tibanu premiat

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 05 Mai 2005, 20:30

TheBeast scrie:Tibanu nu e individu care pe vremuri realiza emisiunea "feriti-va de magarus", pe TVR1 ? indivizii seamna aproape perfect. :mrgreen:
Cred ca ar fi mai bine sa se intoarca de unde a plecat.
da de unde.... nu e el. tipu` cu magarushu` era actor. Parca il chema Eugen Cristea... :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 06 Mai 2005, 21:43

dupa aceste discutii ar fi bine ca Arrow sa ia atitudine fata de tibanu, asta daca conteaza parerea noastra.
treaba cu discutiile pe privat nu cred ca sunt corecte fata de ceilalti membrii al forumului,din moment ce topicul a fost deschis tocmai pentru ca toata lumea sa-si poata exprima parerea in legatura cu acest subiectt.
in legatura cu explicatiile d-lui Marius,as indrazni sa spun ca nu prea conving pe nimeni.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 09 Mai 2005, 11:45

Cred ca vorbiti mult prea mult despre Tibanu. Il bagati prea mult in seama. Pai, voi nu va dati seama ce bine se simte acum cand vede ca dupa ce a luat "carmacu' galben" se vorbeste pe trei pagini despre el pe cel mai tare site de pescuit ?!? Pe bune...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Mai 2005, 15:01

[quote="gemba111"]
in legatura cu explicatiile d-lui Marius,as indrazni sa spun ca nu prea conving pe nimeni.[/quote]

Eu vad treaba cam asa .
1. Parerea ( putem zice gusturile ) majoritatii conteaza . Ii vorba despre " majoritatea " zdrobitoare sau covirsitoare , cam asa zice Dan . Aia de care va plingeti voi in fiecare zi aici pe forum . Indiferent ca-s pescari de pasnic sau rapitor . Noi astia de pe aici sintem un fel de minoritate , desi nu bag mina in foc ca sintem la fel de sfinti si in viata de zi cu zi ca aici pe forum .
2. Pe Tibanu il vad ca pe un exponent al " majoritatii " . Restul vine de la sine .

Aparte ( si sub forma de intrebare ) . Detin si eu 2 numere din faimoasa si mult laudata revista " Aventuri la Pescuit " . In aceste 2 numere nu apare in nici o pagina o pozitie vis-a-vis de Tibanu . Apare in schimb Dr. Kill . Personal nu mi se pare tare fericita pozitia asta , pentru
ca , zic eu , intre Tibanu si Tarus exista o diferenta . Deci , daca prin vreun numar apare vreo aluzie cit de straverzie , cine stie, sa zica ( repet , eu nu am decit 2 numere ) .

Cit despre cumparaturi , eu nu vad alte motive in a nu cumpara ceva decit propria mea putere de cumparare relationata cu calitatea si pretul produsului .

Fir Intins!!!

rapitor
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rapitor » 09 Mai 2005, 15:23

SF scrie:
gemba111 scrie: in legatura cu explicatiile d-lui Marius,as indrazni sa spun ca nu prea conving pe nimeni.
mai baieti daca nu as cunoaste pe cativa dintre voi as putea spune ca aveti ceva personal cu Marius C.de la ARROW sau ca sunteti gelosi pe succesul si rezistentza Talibanului la orice incercare de scoatere din peisaj.Cel mai bine este sa ignorati total acea chestie care se numeste talibanul si sa va vedeti in continuare de pescuitul vostru linistit.Cat despre domnul Marius C. am tot respectul si nu cred ca merita sa va jucati cu bilutze de noroi cu domnia sa sau cu numele firmei pe care o conduce.Tot respectul fatza cei care ati postat impotriva talibanului.

fir intins :lol: :twisted:

valpangica
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de valpangica » 09 Mai 2005, 17:03

Mai oameni buni , ce aveti cu Tibanu ? Omul asta incearca si reuseste de citiva ani sa tina in viata o emisiune pentru pescari si vinatori. Uitati-va unde este acum Radu Silea care avea o emisiune nici macar la 1/2 criticata ca asta a lui Tibanu . Nu exista interes la televiziuni pentru o astfel de emisiune . Am prezentat si eu una cu acelasi profil , pe TVR Int - s-a terminat pentru ca nu isi aducea banutii din reclama .
Eu consider ca problema este alta . Pescarul roman vrea o emisiune gen "PONT" . Duceti-va pe balta X , pescuiti cu nada Y sau cu twisterul Z si garantat prindeti peste mare ! Sau mergeti la vinatoarea nu stiu pe ce fond si veti impusca ultimul zimbru din Romania ! Prea v-ati uitat la Rex Hunt si faceti similitudini .
Este foarte usor sa critici cind nimic nu ai ai spune . Citi dintre voi ar fii in stare sa publice macar un articol in ALP ? Citi dintre voi nu se bilbiie cind vad o camera de luat vederi ? Citi dintre voi ar fii in stare sa dea un interviu fluent si clar unui reporter TV ? Va sigur ca procentul este foarte mic .
Plecind de la aceste premise - ce optiuni are un realizator TV ? Colind baltile si gasesc vreun baiat destept care sa-mi zica cum a prins cei 3 ciortani din juvelnic ( asa facea Radu Silea ) sau ma bag eu in fata ( ca nu am altul mai bun si mai fluent pe pelicula ) si incerc sa explic cu limbajul meu ( poate grosier pentru obrazurile subtiri ) ce se intimpla pe balta asta . Va garantez ca nici una din optiuni nu este optima .
Ce face Tibanu ? Reflecta la fix realitatea . Oricit de "elitisti" va credeti asta este realitatea . Pescarul roman merge pe balta si bea un spritz , si mai bea unul , face un gratar , mai bea unul si confunda twisterul cu voblerul , crapul cu carasul , etc . Eu am avut o emisiune la copca la care nu am fost in stare pe un lac oarecare ( nu fac reclama ) sa gasesc un pescar treaz sa-mi zica 2 vorbe fluente . Basca unul care parea mai "verde" mi-a demonstrat cum dezmortea viermusi de frig , in gura !!
Discutati de embargou si de boicotare al unei firme cu renume , pentru un amarit de premiu simbolic . Dar chiar nu au alte optiuni oamenii astia de la Arrow - oricit de "catolici" ar fii ! Si va asigur ca asa cum eu il cunosc pe Marius - este un tip super corect si fata de natura si in afaceri . Dar afacerea trebuie promovata si daca asta e oferta TV la acest moment - te adaptezi . Mor cind vad pescari , voi suneti aici pe Forum vreo 1.000 , care se oripileaza la anumite gesturi . Dar tot dintre noi sunt si aceia care seaca baltile si fac ravagi pe unde se duc ! Tibanu are un singur neajuns . Din pasiune pentru pescuit si vinatoare se expune public criticilor . In rest este un pescar si un vinator la fel de bun sau rau ca si noi toti .
Nu vreau sa inchei apoteotic - dar "Sa ridice piatra cel care nu a pacatuit ! "
Cu prietenie ,

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 09 Mai 2005, 18:10

Dle, Valpangica,poate ma cunoasteti poate nu, sint, cred eu, unul dintre cei ce au a spune si nici de camere nu imi este frica, si nici in bilbe nu ma intrec.
Cu tot respectul fata de atitudinea D-voastra in sensul protectionist fata de o firma de renume si de un interpret la fel de renumit. Sint de acord cu "amaritul de premiu simbolic " expresia va apartine, dar nu stiu daca si ceilalti cistigatori ai acestui premiu sint de acord ca ar fi cistigat unul amarit, dupa cum spuneti. Poate ca acesti cistigatori ai amaritului premiu il pastrau cu mare pret si pespect. La fel de bine nu stiu daca acum nu cunva l-au bagat in sertar. Si eu am spus si o spun din nou ca il respect pe D-nul de la aceasta firma, Domnul spune ca este chiar autorul inminarii premiului meu.
Dar as fi vrut sa intelegeti faptul ca acesti pescari care si-au exprimat indignarea, cauta ceva mai bun. Sint convins ca nu cauta balta mamaliga tuica si pestele cel mai tare. Toti se asteapta la o atitudine care sa le ofere mindria de a fi pescar sportiv roman. Nu atitudinea ca acest interpret oglindeste starea de fapt a natiunii ne multumeste. Noi vrem sa fim respectati, sa ni se ofere o anume consideratie, care in aceasta conjunctura nu cred ca s-ar putea spune ca aduce cinstea vreunuia dintre noi. Ma scuzati dar D-voastra va considerati onorat de aceasta atitudine. Cred ca nu va suparati pe mine daca, in lumina celor relatate de D-voastra, va sugerez sa faceti D-voastra niste emisiuni net superior valoric celor existente si noi ceilalti o sa va elogiem in mod sigur. Si daca ai a spune se pot spune f. multe despre acest nobil sport pe care-l iubim si pe care vrem sa-l promovam in conditii civilizate. Va rog sa ma scuzati daca cunva am produs vreo suparare in ceea ce va priveste. In sensul manifestarii respectului fata de renumele firmei sau fata de premiul primit trebuie sa nu condamnam pe mineni si sa lasam libera exprimarea fiecaruia fata de imbargo, sau fata de abandonul acestui amarit premiu.
Dady

Thor
utilizator nou
utilizator nou

T

Mesaj de Thor » 10 Mai 2005, 14:28

Probabil ca interventia mea va fi puerila, avind in vedere puternica opozitie de care se bucura Tibanu...
Dar anumite nuante trebuie subliniate, to be politically corect.
In primul rind, T este producatorul emisiunii pe banii lui, obtinuti din reclame. As vrea sa stiu citi dintre detractorii lui au lucrat vreodata in domeniu? El , cel putin, nu a dat semne ca s-ar fi aliniat politic, pentru a obtine avantaje de la robinetul cu bani al puterii.
Si apoi, stimati domni, ceea ce vreti dumneavoastra sa prezinte T. in emisiune este cel putin utopic in Romania contemporana, pentru ca majoritatea telespectatorilor (nu numai pescari sau vinatori) este de un nivel cultural mult sub infatuarea cu care ne pricepem la politica si fotbal.
Asadar, am ajuns la Motoc si celebra fraza: e prosti, dar multi!
Orice emisiune de TV are legile ei economice, draconice. Deci, daca vreti un nivel academic al discutiei, scoateti frumusel bani din buzunarul propriu si angajati experti care sa-si dea cu parerea despre ce vreti voi.
Evident, si in acest caz vor aparea comentarii din taberele pescarilor, si cind zic tabere, subliniez dezbinarea care ii caracterizeaza... Vorba profului meu de istorie, Manole Neagoe: Romanii sint sub semnul blestemului neamului trac, adica dezbinati.
In alta ordine de idei, emisiunea atelier cu Arrow il are ca personaj central pe un profesionist in pescuit, angajat al firmei respective. T. are doar citeva interventii de culoare, de care nu se va dezbara niciodata, cu toate presiunile exercitate.
Nu cumparam de la Arrow ca a apelat la T. Buuuuuuuuun!
Dar de la fratii chimici din Oradea ? Sau Carpatina lui Hayssam? Sau benzina de la Rafo? Lista nu se vrea exhaustiva si e aleatorie. Dar n-ar fi corect sa procedam la fel cu produsele tuturor celor asociati cu incalcarea legii si a bunului simt?
E drept ca T. are si o carutza de carente, asta nu-l scuza ca om. El e un personaj, cu lumini si umbre, ca noi toti. Atit ca el nu vrea sa fie altfel decit este. Vorba lui Motzoc...

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 10 Mai 2005, 15:41

Credeti cunva ca cineva de la acea firma de renume se sinchiseste ca si-a legat renumele de numele interpretului de la Prima.? Credeti cunva ca aceasta firma de renume isi face probleme reale ca vezi doamne pescarii trec pe imbargou? cred ca va faceti probleme singuri. Nu-i intereseaza si nu-i va interesa nici o data relatia cu pescarul cumparatorCind aceasta relatie va ajunge sa fie bazata pe respect va foi alta chestie. Deocamdata la noi chestia asta este cam pentru cei cu para, ..sa nu fiu inteles gresit cei cu paranoia. Baiatul de la acea firma care a intrat pe net s-a simtit lezat mai mult personal de afirmatia mea pe care nu mi-o retrag, aceia de a nu recunoste acel neinsemnat premiu, pt. unii. Sincer pt. mine a fost pina la momentul T. un premiu insemnat si pe care l-am respectat, si gata. Sincer sa fiu imi cer scuze daca l-am afectat personal cu ceva, cred ca a inteles ca nu cu el am ceva ci cu sistemul care nu merge si care trebuie decodat sa functioneze pe alte valori. Renuntarile precum imbargoul nu sint chestii care sa se faca la ordinul cuiva, acestea se fac la bunul plac si la dorinta celor care s-au simtit lezati de acest lucru. Nu cred ca poate interveni o anume linistitre a noastra in sensul celor dezbatute pina acum. Trebuie sa apara ceva reparatoriu de f. bun simt din partea firmei care isi vrea renumele. Eu asa cred ca ar trebuii. Toti gresim dar la un moment trebuie sa reparam acolo unde se poate face acest lucru. Eu asta astept de fapt. Doza de respect pe care o meritam trebuie sa o primim inapoi asta in cazul in care cuiva ii pasa de ceea ce spunem noi aici.
Dady

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 10 Mai 2005, 18:01

Mie mi se pare absolut penibil si lipsit de moralitate si etica individul. Cu atat mai mult cine ii ia apararea...

EU nu mai comentez pe tema acestui subiect, pur si simplu oportunismul acesta, sa il sprijini pe acest individ sub orice pretext mi se pare absolut gretos

Scrie răspuns