vise...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kio
junior
junior

vise...

Mesaj de kio » 11 Apr 2010, 20:55

"TOTI MEMBRII ASOCIATIEI PESCARILOR SPORTIVI CARAS AU DREPTUL SA PESCUIASCA PE TOATE APELE DIN JUD.CARAS-SEVERIN FARA A PLATI ALTE TAXE". Citat de pe site-ul APS Caras.
Cand vom avea parte si in Dambovita de asa ceva??? Peste cate zeci de ani???

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

avantaje APS CARAS

Mesaj de Cracus » 11 Apr 2010, 20:59

pe langa asta, cu permis APS CARAS ai acces gratuit pe o balta situata la marginea Resitei tot anul.Pentru cei care nu sunt membri se plateste taxa/zi.Balta tine biban,crap,caras,babusca,caras si nu e deloc mare!

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 11 Apr 2010, 21:04

? @kio
Eu,ca posesor al permisului de pescuit eliberat de APS CARAS,fara a fi membru al acestei asociatii,pe ce ape am dreptul de-a pescui :wink: ?

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 11 Apr 2010, 21:13

imi traduce si mie cineva ce sa vb aicia???
eu cu permis de sibiu , unde nu am voie sa pescuiesc ???pt ca eu cred ca am voie in toata tara pe toate apele (munte,ses) atata timp cat nu sunt sub protectia unei rezervati sau a unui proprietar.
sunt nebun ???? :crazy1: :crazy1:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

nu

Mesaj de Cracus » 11 Apr 2010, 21:14

nu esti nebun!

cu permis ANPA toata lumea are voie sa pescuiasca pe toate apele publice din tara!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 11 Apr 2010, 21:15

nickydarnico scrie:imi traduce si mie cineva ce sa vb aicia???
eu cu permis de sibiu , unde nu am voie sa pescuiesc ???pt ca eu cred ca am voie in toata tara pe toate apele (munte,ses) atata timp cat nu sunt sub protectia unei rezervati sau a unui proprietar.
sunt nebun ???? :crazy1: :crazy1:
Nu esti nebun, dar nici n-ai "amandoua vasle in apa" ( adaptare dupa Zamfi :lol: :lol: )

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Re: vise...

Mesaj de dan70 » 11 Apr 2010, 21:19

kio scrie:"TOTI MEMBRII ASOCIATIEI PESCARILOR SPORTIVI CARAS AU DREPTUL SA PESCUIASCA PE TOATE APELE DIN JUD.CARAS-SEVERIN FARA A PLATI ALTE TAXE". Citat de pe site-ul APS Caras.
Cand vom avea parte si in Dambovita de asa ceva??? Peste cate zeci de ani???
Fara a respecta ordinul privind prohibitia? In bazinele pisciole naturale are drept de pescuit orice pescar care are permis de pescuit ANPA. Bineinteles ca respectand perioada de prohibitie!! In apele din bazinele de la Metro pot sa pescuiasca si cei fara permis :P

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 11 Apr 2010, 21:19

Posesorii de permis ANPA,obtinut fiecare cum a putut,au dreptul de-a pescui pe toate apele naturale,cu exceptia celor cateva concesionari ale Deltei Dunarii!Nu va mai lasati aburiti de AJVPS-uri(cei de la Sibiu tot fac ceva),nu stiu decat sa induca in eroare!

P.S. Daca am gresit cu ceva,astept corecturi!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Apr 2010, 21:34

nasolu scrie:Posesorii de permis ANPA,obtinut fiecare cum a putut,au dreptul de-a pescui pe toate apele naturale,cu exceptia celor cateva concesionari ale Deltei Dunarii!Nu va mai lasati aburiti de AJVPS-uri(cei de la Sibiu tot fac ceva),nu stiu decat sa induca in eroare!

P.S. Daca am gresit cu ceva,astept corecturi!
Practic cine nu are permis e "condamnat" sa pescuiasca pe balti private, incinte etc. Desi la 2 inspoectori piscicoli pe judet, ar putea pescui destul de calm si pe cele publice! :lol:
Desi ANPA a spus f clar ca putem pescui in orice judet cu permisul si nimeni nu are "monopol" sa vedeti voi de nu o sa apara cazuri de pescari veniti in alt judet, controlati de paznicii AP locale care ii vor goni sau ii vor sicana pe motiv ca nu au permis....obtinut din judet de la ei! Punem pariu?

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 11 Apr 2010, 21:38

@Fario
Deci,induc in eroare :wink: !Punem pariu :lol: ?

Scrie răspuns