si mai transmite'i ca sunt unii care ii doresc tot "binele" din lume escrocului
Tara lu' Papura Voda
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Tara lu' Papura Voda
spunei colegei tale ca idiotul de tacsu incalca legile din tara asta si ca nu este pe mosia lui.

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
						- ovi_vl
 - utilizator constant

eu sunt constient de asta,dar nu mi bat capul pentru ca sunt convins ca nu o sa inteleaga... 

Extraordinar.....Va da-ti seama cat ii duce capul ? Exact ce ziceam mai sus, de ce sa-si miste curul in fiecare weekend, sa verifice si sa de-a amenzi, celor care nu respecta curatenia ? Mai bine inchid accesul spre lac, si am rezolvat-o...! Lege ? Ce lege ? Nu cunosc nici o lege ! Pescarii ? Asta e, se descurca ei....Mai nou, la accesul spre coada lacului, a aparut o placuta pe care scrie PROPRIETATE PRIVATA, ce ziceti de asta ? O fi cumparat-o POMANA.........

Nu, n-a cumparat-o Pomana... Pe asta il recomanda numele, ce nu este clar in treaba asta?salmonico scrie:[...]
Mai nou, la accesul spre coada lacului, a aparut o placuta pe care scrie PROPRIETATE PRIVATA, ce ziceti de asta ? O fi cumparat-o POMANA.........
Da, ai mare dreptate Steff, dar intrebarea este, ce facem noi pescarii ? Deocamdata pescuitul nu merge bine, dar in curand ar trebui sa-si dea drumul, eu cel putin merg in fiecare weekend, lacul, locurile sunt superbe, (asta pana acum, lucrarile la partia de schi au schimbat peisajul, si nu stiu daca in bine, plus latifundiarul POMANA cu masurile lui de cretin)...

Ultimele noutati, au aparut placute cu Proprietate Privata, cica ar apartine Fundatiei Obstea Balcesti-Peresti, din Gorj, singura informatie pe care am gasit-o despre ei, pe net, este: http://www.ecomagazin.ro/parchetul-intr ... padurilor/
Voi reveni cu poze si informatii noi....

Voi reveni cu poze si informatii noi....
Am fost din nou la Vidra.Si de aceata data am avut parte de surprize.In coada lacului a aparut o placa care te anunta ca distractie  tine pina in acel loc.Urmeaza pozele.....

https://plus.google.com/photos/10105654 ... 1187078193
Pina si gramezile de pamint au dospit de la caldura.

Pina si gramezile de pamint au dospit de la caldura.
Nu apar niciunde pozele... mai incearca