Domnilor! Oameni buni! Ce Dumnezeu se discuta aici?
Poate ca am gresit premiind-ul pe Tibanu, nu zic nu, dar haideti sa privim lucrurile si din alte puncte de vedere.
Concursul gazduit de paginile revistei ALP cred eu ca este un lucru bun, promoveaza un pescuit de calitate, recompenseaza cu premii simbol, acei pescari care alearga dupa capturi record, captura vietii pt. multi dintre ei. Pt. a compensa intr-o oarecare masura (prin publicitate – bannere in prim plan, etc.) cheltuielile ce tin de acest concurs, dar si pt. a face cunoscute meritele castigatorilor si a stimula astfel participarea a cat mai multi pescari, ne-am gandit ca ar fi un lucru bun ca festivitatea de premiere sa fie difuzata in cadrul emisiunii respective. Ca multumire, firma Arrow i- a acordat acel premiu lui Tibanu.
Repet, poate s-a gresit.
Aceasta greseala insa nu merita pedepsita, Luci prin embargoul autoimpus in relatia cu Arrow. Calitatea unora din produsele noastre n-are legatura cu asta si e pacat sa te privezi de ele (si pe noi de un client

).
nutzu_z, care e legatura dintre Paradisul Pescarilor/Okuma (importata tot de noi) si Tibanu, sau cat de tare este sau a fost Arw in Tm. Eu cred ca nici una.
Domnule Dady, ce legatura e intre relatia comerciala din acest an dintre Arrow si Tibanu, si faptul ca in urma cu cativa ani, cel mai mare producator de carlige de pescuit din lume v-a acordat un premiu simbol, pe care l-ar ravni toti pescarii din tara. Este meritul Dumneavostra de PESCAR, si asta n-are nimic de-aface cu Arrow sau Tibanu. Fara sa va cersesc prietenia (oricum nu va inteleg resentimentele - putem discuta pe privat despre asta, daca vreti) as fi mahnit sa fiu nevoit sa primesc retur Carligul pe care am fost onorat sa vi-l inmanez (chiar eu daca imi aduc bine aminte). As fi foarte bucuros sa va reconsiderati pozitia cu privire la acest lucru.
Domnilor, cu toate ca inteleg intrucatva nevoia Dvs. de a sanctiona prin aceste discutii gestul nostru, sunt convins, ca pescar (atat ca putin cat sunt) ca ar fi fost cel putin la fel de interesant sa vorbiti despre extraordinarele capturi izbandite de castigatorii concursului respectiv. Dar cum despre aceste lucruri nu se prea discuta in general, va rog sa ne intelegeti cand alegem pt. a ne face cunoscute eforturile, ce e pe piata.
Marius (Arrow)