tibanu premiat

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
picolo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de picolo » 11 Mai 2005, 18:36

sincer, eu cred ca voi nu aveti ce face si stati pe forum sa discutati o problema care, dupa parerea mea e de 2 lei(lafel ca emisiunea lu' Tibanu') O emisiune care 60% din timp arata cat este de "taran" Tibanu' in loc sa arate pescuit sau vanatoare. Asa ca mai bine ati face altceva cu timpul asta pierdut :D :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 11 Mai 2005, 22:40

Asta e si parerea mea...va agitati degeaba,ati gasit marea,mult asteptata legatura intre Tibanu si Arrow,care in afara de faptul ca-si face reclama,asa cum poate,ca orice firma,nu are nici un cordon ombilical legat de Tibanu.Las' ca-i bine ca ati gasit voi in cine sa dati cu pietre :lol: :lol: :lol:
PS...si in toti care au curajul de nu se alatura "sindicatului" vostru.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 11 Mai 2005, 22:50

Dane:cred ca te amuzi urmarind acest topic,care de fapt e cam aiurea,un fel de plictiseala. :D
O intrebare pentru "sindicalisti":voi chiar nu aveti unde iesi la pescuit,sa va relaxati?Daca ar fi calumea apele la noi,nu as mai avea timp sa discut despre Tibanu si greva voastra.Sa auzim ceva fapte,capturi....nik? :roll:
Pe cuvant,parca ati fi CNA-ul :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Mai 2005, 08:07

Michael scrie:
MihaiV scrie:In sfarsit unul care recunoaste deschis ca-i place Tibanul!
Inseamna ca emisiunea are totusi si telespectatori.
Daca tu ai citit in al meu POST vreun fragment in care declar ca "imi place" inseamna ca ai probleme si ar trebui sa consulti pe oarecine.Sau va deranjeaza ca exista "unul" pe care nu-l deranjeaza?Am zis ca,in lipsa de altceva,ma uit la orice emisiune in care apare cuvantul "pescuit".Si daca "mi-ar place",as declara fara nici o problema,ca doar nu-mi impui tu sau altu' ce sa-mi placa :!: Capishi :?:
Am scris eu ca m-am referit la tine?
Cred ca lumea e prea stresata. Hai la pescuit! Pe la noi apele sunt perfecte. Mananca la greu!

vijelie
veteran
veteran

impacare AVP

Mesaj de vijelie » 12 Mai 2005, 10:23

pupu scrie:Vijelie mai bine spune daca te-ai impacat cu cei de la A.L.P
SALUT, nu stiu ce ati auzit voi dar nu a fost neaparat o cearta despartirea mea de AVP. Au fost pur si simplu o nepotrivire de caracter in care am avut si eu o parte din vina, fiind un tip mai dur caruia nu ii place sa fie calcat pe bataturi mai ales de unii care nu sunt de nivelul meu in pescuit. Poate unele persoane s-au simtit nasol cand trebuia sa stea in umbra mea si treaba asta pentru unii scriitori doare.Eu nu am nimic cu nici unul din redactie dar nu am mai tinut legatura cu ei din simplul motiv ca drumurile noastre s-au despartzit si fiecare ishi vede de drum. Adica eu prind peste in continuare si ei scriu o revista adevarata.Le doresc drum lung si sa apucam sa vedem numarul 1000.
vijelie spaima patronilor :twisted:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Mai 2005, 12:30

MihaiV scrie: Cred ca lumea e prea stresata. Hai la pescuit! Pe la noi apele sunt perfecte. Mananca la greu!
In sfarsit o idee super,m-as duce si eu,dar nu am unde(in zona).Oricum mergeti si macar veniti cu ceva povestiri,deschideti un topic pe tema asta. :wink:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 12 Mai 2005, 13:29

Michael scrie:
MihaiV scrie: Cred ca lumea e prea stresata. Hai la pescuit! Pe la noi apele sunt perfecte. Mananca la greu!
In sfarsit o idee super,m-as duce si eu,dar nu am unde(in zona).Oricum mergeti si macar veniti cu ceva povestiri,deschideti un topic pe tema asta. :wink:

daca nu este prea departe de Bucuresti vin si eu.Timpul nu conteaza :twisted:

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 12 Mai 2005, 15:48

vijelie scrie: daca nu este prea departe de Bucuresti vin si eu.Timpul nu conteaza :twisted:
Luati-l si pe Vijelie daca vreti sa va enervati ca el prinde de 5 ori mai mult decat voi. :lol: :lol: :wink:

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 12 Mai 2005, 17:18

Vijelie chiar daca are si el ca orice om micile lui minusuri sa stiti ca intradevar e unul dintre cei mai buni pescari din tara.

dodo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dodo » 12 Mai 2005, 20:54

aaa, nu ma indoiesc, am auzit ca e campion la chinez la japca

Scrie răspuns