tibanu premiat

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Apr 2005, 14:05

Cu premiul acela sunt si eu cam nedumerit,nu stiam de el.Suna cam:"sa ne dam bine cu Tibanu'". :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 29 Apr 2005, 20:22

in alta ordine de idei ARROW ar putea face reclama comerciala si in afara emisiunii respective. cred ca costurile sunt mai reduse asa. oricum nu este o scuza sa promovezi anumite produse indiferent de calitate intr-o emisiune de genul (.............) care nu este agreat tocmai de cei carora se adreseaza.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 30 Apr 2005, 11:08

Degeaba faci reclama la scule de pescuit,daca nu faci in timpul vreunei emisiuni care se adreseaza acestui segment de telespectatori.Desi nu-l suportam pe Tibanu',trebuie sa recunoasca multi de pe forum ca,in lipsa altei emisiuni de pescuit,mai aruncam o privire...sau ma insel?Chiar daca e vorba de curiozitatea de a urmari un mutant... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 30 Apr 2005, 18:31

eu nu ma uit la emisiunea lui nici macar accidental!

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 01 Mai 2005, 15:35

Michael scrie:Nu-i chiar asa...Ganditi-va ca,neexistand in momentul de fata alta emisiune in domeniu,Arrow neavand alternativa a apelat la aceasta emisiune pentru a-si face reclama(ceea ce este necesar).Iar noi,cei din Timisoara,neavand prea multe magazine de articole in domeniul pescuitului,daca vreau sa-mi cumpar ceva scule mai de firma,care sa aiba si o garantie sigura,ma duc si cumpar de la Arrow,nu de la vreun butic din spatele blocului.. :!:
..eu tot mai tare cred ca in tm Arrow este depasit de alte magazine.De ex Somonul sau Paradisul pescarilor.Cred ca la Somonul daca vrei ceva si nu au pe stoc iti poate aduce destul de repede.Am gasit la ei o foarte mare gama de firme(nu noname-uri) iar la par pescarilor au adus mulinete la niste preturi exceptionale.De ex mi-am luat un okuma epix pro cu 8 rulmenti,3 tambure,si inca o manivela dubla de rezerva la bani de nimic (ceva in jur de 1 mil,nu imi mai aduc aminte) si sunt f multumit de ea.

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 01 Mai 2005, 21:51

nici eu nu ma mai uit de nici o culoare.

marcelm
junior
junior

Mesaj de marcelm » 02 Mai 2005, 21:06

hai ca ma amestec si eu. Nu am vazut pana acuma nici o emisiune cu Tibanu, nu-l cunosc si ca sa fiu cinstit nici nu ma interteseaza. Din cate cunosc eu, ca o emisiune sa apara la TV trebuie sa fie sponzorizata de cineva iar acel cineva ,sau acei cineva, dau bani numai daca emisiunea are si o anumita cota de telespectatori. Daca lumea se uita la TV si acea cota este obtinuta atunci nu este nici o problema pt. sponzori, egal ce rahat se arata.
Daca aceasta cota de telespectatori scade, deci nu se mai uita nici dracu la Tibanu, atunci nici cei de la Arow, sau cum i-i mai cheama, nu mai dau bani si uite asa dispare Tibanu cu tot cu carligul de aur :lol:
Ce shi faci, asta este nivelul TV-ului si al sponzorilor.

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 03 Mai 2005, 09:04

ai simplificat datele problemei dar merge si asa. cota de audienta zic eu ca-i pe la limita, si spun asta avind in vedere ora la care se difuzeaza.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 04 Mai 2005, 13:39

Oricum nu ma mai uitam la emisiunea lui de tare mult timp. Dar chestia cu cirligul de aur este nasoala. Sint nevoit sa nu mai spun la numeni ca am si eu unul. Sper sa nu ma auda cineva.
AMIN ARROW, si asa nu prea eram noi prieteni, dar acum am uitat de tot, pa...Cum se poate proceda sa-l returnez? nu mai simt nici o placere sa-l mai arat cuiva.
Dady

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 04 Mai 2005, 17:02

O atitudine de exceptie domnule Dady , pot sa spun ca puntru unii ar fi o grea lovitura.

Scrie răspuns