The Fishing and Hunting Channel

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Pif.
veteran
veteran

Re: The Fishing and Hunting Channel

Mesaj de Pif. » 04 Iun 2014, 06:13

Foarte bună iniţiativa..astept emisunile cu nerăbdare,numa sa fie făcute pe ape salbatice.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Iun 2014, 02:05

http://www.wsbteam.com/povesti-cu-pesti ... muresului/
Zamfi scrie:Deci imi permit sa sintetizez :lumea ( de pe aici) vrea spinning pe naturale! S-a cam saturat de pescuitul in incinte si vrea direct pe stomacu gol ca sa zic asa :lol: E drept ca e greu cu emisiunile pe natural ,umblatura multa ,peste putin ,cheltuieli ...Insa sunt convins ca o emisiune la spinning pe Mures,Olt ,Siret ,etc mai ales la somn ,salau,avat , ar "rupe" audienta in randul pescarilor de spinning! Personal am urmarit atent emisiunile de pe Dunare ,Delta ale baietilor WSB .Pentru un spinning la somn pe Mures ...imi pun telefonul sa sune! :lol: :respekt:

Ne conformam cererii voastre si venim cu o noua emisiune pe natural...de data aceasta pe raul Mures.
Daca o sa va placa sau nu, ramane de vazut, insa cam asa arata o partida obisnuita pe natural.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Iun 2014, 06:30

misto bre, pescuit , fara balarii inutile ...

totusi ar fi mers un iatagan langa cracana aia :P :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Iun 2014, 08:17

In peisajul ala selenar unde naiba sa iti sprijini lansetele, ca prima tufa era la 200m?!...poate ca de sprijinit le sprijineam, nu era o problema distanta, dar dupa jumatate de ora sigur nu le mai gaseam acolo. :-)
WSB CLUB

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Iun 2014, 09:59

Intr-adevar naspa peisajul...la noi sunt multe dale de beton, la voi balastiere... :(
Adelin, in prima parte a filmarii ma pregateam sa te intreb de ce te-a luat Adi cu el, sa-i cari geanta sau sa-i faci poze.
Noroc ca ai recuperat, asa ca nu te mai intreb. :P
Fain.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Iun 2014, 10:22

Adelin scrie:http://www.wsbteam.com/povesti-cu-pesti ... muresului/
Zamfi scrie:Deci imi permit sa sintetizez :lumea ( de pe aici) vrea spinning pe naturale! S-a cam saturat de pescuitul in incinte si vrea direct pe stomacu gol ca sa zic asa :lol: E drept ca e greu cu emisiunile pe natural ,umblatura multa ,peste putin ,cheltuieli ...Insa sunt convins ca o emisiune la spinning pe Mures,Olt ,Siret ,etc mai ales la somn ,salau,avat , ar "rupe" audienta in randul pescarilor de spinning! Personal am urmarit atent emisiunile de pe Dunare ,Delta ale baietilor WSB .Pentru un spinning la somn pe Mures ...imi pun telefonul sa sune! :lol: :respekt:

Ne conformam cererii voastre si venim cu o noua emisiune pe natural...de data aceasta pe raul Mures.
Daca o sa va placa sau nu, ramane de vazut, insa cam asa arata o partida obisnuita pe natural.
Multumesc! Sunt cu ochii pe voi! :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Iun 2014, 13:22

Tavi scrie:Intr-adevar naspa peisajul...la noi sunt multe dale de beton, la voi balastiere... :(
Adelin, in prima parte a filmarii ma pregateam sa te intreb de ce te-a luat Adi cu el, sa-i cari geanta sau sa-i faci poze.
Noroc ca ai recuperat, asa ca nu te mai intreb. :P
Fain.

Pai io am zis ca am fost acolo sa fac poze...daca mai tinea o ora emisiunea recuperam mai mult. :wink:
WSB CLUB

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Iun 2014, 14:01

Adelin ,acum am reusit sa vad tot filmul in conditii ...umane :lol: Nu pot decat sa zic ca mi-a placut foarte mult emisiunea :respekt: Tinand cont ca apa mea de suflet este Muresul , stiind cam cum este cu pestele pe acest rau (la mine mai putin ca la voi...) nu pot decat sa zic ca ati avut o partida excelenta si eu o vizionare care mi-a incarcat bateriile! Plus unele "chestii" care mi s-au parut interesante :lol: Una peste alta ,este genul de emisiuni care-l astept eu ,pe ape naturale (chiar daca pesiajul nu este tot timpul cel de revista!) cu pescari reali pe maluri (mi-a placut si barca aia aparuta acolo ,care spune ceva...), cu masini parcate ca la meci :P ,cu tot ce inseamna de fapt apele naturale la noi! Si daca apareau doua-trei peturi si tot "inghit" mai usor aceste emisiuni decat cele de pe Sarulesti ,Cormoran ,etc.

Ps: o emisiune ,de ex., cu somnii prinsi de Razvan de Lasata Secului cred ca ar arunca forumul in aer! :lol: Aveti toata stima mea si ...astept :P :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Iun 2014, 14:38

ai luat-o razna bre, dute la pesti si lasa emisiunile pt la iarna.
daca nu ai loc pe Mures, vino pe Olt ca e mare cat China, tulbure si rece :wallbash:

cat despre emisiune, total de acord cu tine si cu baietii astia care stiu ce fac.
felicitari WSB !

dar de ce draqu scriem asta pe topicul lui F&H ?!!
nu de alta dar iarasi se supara Cristi Albu
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

nila
senior
senior

Mesaj de nila » 07 Iun 2014, 16:09

Eu sunt curios de ce nu exista nici o emisiune despre braconaj, stim cu totii ca exista, ne intalnim cu el zi de zi , mai ales cei care pescuiesc pe ape salbatice..de la nenea care arunca 2 lansete cu parasute cu ochi de 10 la cei cu sute de metri de plase monofilament si cu "aparate" .

Scrie răspuns