Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
claudiu
- utilizator constant

-
Va salut.
Ash fi fost curios daca exista aici pe site vreo sectziune ceva unde lumea posteaza informatzii de genul "ieri am fost la Siret, era tulbure, era limpede, era mare sau secat, se poate/nu se poate pescui, nu va ducetzi fratzilor" sau etc ..
Atzi prins ideea.
Mi s-ar parea foarte utila o astfel de sectziune intrucat sa shtii dinainte daca e tulbure sau nu o apa e mare lucru. Cred ca totzi am avut surprize.
Shi ce mishto ar fi sa imi propun "uichendul asta merg la peshte. Ia sa ma uit pe http://www.rapitori.ro sa vad cum e Prutul!"
Pe balta e limpede cam tot anul. Probabil pt. pescuitul statzionar nu shi-ar avea rostul o astfel de informatzie. Insa pentru cei care merg la ape curgatoare la rapitori banuiesc ca ar fi util.
Ca sa fiu primul: duminca asta, 19 iunie 2005 Siretul era mare shi tulbure. Locatzia: podul dintre Tg. Frumos spre zona cealalta Castelul de apa. De la Trei Iazuri mai incolo.
De asemenea in jud. Neamtz iarashi arata ca naiba. Shi mare shi tulbure.
Facetzi voi calcule daca s-o fi limpezit de atunci.
Claudiu.
PS: pentru andrei_dreaming: bafta multa la pescuit! Totushi nu te-ash sfatui sa ajungi saptamana asta pe Siret. Shi nici pe Prut. 
-
Dreamer
- Moderator

-
claudiu scrie:
PS: pentru andrei_dreaming: bafta multa la pescuit! Totushi nu te-ash sfatui sa ajungi saptamana asta pe Siret. Shi nici pe Prut. 
Claudiu.....dream_fishing sunt...si ma numesc Andrei, deci vezi tu....cu nick-ul...
In fine, eu maine ma duc pe siret fie ce o fi....Sper sa primesc vre-un raspuns cum arata pana deseara....daca nu, oricum ma duc
Ca nu-mi strica o iesire..ca abia am scapat de un examen greu si tre sa ma mai relaxe

zoleak
-
claudiu
- utilizator constant

-
Mai Andrei daca prinzi.. ceva.. ORICE..
Fie shi din gresheala..
Zic ca eshti cel mai mare pescar!
Claudiu.
-
Michael
- Moderator

Claudiu:nu fi rau...bafta urezi la examen,nu la pescuit.Si inca ceva,nu mai scrie cu litere
Bold-uite

-
eugend
- utilizator constant

eu am fost de vineri pana sambata la pescuit pe siret . pe la ora 17 a trebuit sa plecam ca altfel ne lua apa. eu am incercat numai la somn cu coropisnita , la salau cu pestisor si la avat cu rototiva si nu am prins peste. un prieten a dat cu pluta cu viermisori si a prins 7-8-kg. de scobar,surduc ,porcan si mreana la 4-500gr. apa era numai buna , nu prea tulbure iar avatii parca inebunisera ,mai mult erau pe afara decat in apa.am fost pe portiunea intre roman si pascani.pe malul opus de mine au venit doi localnici spre inserat si au dat cu plumb mare la fund nu se vedea cu ce momeala si ce carlig dar din zece in zece minute scoteau cate o mreana de 2-3kg.cand a inoptat bine au strans sculele si au plecat.
-
claudiu
- utilizator constant

-
Eugen .. oups.
Sa imi retrag cuvintele despre Siret?
Ca ziceam ca nu se va prinde nika ?
Anyway eu duminica am vazut o apa mare shi nasoala rau de tot.
Probabil aia care ziceai ca era sa te ia pe tine
Avand in vedere faptul ca a mai plouat intre timp nush ce sa zic.
Cred ca acum tot asha e.
Claudiu.
-
Aquaro Angler
- veteran

In general cam toate apele curgatoare sunt cam tulburi pentru pescuitul la rapitori in aceasta perioada din cauza ploilor din aceasta luna. Daca vremea nu va mai fi instabila se vor mai limpezi apele pina la sfarsitul saptamanii.
-
adrian frunza
- veteran

salut eugend.iti spuneu cu ce dadeau localnicii.fir de cel putin 35 ,carlige mari si rame de brazda .daca mai pravaleau si malul e clar.mreana vine intinsa la zgomot de mal rupt.mai e varianta coropisnita ca umbla acum ca nebunele. nu cred ca pescuiau in sfor ca acolo intra mai bine noaptea.ce e ala surduc?
walleye
-
claudiu
- utilizator constant

-
Stiu eu ce e surducul.
E un fel de beglitza mai mare. Adica un fel de oblete mai mare.
Ceva intre oblete shi scobar.
Oare am zis bine ?
Oricum, rapitorul e pretentzios in perioada asta. Merge toamna, iarna dar vara cum se neneoroceshte apa cum sta ascuns.
Ma cam bate gandul de o unditza cu viermushi. Alea 7-8 kile de peshte de care vorbeai tu pe apa tulburica m-au pus pe ganduri.
Claudiu.
-
nelu_g44
- utilizator nou

-
Salut.
Eu sunt din Pascani si am ocazia sa trec macar la doua zile peste Siret.
Tuturor celor interesati le pot da informatii cu cea mai mare placere.
Poate ar fi mai bine sa utilizam "emailurile" decat sa ocupam inutil un spatiu cu informatii care nu-i intereseaza pe altii. Admini va decide.