Tara lu' Papura Voda
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tara lu' Papura Voda
In tara asta a lui Papura... se pare ca mare sef,dupa umila mea parere ,este vesnicul si eternul RNP...
Vineri 8 iunie impreuna cu 3 prieteni punem de un pescuit la Barajul Vidra.Plecam la Vidra plini de entuziasm,mai ales ca era primul pescuit acolo anul acesta.Cind am ajuns acolo,surpriza mare,toate intrarile din DN7 spre lac sint blocate cu tone de pamint.In timp ce stateam si admiram frumusetea de pimint galben apare un om in verde ,probabil un angajat al RNP-ului,ne transmite ca nu avem voie sa intram fiind cica proprietate privata,si daca intram vom supara sefi cei mari, si dus a fost.
Pun citeva poze cu minunea....
http://my.imageshack.us/v_images.php
Vineri 8 iunie impreuna cu 3 prieteni punem de un pescuit la Barajul Vidra.Plecam la Vidra plini de entuziasm,mai ales ca era primul pescuit acolo anul acesta.Cind am ajuns acolo,surpriza mare,toate intrarile din DN7 spre lac sint blocate cu tone de pamint.In timp ce stateam si admiram frumusetea de pimint galben apare un om in verde ,probabil un angajat al RNP-ului,ne transmite ca nu avem voie sa intram fiind cica proprietate privata,si daca intram vom supara sefi cei mari, si dus a fost.
Pun citeva poze cu minunea....
http://my.imageshack.us/v_images.php
Re: Tara lu' Papura Voda
Pai sa schimbat puterea......ce a fost inainte,dar ce urmeaza...e vai de noi. Imi aduc aminte ca pe timpul PSD-ului a fost ceea mai mare hotzie in delta.....Cei din delta nici nu vor sa auda de PSD.......Nu ca as tine cu PDL-ul sau cu an alt partid...toti au furat si vor fura.....pana s-o supara unu si ia puscociul si da cateva head shot-uri talharilor astia de isi bat joc de noi
nu stiu ce va suparati!?si-au luat oamenii padure si drum,ce mare lucru? 

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
Faza e ca unii ne-au luat si pe noi ,iar noi inca nu ne dam seama 

Nu aveti rabdare deloc.
Este unu pe-aici care lucra la strategii, elaboreaza proiecte marete si-o sa-i puna pe toti cu botu' pe labe... mai aveti putina rabdare

scuze de off-topic.
Este unu pe-aici care lucra la strategii, elaboreaza proiecte marete si-o sa-i puna pe toti cu botu' pe labe... mai aveti putina rabdare

scuze de off-topic.
Noroc cu tine Steff.....Ma intristasem,dar cand am vazut cat de optimist esti.....mi-am mai revenit
Apropo....li sa facut pestilor dor de tine 

asa o bagat aia pamantu pe drum ca la rovine
)nenorocitii stateau la panda in transee 

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
Nu va mai intristati oameni buni... nimic nu moare, totul se transforma.
Circula o vorba... "Aia de au fost, au pus tara pe butuci. Astia care au venit, fura butucii".
De multe ori spun (si unii se supara pe mine) ca ne meritam soarta.

Circula o vorba... "Aia de au fost, au pus tara pe butuci. Astia care au venit, fura butucii".
De multe ori spun (si unii se supara pe mine) ca ne meritam soarta.
Da? Cu-i e dor de mine, sa vina sa ma vadaGoldelian scrie:[...]
Apropo....li sa facut pestilor dor de tine