Tabara de pescuit Delta Dunarii - vara 2006

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

cateva detalii

as merge, am barca sau pe cineva cu barca
26
38%
as merge, nu am barca proprie si nici cu cine sa ma cuplez
33
49%
as merge, dau doar de pe mal
9
13%

Voturi totale: 68

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 16 Ian 2006, 22:48

@wilddanude

Vad a e tot ce vrei. Dar mititei se pot minca pe vapor ? Ca eu cu pestele sunt cam suparat. Viu imi place, mort nu ma ating. :lol:

Tudor

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Ian 2006, 23:13

Niste mititei din peste pentru Tudor te rog! :lol: :lol: :lol:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 16 Ian 2006, 23:27

wilddanube scrie:da
Mic dejun, dejun la pachet, cina
Inclus apa min, cafea filtru
Am vazut preturile.Sunt OK .
Dar cred ca ai omis ceva sau n-am eu rabdare sa citesc chiar tot.
In fine , o sticla de vin cat costa ?
Ca fara degresantul asta eu nu rezist 2 zile in Delta. La 5 nici nu vreau sa ma gandesc.:)
Ma refer la sticla obisnuita de 0.75l de "Murfi" sa zicem.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Ian 2006, 01:27

wilddanube scrie:Nick
Locatii de stiuca de pe mal nu sint in nici una dintre cele 3 propuneri facute de mine. Si NO WAY 3-5 km de mers pe jos. Distante din astea doar pe malul drept al sulinei, sau pe plaja de la sfantu`, in rest barca e sfanta.
Merge din Sf Gheorghe s-o iei pe jos toata localitatea in sens opus fata de plaja, pana dai de drumul care merge spre Sulina, si pe urma s-o iei pe acolo. Dar cred ca-i cam singura locatie.

Preturile sunt normale judecand individual, exceptand faptul ca la 3 zile iesi mai ieftin per zi decat la 4 si la 5 zile :P. Acum insa, daca ne strangem aici oameni cat sa umplem pontonul, stabilim o data ferma si dam un avans eu zic ca ar fi loc de facut o reducere substantiala, si la cazare si la inchiriere barci. :wink:
Cu lacrimi Bastus!

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 17 Ian 2006, 08:34

Eu ma inscriu pentru un sejur de 5-6 zile,pe ponton,insa doresc sa aflu cit mai repede perioada.Preturile imi convin.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 17 Ian 2006, 09:35

Raspunsuri
Tudor- Orice meniu se rezolva daca se anunta cu catva timp( 2, 3 zile inainte de inceperea sejurului) De obicei eu intreb cine mananca exclusiv peste si cine nu mananca deloc sau e vegetarian. Evident ca o sa facem si mici la gratar. Dintre preparatele din peste cele mai cerute mentionez: stiuca umpluta, chiftelute de stiuca, crutoane de salau, marinata de scrumbie.
Gerula- sejurul e de 3zile/2 nopti sau 6zile/5nopti. Preturile sunt mai mici per noapte cazare cu cat sejurul e mai lung.
Mugur stefan- Preturile la bar sunt de la orice terasa din Bucuresti.Poti veni si cu degresantul propriu cu toate ca asi prefera si o oarecare vanzare la bar.

Alte precizari
Flota este compusa din 5 lagune cu 15 hp si 2 rapide. De obicei, mai ales in week-enduri, e bataie pe barci si in consecinta se fac programari.

muffintop
junior
junior

Mesaj de muffintop » 17 Ian 2006, 09:56

pai daca preturile ne convin haideti sa stabilim data si sa dam omului un avans si cu asta basta. care e capacitatea pontonului? cate camere sunt? ca barci am inteles ca sunt doar 7... din care 5 au pret rezonabil. cum spuneam si mai sus, eu as merge pe ponton. asta daca mai am loc dupa ce se baga "pilosii" (cunoscutii lui wilddanube)...
get a job and xxx more -- www.ejobs.ro

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Ian 2006, 11:56

wilddanube, deci este aer conditionat in camera ?
eu intelesesem de la tine ca ai numai in sala de mese
sau vorbeai acum despre pontonul nou ?

deci, acum discutia cu participarea este de principiu, nu am inceput inca liste pentru ca mai este mult timp si am vrut intai sa vedem ce si cum

in momentul in care wilddanube considera ca este momentul oportun, vom deschide listele de participare - ponton si cort

singurul lucru de care ma tem este o vara inundata.....

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 17 Ian 2006, 12:24

Afirmativ Dane
In camere e aer conditionat. Aerul intra pe tubulaturi.

Pontonul cel nou, care fi gata in iunie iulia a.c. , va avea probabil instalatie de climatizare pe ventiloconvectoare.
Si acum o intrebare:
-daca printre voi e vreun importator sau vreun producator de utilaje sau materiale de care am nevoie pentru constructia unui nou hotel plutitor adica : generator curent, centrala termica, climatizare, acoperitori, rigips,paneluri etc etc sa ia legatura cu mine ca poate cumpar de la el.
Scuzati off-topicul

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 17 Ian 2006, 14:45

Eu te ajut cu o centrala telefonica Panasonic, scuzati offtopicul :)
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns