Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Nemernic
- veteran

MuskMd scrie: ma ofer eu sa fiu incepatorul pt o emisiune pilot

Ma, nush pierde nimeni timpul cu tine

l.e.: si daca te-as vedea la tv.... as schimba pe DuckTV

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
MuskMd
- veteran

eh acolo sunt alti cunoscuti

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Sorin
- Moderator

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Adelin
- Moderator

Daca se aproba formatul, esti invitatul meu.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
rcorbu
- veteran

Chiar as vrea sa vad cateva emisiuni realizate pe ape mici si mijlocii la clean, cu diferite metode si tehnici ( musca, spinning, stationar) !
Nu spun de mreana sau scobar la varga sau boloneza ca este forum de rapitori !
-
cristi.albu
- senior

Vor urma ceva emisiuni pe rauri sau lacuri naturale ... Ca sa vorbesc in numele meu, in perioada asta poti vedea o emisiune realizata impreuna cu Ovidiu Mihut pe Topolog, la pastrav -
VEZI AICI TRAILER
In octombrie va avea premiera filmul
Cleanul cu 1000 de ochi - partea 1, emisiune ce ii are ca invitati pe Vali Stratonov si Dady Draghicescu, un pescuit pe lacul Belis, evident dupa clean
-
rcorbu
- veteran

cristi.albu scrie:Vor urma ceva emisiuni pe rauri sau lacuri naturale ... Ca sa vorbesc in numele meu, in perioada asta poti vedea o emisiune realizata impreuna cu Ovidiu Mihut pe Topolog, la pastrav -
VEZI AICI TRAILER
Cleanul cu 1000 de ochi - partea 1, emisiune ce ii are ca invitati pe Vali Stratonov si Dady Draghicescu, un pescuit pe lacul Belis, evident dupa clean
Am vazut secventele si sunt superbe, cat despre Dady Draghicescu toata lumea il cunoaste si este de prisos sa afirm ca va fi o adevarata lectie de pescuit.
-
adiwolf
- veteran

rcorbu scrie:cristi.albu scrie:Vor urma ceva emisiuni pe rauri sau lacuri naturale ... Ca sa vorbesc in numele meu, in perioada asta poti vedea o emisiune realizata impreuna cu Ovidiu Mihut pe Topolog, la pastrav -
VEZI AICI TRAILER
Am vazut secventele si sunt superbe, cat despre Dady Draghicescu toata lumea il cunoaste si este de prisos sa afirm ca va fi o adevarata lectie de pescuit.
daaaa, daaaaa, DD este unul dintre aprigii sustinatori si intemeietorul vestitei Federatii, numai ca la un moment dat nu s-au mai inteles pe ciolan.
ca pescar......ok, ca om...........
cat priveste canalul de pescuit si vanatoare............ma chinui de ceva timp sa gasesc o emisiune cu pescuit la spining si nu ma nimeresc deloc cu ele, la ora la care dau eu drumul la TV (dupa ora 23), vad ca sunt programate numai emisiuni de vanatoare - or fi vanatorii mai insomniaci ?!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
Adelin
- Moderator

...asta cam asa e, de cand cu un singur canal mai vezi cate o emisiune doar la intamplare. Parca au intrat vanatorii cu picioarele in viata noastra.

))
...si cand prind ceva cu solzi, din greseala evident, e cu platici sau crapi.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB