Cumva ai si nadit inainte sau nu? Utilizai un feader?Adi_ scrie:am prins si eu clean la paine, pe Crisul Negru. Erau cleni frumosi mai demult pe acolo...
Video Cleni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
momitul nu are decat rolul de a aduna pestele , momeala nu conteaza care e atata timp cat ii place pestelui , da se poate momi cu porumb , e cea mai bun nada posibila la clean cel putin in cazul meu , cand inca dadeam la stationar mergeam la un vecin cumparam 1 sac de stiuleti in lapte cu 200.000 mii
il taiam de pe cocean ,iesea cam 15 kg , 2 galeti si puneam in saci de cartofi si aruncam sacii lestati in apa (sacii un pic ciupiti sa scoata curentul boabele , nu are rost sa mai zic efectu dar il zic : clean mare si mult si crap , partide care nu le voi uita veci chiar daca nu mai plutaresc....
desi si la spinn am cateva memorabile...

Nu. Am folosit o varga de alun. Aveam in buzunar gogoloiul de paine si faceam cate o bobita pe carlig.Fario_nebunu scrie:Cumva ai si nadit inainte sau nu? Utilizai un feader?Adi_ scrie:am prins si eu clean la paine, pe Crisul Negru. Erau cleni frumosi mai demult pe acolo...
Am prins clean la paine, cirese, porumb, gandaci de colorado, rama, dar pe cel mai mare l-am prins la cosas

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- micutsebastian
- utilizator constant
RETETA
In feeder se foloseste paine inmuiata in apa.
Pentru carlig se foloseste o pasta formata din paine si branza,in urmatoarele proportii:Dintr o paine de foarte buna calitate(sa nu folosim paine ieftina) se taie 6-7 felii(painea sa nu fie proaspata,dupa cate vad in clip,pentru ca nu ai reusi sa o faramitezi in blender,probabil o paine lasata cateva zile sa devina destul de faramicioasa deci usor de amestecat in blender).Apoi trebuie bucatita bine de tot in blender.La amestec se adauga un ou.
Ingredientul principal care conteaza cel mai mult,dupa cum spune omul, e branza de burduf foarte mirositoare si grasa din care se pune un sfert de pound(calculati voi) si se adauga inca un sfert de pound de branza topita(omul foloseste de provenienta daneza),care sa miroasa tare.
Apoi adauga "Nutrabait Creamy Supersweet"(cuvant cu cuvant asa zice omul).Din asta pui putin(nu zice cat).Are rolul de a indulci amestecul.
Se amesteca bine de tot pana devine un fel de terci.
Apoi adauga putin cate putin din Boilie BaseMix de la NutraBaits,pentru a intari amestecul.Despre asta din urma spune ca e bogata in Proteine de ou si lapte si ca este destul de scumpa.Nu puneti mult deodata pentru ca amestecul devine prea tare si nu e bine.Pana adauga praful asta de boilies,omul spune ca terciul de mai inainte nu trebuie sa aiba cocoloase.Trebuie amestecat uniform.La final iese botul pe care il vedeti,foarte mirositor si se ia grasime ade la branza de burduf pe degete.
Daca doriti/pentru sa/a adaugati/adauga flotabilitate momelii dintr o paine proaspata care a fost pusa intr o punga cateva zile si nu s a umblat la ea se taie "capacele".(painea lasata intr o punga cateva zile capata consistenta de guma).
Imbiba bine fiecare din "capace" cu Nutrabaits Pineapple Liquid Attractant.
Apoi le pune la frigider.
Capacele trebuie amestecate cu botul cel mare.
E reteta pentru pescuit pe timp friguros.
Cam asta ar fi.
Fir Intins..
Pentru carlig se foloseste o pasta formata din paine si branza,in urmatoarele proportii:Dintr o paine de foarte buna calitate(sa nu folosim paine ieftina) se taie 6-7 felii(painea sa nu fie proaspata,dupa cate vad in clip,pentru ca nu ai reusi sa o faramitezi in blender,probabil o paine lasata cateva zile sa devina destul de faramicioasa deci usor de amestecat in blender).Apoi trebuie bucatita bine de tot in blender.La amestec se adauga un ou.
Ingredientul principal care conteaza cel mai mult,dupa cum spune omul, e branza de burduf foarte mirositoare si grasa din care se pune un sfert de pound(calculati voi) si se adauga inca un sfert de pound de branza topita(omul foloseste de provenienta daneza),care sa miroasa tare.
Apoi adauga "Nutrabait Creamy Supersweet"(cuvant cu cuvant asa zice omul).Din asta pui putin(nu zice cat).Are rolul de a indulci amestecul.
Se amesteca bine de tot pana devine un fel de terci.
Apoi adauga putin cate putin din Boilie BaseMix de la NutraBaits,pentru a intari amestecul.Despre asta din urma spune ca e bogata in Proteine de ou si lapte si ca este destul de scumpa.Nu puneti mult deodata pentru ca amestecul devine prea tare si nu e bine.Pana adauga praful asta de boilies,omul spune ca terciul de mai inainte nu trebuie sa aiba cocoloase.Trebuie amestecat uniform.La final iese botul pe care il vedeti,foarte mirositor si se ia grasime ade la branza de burduf pe degete.
Daca doriti/pentru sa/a adaugati/adauga flotabilitate momelii dintr o paine proaspata care a fost pusa intr o punga cateva zile si nu s a umblat la ea se taie "capacele".(painea lasata intr o punga cateva zile capata consistenta de guma).
Imbiba bine fiecare din "capace" cu Nutrabaits Pineapple Liquid Attractant.
Apoi le pune la frigider.
Capacele trebuie amestecate cu botul cel mare.
E reteta pentru pescuit pe timp friguros.
Cam asta ar fi.
Fir Intins..
-
- veteran