The Fishing and Hunting Channel

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cristi.albu
senior
senior

Re: The Fishing and Hunting Channel

Mesaj de cristi.albu » 09 Iun 2014, 09:25

adiwolf scrie:nu de alta dar iarasi se supara Cristi Albu
Nu ma supar deloc, nu e siteul meu si suntem liberi sa ne spunem parerea
Chiar am vorbit cu Adelin si incercam sa facem ceva in acest sens...
Tuturor va multumesc pentru feedback
Am inceput seria de emisiuni pe un lac mai greu "accesibil", insa continuarea va fi alta ...

Emisiunile despre braconaj nu sunt de interes pe TV; gandeste-te ca noi emitem in vreo 6 tari, la fel in acelasi timp. Nu prea ii intereseaza pe cehi de ex ce facem noi prin Romanica. In plus ne mai facem si de ras. S-au mai strecurat 2-3 emisiuni care atingeau subiectul, dar fara prea mare impact...

Pe net, da, se poate face, dar tre sa ne ducem 2-3 masini la filmare...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Iun 2014, 09:51

[quote][Pe net, da, se poate face, dar tre sa ne ducem 2-3 masini la filmare.../quote]

Cam asa-i ...Una cu operatori si doua cu ...interventie rapida,mascati,etc :evil:

Cristi ,este foarte important ca vreti sa schimbati ceva in bine! Din acest lucru vom avea de castigat toti! O zi buna. :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Iun 2014, 18:19

cristi.albu scrie: Chiar am vorbit cu Adelin si incercam sa facem ceva in acest sens...
...
Daca gasim o varianta de colaborare va promitem emisiuni adevarate, fara abureala, trucaje si macete la brau...doar pescuit 100%.
Ideea e sa facem emisiuni din care pescarul sa ramana cu ceva, sa venim cu idei si tehnici noi, dar prezentate cat mai simplu, nu academic ca si in cartile de chimie. ;-)
Eu sper sa gasim o formula si o sa oferim publicului exact ceea ce isi doreste. ;-)
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Iun 2014, 21:21

Adelin scrie:
cristi.albu scrie: Chiar am vorbit cu Adelin si incercam sa facem ceva in acest sens...
...
Daca gasim o varianta de colaborare va promitem emisiuni adevarate, fara abureala, trucaje si macete la brau...doar pescuit 100%.
Ideea e sa facem emisiuni din care pescarul sa ramana cu ceva, sa venim cu idei si tehnici noi, dar prezentate cat mai simplu, nu academic ca si in cartile de chimie. ;-)
Eu sper sa gasim o formula si o sa oferim publicului exact ceea ce isi doreste. ;-)
Nu ai avut cameraman in clisura? :lol: Ca cica ceva ar fi fost de filmat ... :respekt:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Iun 2014, 22:35

La iesirea de acuma chiar nu pot spune ca am luat mare lucru...in afara de un avatoi de 5-6 si cativa salai de 2. Poate data viitoare...
WSB CLUB

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Iun 2014, 22:42

Pai da , dar dadea bine o emisiune de genul...Nu era si un somnulet la mijloc? :lol: Hai ca poate faci o emisiune cu Cristi :respekt:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Iun 2014, 05:58

ma mie mi-ar place sa vad si chestii de genul :
- serie care sa participe un pescar experimentat intr-un anume stil care sa ia un absolut incepator , sa-l duca la cumparaturi ( acolo e rost de plasare produse pe ceva bani/sponsor bla bla ca sa acopere bugetul ) dupa care pe apa pana prinde ala peste . un step by step asa ......
- sau 2 meseriasi , fiecare cu un singur tip de naluca, play off sa vedem care ia mai multi si mai mari ........
- 2 pescari , cu un buget , sa isi cumpere ce scule cred ei in bugetul ala si sa iasa pe balta, din nou care prinde mai mult si mai mare....
- emisiune in care sa se pescuiasca pe o apa absolut noua , necunoscuta de cel in cauza. sa se vada cum se aleg locuri , cum se @citesc@ samd .... sau de ce nu chestii de genul : 3-4 pescari de formatie diferita care sa mearga si sa pescuiasca pe rand in ce locatie alege fiecare din ei , in stilul pe care il stie cel mai bine ....adica sa vezi muscar pus la jig pe dunare, shalooist sa dea la pastrav si stiucar sa caute cleanul .... :lol: .... stiu asta nu e noua dar mi-ar place sa o vad si pe apele noastre :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Iun 2014, 07:49

Bune ideile, chiar ma gandeam daca are cineva o idee de emisiune sa o spuna.
Si eu ma gandeam la traba cu un pescar incepetor care sa fie monitorizat pe duarata emisiunii.
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Iun 2014, 09:14

- sau 2 meseriasi , fiecare cu un singur tip de naluca, play off sa vedem care ia mai multi si mai mari ........
Credeam ca marimea nu conteaza..meseriasii fac emisiuni pe pe strapi de maximum 20 cm.. :D Conteaza sa ai batic pa fata si manusi..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Iun 2014, 12:28

tu poti sa schimbi canalul gigi .... mai lasa naibii istoriile astea vechi . lumea e avida de nou , mistourile se imput daca le repeti ...

back on topic , ma ofer eu sa fiu incepatorul pt o emisiune pilot :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns