Tara lu' Papura Voda

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Nair_olf
junior
junior

Re: Tara lu' Papura Voda

Mesaj de Nair_olf » 12 Iun 2012, 23:13

DSC04522.jpg
DSC04520.jpg
DSC04516.jpg

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 12 Iun 2012, 23:21

off topic
Goldelian scrie:Pai sa schimbat puterea......ce a fost inainte,dar ce urmeaza...e vai de noi. Imi aduc aminte ca pe timpul PSD-ului a fost ceea mai mare hotzie in delta.....Cei din delta nici nu vor sa auda de PSD.......Nu ca as tine cu PDL-ul sau cu an alt partid...toti au furat si vor fura.....pana s-o supara unu si ia puscociul si da cateva head shot-uri talharilor astia de isi bat joc de noi
referire la duminica 10.06.2012
unde nu-i cap vai de mama lor - au stantat alianta ca le-a luat pdl-ul din bani. da' stati sa vedeti acu hotii
P.S. : sunt apolitic

Nair_olf
junior
junior

Mesaj de Nair_olf » 13 Iun 2012, 12:18

Tot de la Vidra
DSC04532.jpg
DSC04555.jpg
DSC04558.jpg

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Iun 2012, 20:16

ce drumuri sunt acelea?
ma refer la cele blocate pentru ca din cate vad si din ce cunosc nu pare a fi drumul principal
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Nair_olf
junior
junior

Mesaj de Nair_olf » 13 Iun 2012, 20:49

Sint drumurile de acces spre lac,intrarile din DN7

Nair_olf
junior
junior

Mesaj de Nair_olf » 13 Iun 2012, 20:51

Cei 2 bolovani sint pe drumul ce duce in coada lacului, pe partea stinga a lacului.

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 14 Iun 2012, 11:13

Cu un jeep bun, cu un Hummer treci fara probleme peste valurile de pamant. Iar cu ceva dinamita rezolvi si cu bolovanii. Si cu inca un brat de dinamita rezolvam si cu Ocolul Silvic Voineasa, ca si asa e cuib de talhari.... Fostul inginer sef a fost condamnat penal pentru delapidare. Baietii in verde fura, fac ce vor in codru...sunt la ei acasa. Dar dinamita (ca si glontul) nu are mama nici tata, curata putregaiul uman fara sa zici nici "pas". Pe bune, as da bani de la mine, cate 1000 de euro cui imi aduce capetele sefilor astia din RNP, plus al lui Cerbu, marele satrap de pe Bradisor. :fluch

salmonico
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de salmonico » 14 Iun 2012, 16:32

CAZEMATA LACUL VIDRA...........
Intrarea interzisa, nu conteaza ca ai permisul de pescuit platit la zi, nu conteaza ca vrei si tu o poza pe malul lacului, sau o plimbare romantica cu gagica...INTRAREA INTERZISA ! Oare de ce ? Poate raspunde cineva ? Ca e secret mare rau .. Oare ce ascunde RNP-ul acolo ? Vreu-n monstrulet Loch Ness ? Fac ei oare ceva experimente stiintifice (imi vine sa rad) ultrasecrete, la care ochiul muritorului de rand nu are voie sa vaza ? Nuuuuuuuu cred....eu cred ca, desi pescarul de rand, care-si plateste anual permisul, il deranjeaza pe RNP-ist atunci cand merge si el, sa puna o plasa, doua, patru......ca na, sefi sunt multi si trebuie pastrav pe masa, vorba aia "nici o masa fara peste !"
Asa ca, dragi pescari, daca vreti un pescuit la Vidra, sa va luati lopeti, sape, tarnacoape, eventual un pic de dinamita, ca sa puteti intra pe malul lacului cu masina !!! TRAIASCA SI INFLOREASCA !!!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Iun 2012, 17:45

intreaga poveste cu blocatul drumului este pur si simplu bataie de joc ... ma mira ca cei care pescuiesc frecvent pe lacul Vidra le permit alora sa isi faca de cap. chiar sunt curios daca cineva ar pescui pe lac (cu toate cele platite la zi) ce s-ar intampla daca ar veni vreun control ???
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 14 Iun 2012, 18:09

"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" (M. Badea)... cata dreptate are tanarul asta.

Scrie răspuns