Un Meteo mai special

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

claudiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de claudiu » 21 Iun 2005, 18:56

Nelule asta e o informatzie super pretzioasa zic eu.
Sa imi zica cineva din doua in doua zile cum e siretul e tare! :shock:

Thank you pt. oferta.

Claudiu.

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 21 Iun 2005, 19:58

nelu_g44 scrie:Salut.
Poate ar fi mai bine sa utilizam "emailurile" decat sa ocupam inutil un spatiu cu informatii care nu-i intereseaza pe altii. Admini va decide.
nelu eu sunt de parere ca ar fi mai bine pe forum sa fie informatiile astea...dupa parerea mea pt asta e forumul, nu?
Eu cred ca sunt destui interesati..de starea siretului... :wink:

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 21 Iun 2005, 20:20

Este adevarat ca sunt multi pescari interesati de starea Siretului, dar exista deja un topic in legatura cu pescuitul pe raul Siret la rubrica locuri de pescuit unde s-ar putea posta macar o data pe saptamana, inaintea week-end-ului date despre starea raului Siret.

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 21 Iun 2005, 20:21

claudiu scrie:Mai Andrei daca prinzi.. ceva.. ORICE..
Fie shi din gresheala..
Zic ca eshti cel mai mare pescar!
Claudiu.
claudiu se pare ca nu is cel mai mare pescar.... :cry: , am fost azi pe siret...si era putin crescut, dar scazuse mult fata de zilele precedente..si era cam tulbure pt naluci, de fapt cam la limita .....si nu am prins nimic, nici macar un atac nu am avut...si ce m-a mirat...ca mai toata ziua nu am vazut decat un atac la suprafata...si unul aproape de mal..unde sareau obletii din apa :shock:
Erau pescari ce dadeau la stationar....am vazut unu ca a prins un scobar de fata cu mine...dar in general nu prea a muscat nici asta. :?
Cred ca, daca nu mai ploua...pe sambata e limpede limpede ca barajul e inchis , deci mai fac o iesire pe sambata, chiar daca duminica am examen :twisted:

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 21 Iun 2005, 20:31

Cred ca postarile legate de pescuitul pe raul Siret nu i-si au locul la acest topic Meteo. Exista un topic legat de pescuitul pe Siret la rubrica locuri de pescuit.

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 21 Iun 2005, 21:05

Am inteles sa traiti 8) , gata ne mutam :wink:

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 21 Iun 2005, 21:27

pana o sa va mutati sa va spun ce este surducul =un scobaro-platica care se cheama morunas. apa de care povesteam eu era spre limpede si cred ca se preta la artificiala. localnicii pescuiau de pe malul cu o plja lina pana spre mijloc unde era groapa la care am incercat eu cu de toate inclusiv cu rama de nisip.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 21 Iun 2005, 21:40

Surduc este un lac in judetul Timis . :)) io inca de peste surduc nu am auzit :shock: . O fi vre-un nou rapitor in stadiu de prototip :roll:

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 21 Iun 2005, 23:10

asa este am cautat si eu prin dictionare unde am gasit referiri numai la o localitate si un lac de pe langa timisoara.dar pe la noi in zona asa-i spüne morunasului.in concluzie SURDUC se cheama.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Iun 2005, 10:16

Stiu eu, e pestele ala tare de urechi! :lol:

Scrie răspuns