The Fishing and Hunting Channel
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: The Fishing and Hunting Channel
Foarte bună iniţiativa..astept emisunile cu nerăbdare,numa sa fie făcute pe ape salbatice.
http://www.wsbteam.com/povesti-cu-pesti ... muresului/
Ne conformam cererii voastre si venim cu o noua emisiune pe natural...de data aceasta pe raul Mures.
Daca o sa va placa sau nu, ramane de vazut, insa cam asa arata o partida obisnuita pe natural.
Zamfi scrie:Deci imi permit sa sintetizez :lumea ( de pe aici) vrea spinning pe naturale! S-a cam saturat de pescuitul in incinte si vrea direct pe stomacu gol ca sa zic asaE drept ca e greu cu emisiunile pe natural ,umblatura multa ,peste putin ,cheltuieli ...Insa sunt convins ca o emisiune la spinning pe Mures,Olt ,Siret ,etc mai ales la somn ,salau,avat , ar "rupe" audienta in randul pescarilor de spinning! Personal am urmarit atent emisiunile de pe Dunare ,Delta ale baietilor WSB .Pentru un spinning la somn pe Mures ...imi pun telefonul sa sune!
![]()
Ne conformam cererii voastre si venim cu o noua emisiune pe natural...de data aceasta pe raul Mures.
Daca o sa va placa sau nu, ramane de vazut, insa cam asa arata o partida obisnuita pe natural.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
misto bre, pescuit , fara balarii inutile ...
totusi ar fi mers un iatagan langa cracana aia

totusi ar fi mers un iatagan langa cracana aia

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
In peisajul ala selenar unde naiba sa iti sprijini lansetele, ca prima tufa era la 200m?!...poate ca de sprijinit le sprijineam, nu era o problema distanta, dar dupa jumatate de ora sigur nu le mai gaseam acolo. 

WSB CLUB
WSB CLUB
Intr-adevar naspa peisajul...la noi sunt multe dale de beton, la voi balastiere...
Adelin, in prima parte a filmarii ma pregateam sa te intreb de ce te-a luat Adi cu el, sa-i cari geanta sau sa-i faci poze.
Noroc ca ai recuperat, asa ca nu te mai intreb.
Fain.

Adelin, in prima parte a filmarii ma pregateam sa te intreb de ce te-a luat Adi cu el, sa-i cari geanta sau sa-i faci poze.
Noroc ca ai recuperat, asa ca nu te mai intreb.

Fain.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Multumesc! Sunt cu ochii pe voi!Adelin scrie:http://www.wsbteam.com/povesti-cu-pesti ... muresului/
Zamfi scrie:Deci imi permit sa sintetizez :lumea ( de pe aici) vrea spinning pe naturale! S-a cam saturat de pescuitul in incinte si vrea direct pe stomacu gol ca sa zic asaE drept ca e greu cu emisiunile pe natural ,umblatura multa ,peste putin ,cheltuieli ...Insa sunt convins ca o emisiune la spinning pe Mures,Olt ,Siret ,etc mai ales la somn ,salau,avat , ar "rupe" audienta in randul pescarilor de spinning! Personal am urmarit atent emisiunile de pe Dunare ,Delta ale baietilor WSB .Pentru un spinning la somn pe Mures ...imi pun telefonul sa sune!
![]()

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Tavi scrie:Intr-adevar naspa peisajul...la noi sunt multe dale de beton, la voi balastiere...![]()
Noroc ca ai recuperat, asa ca nu te mai intreb.![]()
Fain.
Pai io am zis ca am fost acolo sa fac poze...daca mai tinea o ora emisiunea recuperam mai mult.

WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin ,acum am reusit sa vad tot filmul in conditii ...umane
Nu pot decat sa zic ca mi-a placut foarte mult emisiunea
Tinand cont ca apa mea de suflet este Muresul , stiind cam cum este cu pestele pe acest rau (la mine mai putin ca la voi...) nu pot decat sa zic ca ati avut o partida excelenta si eu o vizionare care mi-a incarcat bateriile! Plus unele "chestii" care mi s-au parut interesante
Una peste alta ,este genul de emisiuni care-l astept eu ,pe ape naturale (chiar daca pesiajul nu este tot timpul cel de revista!) cu pescari reali pe maluri (mi-a placut si barca aia aparuta acolo ,care spune ceva...), cu masini parcate ca la meci
,cu tot ce inseamna de fapt apele naturale la noi! Si daca apareau doua-trei peturi si tot "inghit" mai usor aceste emisiuni decat cele de pe Sarulesti ,Cormoran ,etc.
Ps: o emisiune ,de ex., cu somnii prinsi de Razvan de Lasata Secului cred ca ar arunca forumul in aer!
Aveti toata stima mea si ...astept

Ps: o emisiune ,de ex., cu somnii prinsi de Razvan de Lasata Secului cred ca ar arunca forumul in aer!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
ai luat-o razna bre, dute la pesti si lasa emisiunile pt la iarna.
daca nu ai loc pe Mures, vino pe Olt ca e mare cat China, tulbure si rece
cat despre emisiune, total de acord cu tine si cu baietii astia care stiu ce fac.
felicitari WSB !
dar de ce draqu scriem asta pe topicul lui F&H ?!!
nu de alta dar iarasi se supara Cristi Albu
daca nu ai loc pe Mures, vino pe Olt ca e mare cat China, tulbure si rece

cat despre emisiune, total de acord cu tine si cu baietii astia care stiu ce fac.
felicitari WSB !
dar de ce draqu scriem asta pe topicul lui F&H ?!!
nu de alta dar iarasi se supara Cristi Albu
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Eu sunt curios de ce nu exista nici o emisiune despre braconaj, stim cu totii ca exista, ne intalnim cu el zi de zi , mai ales cei care pescuiesc pe ape salbatice..de la nenea care arunca 2 lansete cu parasute cu ochi de 10 la cei cu sute de metri de plase monofilament si cu "aparate" .