Si ce se mai victimizeazaFario_nebunu scrie: Asta evident, pana la Piatra Ursului ca de acolo in sus fiind f accidental peisajul nu se mai aventureaza decat nebunii...asa ca Fario.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca vrei sa stii in 2008 prin august am gasit in Braita si "capcane" adina pripoane puse de niste "ortaci' din zona. Un snur de bocanc gros de cca 3 metri legat de o creanga sau bolovan si apoi un nylon 0.30-40 si carlig cu pestisot voi sau rama. Am taiat vreo 2-3 bucati, alea pe care le-am reperat. Asa ca ai dreptate, e deja "autostrada" pe acolo, vin "cizmarii" cu sireturile la prima ora sa vada ce "recolta" le-a adus noaptea! In schimb pe la 12 vin si reprezentatntii Salmo Scarpatica si daca gasesc uin pescar sportiv cu permis ANPA se leaga de el ca de ce nu are carnet de membru la ei! Dar sa caute pripoane in dolinele alea unu nu incearca!alexis scrie:Ehe pe Braita deja unii au abonament ,ca dimineata devreme e prea tarziu de pescuit ca deja se circula ca pe bulevard....in fiecare zi...
Da, da ca stelele le sunt lampase si luna reflector iar traseul e parcurs cu carul marealexis scrie:Ehe pe Braita deja unii au abonament ,ca dimineata devreme e prea tarziu de pescuit ca deja se circula ca pe bulevard....in fiecare zi...
Uffff, ai spus cuvantul magic - Retezat! Sper ca s-a refacut pastravul de pe Raul Mare ca anul trecut doar puiet am prins! Cica apa deversata masiv in lacul de acumulare Gura Apei l-a omorat pe ala mare sau l-a fortat sa plece mult in aval. Cred ca s-a mai normalizat situatia...sper!lucky_51 scrie:Da, da ca stelele le sunt lampase si luna reflector iar traseul e parcurs cu carul marealexis scrie:Ehe pe Braita deja unii au abonament ,ca dimineata devreme e prea tarziu de pescuit ca deja se circula ca pe bulevard....in fiecare zi...
Ca tot e aproape, pentru Retezat sa aveti pregatit cel putin 5 ron taxa de salubrizare valabila 7 zile .