vise...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 12 Apr 2010, 00:53

daca vin si se iau de voi ca nu aveti permise de la ei din judet,in apa cu ei si sunati la 112 :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Apr 2010, 11:39

apscaras scrie:daca vin si se iau de voi ca nu aveti permise de la ei din judet,in apa cu ei si sunati la 112 :lol:
Mda? Pai daca ii arunc in apa pe "controlori/paznici" ma tem ca ei vor suna la 112 nu eu! :lol: Sau sa sun la 112 cand ii vad ca se apropie si sa anunt ca in 2 minute vor fi oameni la apa? :lol: Mi-ar place sa ma gaseasca baietii de la Salmo Nevropatica pescuind la Straja-Lupeni, sa imi ceara carnetul de mebru la ei si sa ii scufund rapid in apa rece de munte...cu Pityu in frunte! :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Apr 2010, 12:04

Fario_nebunu scrie: Practic cine nu are permis e "condamnat" sa pescuiasca pe balti private, incinte etc. Desi la 2 inspoectori piscicoli pe judet, ar putea pescui destul de calm si pe cele publice! :lol:
Desi ANPA a spus f clar ca putem pescui in orice judet cu permisul si nimeni nu are "monopol" sa vedeti voi de nu o sa apara cazuri de pescari veniti in alt judet, controlati de paznicii AP locale care ii vor goni sau ii vor sicana pe motiv ca nu au permis....obtinut din judet de la ei! Punem pariu?
Fi sigur ca vor fi cazuri d'astea.Acum doi ani in timp ce pescuiam pe Avrig,un individ ce se batea cu pumnul in piept ca face parte din Ajvps(era la impartit permisele,asa era in perioada aia),incerca sa ma intimideze cand i-am spus ca eu am permis de la alta asociatie din judet.Dar s-a lamurit repede cum sta treaba :lol: Asa ca si acum ma astept la orice.Dar astept.... :lol:

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 12 Apr 2010, 17:07

[quote="Fario_nebunu"] Mi-ar place sa ma gaseasca baietii de la Salmo Nevropatica pescuind la Straja-Lupeni

La Straja poate daca ai fi fost in timpul sezonului de schi ai fi pescuit poate ceva :D acum probabil slabe sanse :D

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Apr 2010, 17:54

Fario_nebunu scrie: Mda? Pai daca ii arunc in apa pe "controlori/paznici" ma tem ca ei vor suna la 112 nu eu! :lol: Sau sa sun la 112 cand ii vad ca se apropie si sa anunt ca in 2 minute vor fi oameni la apa? :lol: Mi-ar place sa ma gaseasca baietii de la Salmo Nevropatica pescuind la Straja-Lupeni, sa imi ceara carnetul de mebru la ei si sa ii scufund rapid in apa rece de munte...cu Pityu in frunte! :lol:
:lol: raule :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Apr 2010, 22:06

lucky_51 scrie:
Fario_nebunu scrie: Mi-ar place sa ma gaseasca baietii de la Salmo Nevropatica pescuind la Straja-Lupeni

La Straja poate daca ai fi fost in timpul sezonului de schi ai fi pescuit poate ceva :D acum probabil slabe sanse :D
Nu e chiar asa, sunt pastravi de 20-23 cm pe paraul Braitza si mereu au fost acolo incidente intre padurarii RNP si baietii cu ochi albastri si obiceiuri de ortac necioplit de la Salmo Schizopatica. Asta evident, pana la Piatra Ursului ca de acolo in sus fiind f accidental peisajul nu se mai aventureaza decat nebunii...asa ca Fario. :lol:

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 13 Apr 2010, 13:21

am si eu o intrebare: lacurile de acumulare sunt considerate ape publice, la noi pe Surduc se lauda ajvps-ul ca doar ei au concesionat lacul?

P.S. Fario, in cazuri fericite sunt doi inspectori/judet, eventual unul la doua judete. :cry:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 13 Apr 2010, 13:41

Zuckala scrie:am si eu o intrebare: lacurile de acumulare sunt considerate ape publice, la noi pe Surduc se lauda ajvps-ul ca doar ei au concesionat lacul?

P.S. Fario, in cazuri fericite sunt doi inspectori/judet, eventual unul la doua judete. :cry:
dmnule/domnilor, s-a scris de o mie de ori pe forumuri, cu raspunsuri in litera legii, venite de la inspectorii ANPA:

in momentul de fata, cu exceptia catorva locuri din Delta date pe undeva si pe aici pe forum, NU EXISTA APE PUBLICE CONCESIONATE DE NIMENI!!!
in plus, inclusiv protocolul incheiat anul trecut cu RNP-ul pt apele de munte nu mai e de actualitate, pt ca face trimitere la legea pescuitului din 2009 care a fost abrogata!!!!

de spus, pot spune si stiu ca spun AJVPS-istii ce vor, dar asta e legea!!!

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 15 Apr 2010, 07:18

[quote="Fario_nebunu"]
Nu e chiar asa, sunt pastravi de 20-23 cm pe paraul Braitza Of cum se bucura unii de asemenea locuri :D

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 15 Apr 2010, 07:23

:D

Scrie răspuns