cu AGVPS) ca ANPA sa ne "excluda" din randul membrilor ei...Succesuri! :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 21 Feb 2010, 11:17

cunosti formatia Cassa Locco?au o melodie bestiala.suna cam asa: Ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa, ce bine-mi pare ca ai pierdus.Ca toate hainele ti-au intrat la apa, si nu mai ai nimic din tot ce-ai avut!Hahahaha :lol: :lol: :lol: Ti-a intrat puloverul ala in dungi orizontale la apa.sta strans acum pe tine, Superman ce esti.Si iti mai zic ceva.Sa stii ca pentru tine acoolul nu-i o solutie, mai ai dreptul la vot garantat de constitutie :lol:

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 21 Feb 2010, 11:25

lasati omul in pace ca la necaz poate se impusca ,sau mai rau recunoaste ca e pus pe liber ,tipul asta de gaina moare fara functie.
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 21 Feb 2010, 11:28

oare toti apesiii aparuti ca ciupercile dupa ploaie vor avea aceasi soarta?
care seamana cu apsalba (ciocoflender)cum lo chema sa aibe aceasi soarta .
aud zvon de la pasaricile din resiota ca si apscaras are bube pe burtica!

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 21 Feb 2010, 11:28

cine ma?cap de pompa asta?n-ai vazut cat e de capos?fii sigur ca nu se lasa cu una cu doua.mai pregateste un proiect de ordin, vreo alocare de fonduri europene nerambursabile.mai vreo raba cu balast.ce stim noi? :lol: :lol: :lol:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 21 Feb 2010, 11:29

poate a mancat ceva si i-a picat greu la stomac :lol: sau are vreo urticarie? :lol: :lol: :lol:

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 21 Feb 2010, 11:55

hai sa nu fim rautaciosi si macar sa recunoastem ca ne pare bine de patania lui !
poate ii vine mintea la cap si se lasa de forum si asociatii si federatii si ...
ca de pescuit nu are cum ca nici nu se apucase ca nu avea timp de sedinte si manarii si gunoaie din tartacuta cu secera si ciocanul .

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 21 Feb 2010, 12:02

Noi,gorjenii,suntem in urma cu 20 de ani :(
http://www.impactingorj.com/actualitate ... -2754.html
Vai mama noastra...
dar anu' asta-i mazilim si noi. :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Feb 2010, 12:32

storm xxx scrie:Noi,gorjenii,suntem in urma cu 20 de ani :(
http://www.impactingorj.com/actualitate ... -2754.html
Vai mama noastra...
dar anu' asta-i mazilim si noi. :lol:
Ma bucur ca vreti sa maziliti ceva :lol: Important este ca pescarii sa aiba o alternativa.La noi cica o sa aiba 4(patru) alternative care deja mi se pare o chestie putin exagerata...Nu ca ,concurenta nu ar fi o chestie benefica ! Doar ca in nebunia generala multi pescari se vor uita ,din nou, catre...vanatori! :shock: :evil:
Sau poate cainii se vor unii cand vor vedea lupul? Posibil ,dar nu in romanica :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns