UN NOU PROIECT DE ORDIN AL MINISTRULUI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 03 Ian 2009, 17:10

stai linistit,pana la anul se rezolva......se va desfiinta ANPA :D :D :D urmeaza dupa ADS :D

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 03 Ian 2009, 19:17

genu scrie:Anul trecut cine si-a scos permisul de pescuit cum a procedat ? Cei care ati avut permisul de 1 (un ) leu va rog sa scrieti procedura prin care ati intrat in posesia lui :wink: .
genule,in caras-severin permise cu 1(un)leu au luat numai de la mine

CC59
utilizator constant
utilizator constant

un nou ordin

Mesaj de CC59 » 03 Ian 2009, 19:29

In Vrancea permisele au fost date de catre angajatul ANPA, care are un birou in sediul DADR Vrancea si a eliberat vestitele permise fara multe formalitati;cit despre desfiintarea ANPA pasarea malai viseaza si asociatiile...cotizanti.

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Re: un nou ordin

Mesaj de apscaras » 03 Ian 2009, 20:03

CC59 scrie:In Vrancea permisele au fost date de catre angajatul ANPA, care are un birou in sediul DADR Vrancea si a eliberat vestitele permise fara multe formalitati;cit despre desfiintarea ANPA pasarea malai viseaza si asociatiile...cotizanti.
doar un pic e gresit.....asociatiile au cotizanti,altii,viseaza......neasocierea :D :D :D

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Re: un nou ordin

Mesaj de CC59 » 03 Ian 2009, 22:35

apscaras scrie:
CC59 scrie:In Vrancea permisele au fost date de catre angajatul ANPA, care are un birou in sediul DADR Vrancea si a eliberat vestitele permise fara multe formalitati;cit despre desfiintarea ANPA pasarea malai viseaza si asociatiile...cotizanti.
doar un pic e gresit.....asociatiile au cotizanti,altii,viseaza......neasocierea :D :D :D
Chiar nu vreau sa intru in polemici, doar ca sa-si poata face unii norma de postari;din punctul meu de vedere o asociatie este o turma si vorba unui clasic in viata "decit aliniat mai bine haiduc"; cit despre cei care neavind curajul sa semneze "in nume propriu, pe persoana fizica" vin si vorbesc in numele unor "cotizanti" ...ma lipsesc.Vreti sa fiti asociati?Este dreptul dvoastra dar, asta nu inseamna ca trebuie sa poluati toate topicurile cu eculubratii asociative.OK? Hai s-o lasam asa ca e mai bine.

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 03 Ian 2009, 23:24

eculubratii?pe bune chiar ma faci sa rad,postezi in nume propriu?CC59 este numele sau prenumele?alta data incearca cuvinte pe care le cunosti,de exemplu:elucrubratii cred ca e corect,ce zici? :D :D :D

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 03 Ian 2009, 23:56

Nu,nu e bine,ai un R in plus.Mai bine primeai cadou de la membrii asociatiei un DEX !Ghici care R e in plus?

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 03 Ian 2009, 23:57

apscaras scrie:... alta data incearca cuvinte pe care le cunosti,de exemplu: elucrubratii cred ca e corect,ce zici? :D :D :D
elucrubratii ? :twisted:

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 04 Ian 2009, 00:46

apscaras scrie:eculubratii?pe bune chiar ma faci sa rad,postezi in nume propriu?CC59 este numele sau prenumele?alta data incearca cuvinte pe care le cunosti,de exemplu:elucrubratii cred ca e corect,ce zici? :D :D :D
Pentru moment o sa ramin la eculubratie,desi este posibil sa gresesc;cc59 este tot:nume,prenume si tot ce mai vrei.Cit despre cei care semneaza in numele unei asociatii pot doar sa spun ca ii consider niste oportunisti care cauta sa obtina avantaje de pe urma unor oameni de buna credinta dar insuficient informati.Spuneai undeva ca nu ai vrut sa intri in politica dar, daca ai fi vrut erai sigur parlamentar:esti sigur ca aps-ul nu e doar o refulare?Asa cum oamenii care rid prea mult in timpul unei conversatii sunt mai putin dotati(???) si cei care abuzeaza de zambareti spun ceva despre intelectul propriu.Dar, in definitiv,discutam despre morala,gramatica sau despre cum se elibereaza permisele in anul de gratie 2009?Daca unii dintre noi pot accepta si existenta asociatiilor, asociatiile de ce nu pot accepta dorinta altora de a pescui doar cu permis fara a fi membrul unei asociatii?Cind vei avea un raspuns coerent la aceasta intrebare imi va face placere sa-l ascult;deocamdata se vorbesc...discutii si e inutil.

CC59
utilizator constant
utilizator constant

un nou proiect de ordin

Mesaj de CC59 » 04 Ian 2009, 00:51

ok ai avut dreptate:elucubratie;mi-a scapat porumbelul.mea culpa.

Scrie răspuns