Video Cleni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 29 Mar 2008, 13:52

Hop si eu..

:twisted: :twisted:

P'aia ardeleneasca cine o shtie?

"Fata lu mosu Cocarla a cazut...in garla
Si...facea valuri de sareau clenii pe maluri."

nu sunt off topic niciunpic ca e vorba de cleni..

rbogdan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rbogdan » 09 Iul 2008, 20:31

FRATILOR.... SA NU MAI DESCHIDETI UN SUBIECT DEPRE CLEAN DACA NU STITI DESPRE CE VORBITI____MAI ALES DE VISINA,PENTRU CA NU STITI CE VORBITI!!! SINCER
DACA VREI COMPOT DE VISINE,DU-TE LA MARKET CUMPARA UN BORCAN SI PUNE-L LA RECE SI MANANCA-L! SI ATAT
LA CLEAN TREBUIE FRUCTELE PROASPETE SI BIEN COAPTE. PE LANGA VISINA MAI INCERCATI SI ALTE FRUCTE DE SEZON:CIREASA,COARNA,CORCODUSE SI DUPA AIA SA IMI SPUNETI CE DIHANII ATI LUAT.... PANA ATUNCI ATAT TIMP CAT MAI ESTE VISINA IO AM SA MAI PRIND NISTE BUCALAI DE AIA DE CARE VOI NU ATI AUZIT.... CINE ESTE PESCAR DE CLEAN SA POSTEZE AICI ........RAZVAN DIN MOINESTI SUNT... SI NU SUNT PREA PRICEPUT,DAR TREBUIE SA VA CONTRAZIC... VB

rbogdan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rbogdan » 09 Iul 2008, 20:34

Fario_nebunu scrie:
Mim scrie:Acum 8-9 ani luam clean la "visina" ,acele vremuri sunt deja istorie :cry: :cry:
De ce zici asta? Cumpara un borcan cu compot de visine si pune o fructa pe ac, poate ca merge si asa. Oricum, stiu de la amicii mei ca au prins clean cu porumb din conserva pentru...crap, asa ca poate merge si cu compot. Ama nu stiu cat de inteligent e cleanul ca sa isi dea seama ca nu are de unde sa apara o visina pe apa in martie! Oricum prost nu e. Am incercat de curand sa prind cu musca artificiala care imita o lacusta verde. Evident ca nici un clean sanatos la cap nu a pus gura pe asa ceva! :lol: Dar poate dai peste un sinucigas de macar un kg! Ca tot e primavara acum, faimoasa astenie de primavara sigur se manifesta si la neamul ciprinidelor!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Iul 2008, 20:36

Te rog sa folosesti litere mici

rbogdan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rbogdan » 09 Iul 2008, 20:56

asa am sa fac... cine vrea sa mai stam de vorba despre pescuitul cleanului si sa schimbam informatii,putem sta de vorba pe messenger:rossihai@yahoo.com

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Iul 2008, 21:26

visina dude negre, porumb, corcoduse....cam tot ce este pe langa apa
daca este un corcodus aplecat peste apa, incercati acolo cu corcodusa si veti avea rezultate fenomenale, are dreptate rbogdan

dar parca mai tare ma atrage o rotativa mica :twisted:

rolandpopcev
junior
junior

Vedetismul la cleni.

Mesaj de rolandpopcev » 11 Iul 2008, 23:28

OvidiuRus scrie:rar daca nu vrea la vobler vrea la altceva .... mai ales cleanul... pe pestele asta cand il apuca vedetismul nu il mai prinzi nici cu toate nalucile din lume :)
:roll: Asa e: eu merg de ceva vreme pe niste lacuri de munte in jud, Brasov si nu se poate spune k n-am scule si momeli:voblere de toate natiile,lingurite rotative si oscilante,"gume" etc. toate culorile si marimile pt. clean,ba m-a pus Aghiuta si-am luat si scumpe,de pe la Shakespeare,Rapala...Am dat si la muste si DEGEABA!!! Stau in carduri de 12-18 buc.,unele chiar si la 2 kg!-si nu musca! Basca am luat si atractant pt. rapitori=NIMIC!!! Asa-mi bag eu picioarele-n capul lui de clean,k peste toate astea mai are si multe oase,de-ti trece si foamea la curatat... :twisted: Sa-l kute si sa-l prinda cine vrea si knd o vrea,k eu ma reprofilez pe stiuk. :!: :idea:

Scrie răspuns