Târgul Expo Aventuri la pescuit; octombrie 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Târgul Expo Aventuri la pescuit; octombrie 2013

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Sep 2014, 15:53

La teorie e tare oricine..

Da exemplu e o chestie foarte inteligenta sa calculezi cati m.p. vin pe o stiuca pentru ca dupa doar doua-trei randuri sa zici ca oricum nu-s simteric repartizate :lol: ...

Cu riscul sa repet...as vrea sa te vad si in practica ca esti asa de bun ca si in teorie..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Sep 2014, 22:51

semlecangheorghe scrie:La teorie e tare oricine...
Nu stiu ce sa zic ,vrand nevrand te mai citeste omu , mai ramane cate unu crucit :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Sep 2014, 22:55

semlecangheorghe scrie:
Cu riscul sa repet...as vrea sa te vad si in practica ca esti asa de bun ca si in teorie..
Suna a "Gerula se intoarce" :lol: , maine la 14 la benzinaria cutare , colt cu strada cutare , daca nu esti un las , orice om normal la cap o vede :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Sep 2014, 05:33

Da vad, o dai in lambada ...fie cum zici tu..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Sep 2014, 22:11

Daca imi platesti avionu ,deplasarea de la aeroport la balta , cazarea , masa si balta , plus berea , vin cu mare graba :D
Daca nu , ramai un Gerula , asa , mai mic ! :lol:

"lambando estarei ao lembrar que esta amor" :lol:

Totusi , titlu original a melodiei interpretate de grupu Kaoma a fost "Llorando se fue" , melodie furata de la grupu bolivian "Los Kjarkas", fapt pentru care Kaoma chiar o platit amenda ,melodie care tradusa in romaneste vrea sa zica "Plangand a plecat" ,taman ca Gigel cand inchide calculatoru noaptea , plangand :lol: :lol:

Gigi , daca nu-ti place starea de KO , ii mai bine sa eviti ringu :lol: , nu de alta , da musica ta de intrare , entrance :lol: , ii cucurigu , si iesirea ii pe Lambada , ti-am explicat cum , plangand :lol: :lol:

ps. astept pe privat datele zborului , una lambada e....una lambada :lol: :lol:

pies2. Gigi , usor , incetuc , pot sa astept 2 zile , pana realizezi .... :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Sep 2014, 22:16

SF scrie: pana realizezi .... :lol:
Ca iar ai furat-o :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Sep 2014, 22:18

SF scrie:
SF scrie: pana realizezi .... :lol:
Ca iar ai furat-o :lol:
:lol: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Sep 2014, 22:21

Astea 3 posturi de mai sus is un tutorial , a se considera ca atare , :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Oct 2014, 08:14

SF scrie:
semlecangheorghe scrie:
Suna a "Gerula se intoarce" :lol: , maine la 14 la benzinaria cutare , colt cu strada cutare , daca nu esti un las , orice om normal la cap o vede :lol:

Dupa 3 posturi consecutive e clar ca ai tras pa nas..In sprijinul ipotezei vine si cum ai inteles textul mai sus citat.. :lol: Da-mi voie sa iti ''desenez''..

Daca am zis ca as vrea sa te vad si in practica ca in teorie esti doxa, nu inseamna ca te-am provocat la un fel de duel.Nu, doar mintea ta sucita o perceput-o asa.Si asta pentru ca,
1.Nu mi-as pierde din timp nici macar un minut pescuind in aceeasi apa cu tine.
2.Nu simt nevoia sa ma compar cu nimeni, eu pescuiesc din pura placere, si daca nu prind peste tot ma socotesc castigat , si asta pentru ca am iesit pe apa in ziua respectiva.
3.Mi-ar fi suficient sa pescuiesti o zi pe Vladimirescu, sa vad ulterior daca in practica esti la fel de bun precum in teorie, si aici da-mi voie sa subliniez...singur nu in ''duel'' cu altcineva..

Cat despre chestii de genul
Daca imi platesti avionu ,deplasarea de la aeroport la balta , cazarea , masa si balta , plus berea , vin cu mare graba :D
...iti sugerez fie sa deschizi un topic pentru donatii, fie traditionalul.. :arrow: MARS LA MUNCA.. :lol: :lol:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Oct 2014, 19:01

[quote="semlecangheorghe"]

Daca am zis ca as vrea sa te vad si in practica ca in teorie esti doxa, nu inseamna ca te-am provocat la un fel de duel.Nu, doar mintea ta sucita o perceput-o asa.Si asta pentru ca,
1.Nu mi-as pierde din timp nici macar un minut pescuind in aceeasi apa cu tine.
2.Nu simt nevoia sa ma compar cu nimeni, eu pescuiesc din pura placere, si daca nu prind peste tot ma socotesc castigat , si asta pentru ca am iesit pe apa in ziua respectiva.
3.Mi-ar fi suficient sa pescuiesti o zi pe Vladimirescu, sa vad ulterior daca in practica esti la fel de bun precum in teorie, si aici da-mi voie sa subliniez...singur nu in ''duel'' cu altcineva..[6/quote]

1.De ce nu ai pescui nici un minut aceasi apa cu mine ?
2.Zau , tu de ce crezi ca te bagi in toate ,chiar crezi ca nu simti nevoia sa te compari :wink:
3. Pai cum nu vrei sa imparti apa cu mine :oops:

Lambada..... :lol:

Scrie răspuns