tibanu premiat

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Mai 2005, 18:29

Pt. Tibanu era mai potrivit trofeul "Betzia de aur" :lol: :lol: :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 04 Mai 2005, 22:18

Sa caut pe unde o fi incaput diploma aia si as trimite-o unui binevoitor care sa faca acest gest si sa duca celor de la Arrow aceasta hirtie alaturi de "consideratiile" mele.. Cutia o sa o arunc pe Olt ca nu mai are rost sa o trimit prin posta. Am mai cheltuit o data cind am crezut ca prezenta mea la Buc. la festivitate, este rasplatita nu de acel cirlig, care pina la urma este o intimplare, dar credeam la acea ora ca se vor promova valorile in tara asta. Ceea ce am citit aici si nu numai, ma dezgustat la maximum. Nu mai vreau sa aud de acesti "valorosi" oameni de Tv, de pescuit si de multe altele.Pe la inceputuri am fost invitat la o emisiune tibaniada la Buc, nu regret cu nimic ca nu m-am dus.Asta este, incet incet treburile ies pe fata...
Dady

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 05 Mai 2005, 00:11

Domnilor! Oameni buni! Ce Dumnezeu se discuta aici?

Poate ca am gresit premiind-ul pe Tibanu, nu zic nu, dar haideti sa privim lucrurile si din alte puncte de vedere.

Concursul gazduit de paginile revistei ALP cred eu ca este un lucru bun, promoveaza un pescuit de calitate, recompenseaza cu premii simbol, acei pescari care alearga dupa capturi record, captura vietii pt. multi dintre ei. Pt. a compensa intr-o oarecare masura (prin publicitate – bannere in prim plan, etc.) cheltuielile ce tin de acest concurs, dar si pt. a face cunoscute meritele castigatorilor si a stimula astfel participarea a cat mai multi pescari, ne-am gandit ca ar fi un lucru bun ca festivitatea de premiere sa fie difuzata in cadrul emisiunii respective. Ca multumire, firma Arrow i- a acordat acel premiu lui Tibanu.
Repet, poate s-a gresit.

Aceasta greseala insa nu merita pedepsita, Luci prin embargoul autoimpus in relatia cu Arrow. Calitatea unora din produsele noastre n-are legatura cu asta si e pacat sa te privezi de ele (si pe noi de un client :wink: :lol: ).

nutzu_z, care e legatura dintre Paradisul Pescarilor/Okuma (importata tot de noi) si Tibanu, sau cat de tare este sau a fost Arw in Tm. Eu cred ca nici una.

Domnule Dady, ce legatura e intre relatia comerciala din acest an dintre Arrow si Tibanu, si faptul ca in urma cu cativa ani, cel mai mare producator de carlige de pescuit din lume v-a acordat un premiu simbol, pe care l-ar ravni toti pescarii din tara. Este meritul Dumneavostra de PESCAR, si asta n-are nimic de-aface cu Arrow sau Tibanu. Fara sa va cersesc prietenia (oricum nu va inteleg resentimentele - putem discuta pe privat despre asta, daca vreti) as fi mahnit sa fiu nevoit sa primesc retur Carligul pe care am fost onorat sa vi-l inmanez (chiar eu daca imi aduc bine aminte). As fi foarte bucuros sa va reconsiderati pozitia cu privire la acest lucru.

Domnilor, cu toate ca inteleg intrucatva nevoia Dvs. de a sanctiona prin aceste discutii gestul nostru, sunt convins, ca pescar (atat ca putin cat sunt) ca ar fi fost cel putin la fel de interesant sa vorbiti despre extraordinarele capturi izbandite de castigatorii concursului respectiv. Dar cum despre aceste lucruri nu se prea discuta in general, va rog sa ne intelegeti cand alegem pt. a ne face cunoscute eforturile, ce e pe piata.

Marius (Arrow)

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 05 Mai 2005, 06:55

D-le Marius, va apreciez munca, va stimez atit cit trebuie pentru efortul depus ca pescuitul romanesc sa fie promovat spre pescuitul de elita din Europa. Dar, dupa cum am mai spus, ma asteptam de la D-voastra sa promovati valorile romanesti in materie, care nu sint de loc putine. Daca nu citeam pe forum aceasta incredibila "scapare" zau ca nu va deranjam, cum nu v-am deranjat nici pina acum cu absolut nimic. Eu nu am de gind sa va nacajesc. Departe de mine acest gind. Dar ma simt intr-un fel in care nu-mi mai face cinste sa ma mai aflu pe podiumul celor care au cistigat trofeul prin munca si meritul lor. Nu stiu daca si ceilalti se simt la fel de nedreptatiti dar eu ma simt exact asa, si asta ca sa fiu rezervat in exprimare.Nu vreau sa influentez relatia d-voastra economica legata de numele de trista pomenire, si nici nu as putea sa fac acest lucru. Insa cu tot respectul pe care vi-l port, credeti-ma ca ati facut-o de mare oaie. (mielul era mai de folos in aceasta perioada) Daca vreti sa purtam o discutie tet a tet ne putem intilnii la Sarulesti cred ca pe 20, daca nu se intimpla ceva pina atunci, la Profi.Sau pe adresa Dadylures@yahoo.com
Cu stima,
Dady

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 05 Mai 2005, 07:27

Foarte corect , ne-am saturat de scuze si interpretari e foarte bine ca unii dintre noi reusesc sa mai aiba coloana vertebrala si ca nu se inmoaie in fata regelui ban.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 05 Mai 2005, 07:59

Domnule MariusC, nu am nimic cu dumneavoastra sau cu Arrow, dar ce ati facut, nu a fost bine. Daca ati vrut sa va dati bine pe langa Tibanu, ca sa va mai faca publicitate in continuare, trebuia sa-i dati o sticla de vodka sau palinca, nicidecum un premiu cu conotatii pescaresti. Aratarea aia n-are nici o treaba cu pescuitul, cu atat mai putin cu pescuitul sportiv.
Cum a zis si Dady, ar trebui premiate adevaratele valori, nu..... Tibanu :x :evil:

PS. emisiunea ar trebui sa se numeasca "Cu Tibanu la ploescait si boratoare" :x
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 05 Mai 2005, 08:02

MariusC scrie:. Ca multumire, firma Arrow i- a acordat acel premiu lui Tibanu.
Repet, poate s-a gresit.

Aceasta greseala insa nu merita pedepsita, Luci prin embargoul autoimpus in relatia cu Arrow. Calitatea unora din produsele noastre n-are legatura cu asta si e pacat sa te privezi de ele (si pe noi de un client :wink: :lol: ).

Marius (Arrow)
Da Marius, nu zic ca nu aveti produse bune, chestiile de musca am incercat sa le promovez printre muscarii de aici din Ardeal, dar nu e vorba de asa ceva.

"repet,poate am gresit"?!?! Pai daca ai premia unul care impusca femei pe strada doar ca el foloseste o arma si spui ca nu promovezi individul ci arma respectiva( fiind, sa spunem, fabricant al acelei arme)...crede-ma ca eu nu o sa cumpar de la acea companie nici un produs ce face obiectul unei astfel de promovari cu orice pret si pe orice cale. Noi presupunem ca suntem sportivi, cel putin ne straduim sa fim si sa protejam mediul si natura inconjuratoare. Diferenta dintre noi si vanatori este ca, de la noi pestii pleaca in viata. Nu acelasi lucru se intampla cu Tibanu'! Daca acesta ar face reclama la energofish sau Gipo, as fi reactionat ( personal) in consecinta. Nu fac campanie impotriva produselor de la arow dar pur si simplu acesta este modul meu de a protesta. Nu vreau sa promovez implicit, prin cumpararea acestor produse, un individ ca si Tibanul, caci, pana la urma , se poate spune ca se face si asta ( castigurile firmei, din presupusii mei bani cheltuiti ajung pe post de premiu). Q.E.D- cum s-ar spune in latina. Mai mult de atat, nu am ce argumente aduce, pur si simplu ma umfla rasul, mirarea si stupefactia la asemenea justificari in a promova o asemenea emisiune.
E o chestie, pana la urma, de atitudine si respect. Iar eu ma respect.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 05 Mai 2005, 08:44

Bravo baieti, este bine ca nu ma simt singur. Cred ca D-nul Marius, ar trebuii sa adune toate aceste consideratiuni din partea noastra catre D-nul Tiban, si ar trebuii sa le arate producatorului acestei emisiuni.Iar acesta, daca este interesat de ce anume produce, ar trebuii sa schimbe calimera cu un tip pescar si profesionist pe deasupra, si de la care si eu as mai avea ceva de invatat.In asa fel D-nul Marius si-ar arata buna credinta si intentia de bine fata de emisiunea care le face mult dorita reclama,dar totodata ar arata ca este asaltat cu urale din partea celor care au consinderente execrabile fata de protagonistul emisiunii. Sau s-ar stringe grosistii de pescuit si ar pune la cale ori aparitia unei noi emisiuni care sa aiba un producator de meserie, nu gutist, si la care sa contribuie baneste in mod proportional cu reclama oferita. Asta presupune sa fiti mai putin romani, deoarece uneala la romani...cam rar. Dar cine stie poate ca o sa aibe sansa de reusita. Ori sa va cuplati la OTV lA EMISIUNEA INFO PESCAR la Gigi si sa cautati modalitatea de extindere a emisiunii. Se pot gasi solutii onorabile. Trebuie sa fie vointa. Multumesc.
Dady

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 05 Mai 2005, 09:47

Cred ca suntem prea "violenti" in atacurile impotriva lui Tibanu.
Am mai spus-o, eu cred ca Tibanu e, mai curind, de admirat. (pentru ca a facut ca o emisiune de pescuit sa supravietuiasca o buna perioada fara sponsori, pentru ca a reusit sa-si faca un "nume" intre pescari fara ca el sa fie un pescar de elita, pentru ca face cea mai veche emisiune - despre pescuit intr-o masura mai mica sau mai mare - existenta acum la noi etc.)

Oare ce nu ne place?
Ca nu stie prea multe despre pescuit, ca bea, ca are un limbaj libertin pina la grosolan, ca face glume de la rasuflate pina la nesarate (exceptie aia cu "rugol")
sau
ca a trecut peste toate cele de mai sus si a ajuns un nume de "referinta" pentru pescarul de rind ????

In definitiv o buna parte din pescarii care-i vad pe balta nu concep sa mearga la pescuit fara bautura, au un limbaj departe de a fi elevat si nu pun prea mare pret pe "literatura" pescarasca (in schimb multi il urmaresc pe Tibanu).
Inclin sa cred ca "succesul" sau tine de faptul ca se adreseaza celor asemeni lui. Si - din pacate - acestia sunt suficient de mumerosi sa "merite" sa fie facuta o emisiune pentru ei.
Insa, cum si la pescuit cind dai de un astfel de grup schimbi locul, la TV cind vezi acest individ, schimbi canalul. In rest, si el si cei asemeni lui, au cel putin dreptul la viata. Si la audiovizual. (Cita vreme nu incalca legea, si reglemenarile CNA.)

Sunt de acord ca nivelul de cultura si comportamentul pescarului roman trebuie sa mai evolueze, insa acest lucru nu trebuie obtinut prin cenzura.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 05 Mai 2005, 10:25

mai Ioane, si tu ai avea dreptate... :? daca ar fi o emisiune de divertisment, care nu urmareste ceva anume, ci doar rating.
Eu privesc o emisiune despre pescuit ca fiind ceva de specialitate, de unde trebuie sa inveti anumite lucruri, care sa ofere informatii utile, etc.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns