Tabara de pescuit Delta Dunarii - vara 2006
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Cu hotelul plutitor poti ajunge cam peste tot. Optiunea e a turistilor dar, in special pentru locatiile de pescuit, se merge pe mana mea, ca doar nu degeaba sunt "tatic" in delta.
Inca 2 precizari pentru dr.pike
- preturile pe care le-am postat mai sus sunt strict pentru locatia Uzlina. Pentru altele variaza.
- UN ponton de 4 stele are latimea de 7,5 m. Tu ai fost tot pe un ponton ca al meu cu latime de 5 m "autointitulat" de 4 stele
De obicei locatiile" dragi noua" le stabilim telefonic si nu pe forumuri.
Da-mi un mail pe office@wilddanube.ro sau un telefon si putem discuta orice oferta
Inca 2 precizari pentru dr.pike
- preturile pe care le-am postat mai sus sunt strict pentru locatia Uzlina. Pentru altele variaza.
- UN ponton de 4 stele are latimea de 7,5 m. Tu ai fost tot pe un ponton ca al meu cu latime de 5 m "autointitulat" de 4 stele
De obicei locatiile" dragi noua" le stabilim telefonic si nu pe forumuri.
Da-mi un mail pe office@wilddanube.ro sau un telefon si putem discuta orice oferta
vreau doar sa spun ca si mie mi se par rezonabile bine preturile lui wilddanube. eu ma bag la ponton, deci daca cineva face o lista cu tabara asta sau ceva, puteti sa ma treceti cu 2 persoane peponton.
get a job and xxx more -- www.ejobs.ro
- wilddanube
- veteran
Astazi locatia UZLINA
- km 68 Brat Sf.Gheorghe
- Acces de la Murighiol - parcare pazita-5 ron/zi/auto
Transfer
- 15min cu lagune 15 hp cu max 4 pers si bagaje
Campare
- cota tulcea peste 330 - inundate 75 % din locurile de campare
- sub 200 se pot amenaja suficiente locuri
Corturile se pot amplasa pe malul stang al buclei, fie incepand cu 300 m in aval de complexul Cormoran fie incepand cu 200m in amonte. Sunt destule locuri in care corturile pot fi grupate. Hotelul plutitor este acostat in fata complexului.
Pescuit
Comparativ cu Gura Perivolovca pescuitul de pe mal(cel stang) pentru crap somn salau se desfasoara putin mai anevoios (daca se urmaresc trofee) datorita topografiei fundului apei - cu intinsuri si praguri legate. Mai ales la cote mari, o barca, fie ea si pneumatica, e indicata pentru a te priponi in ghionder deasupra pragurilor.
Curentul e mult mai slab iar adancimile( mal stang) variaza intre 4- 11 m aval de complex si 4- 6 m amonte primii 2 km ajungand la 13m zona km 71 Garla Filat. Malul drept, abordabil in special cu barca (si pneumatica curentul fiind slab) are intinsura cu stuf si bradis- produce stiuca- neconstituind insa o locatie clasica de spinning.
Zona Uzlina produce frecvent capturi de Salau (mai ales la stationar cu momeli naturale) si crap mare daca ai scule si stii unde sa-i cauti. Pentru somn in ultima perioada nu s-au inregistrat capturi mari ci doar pana in 5 6 kg. La avat zonele de copaci prabusiti.
Twisterele si voblerele( neconstituind totusi principala metoda) produc salau avat stiuci somotei bibani si rosioare
Stiuca este ( cu lagune cu 15 hp) la:
- 30 min-45 min - ghiolurile si japsele tributare Perivolovcai cam 15 la numar
- 1h 40-50 - holbine, dunavaturi, perisor
AVANTAJE
- Pretul cel mai mic
- Zona e usor accesibila, are si padure dar destul de departe de locatia pontonului.
- Destul de comod pescuitul stationar de pe mal
- Distanta pana la stiuca nu e foarte mare, pe Perivolovca eventualele pneumatice putand fi remorcate pana pe ghioluri - dar NU e valabil pentru restul locatiilor de stiuca
- Are potential si pentru cei mai putini dibaci
- Pentru stiucarii exclusivi care nu vor in ruptul capului sa dea la stationar si care prefera sa nu stea tot timpul in tabara cu restul lumii, pot sa-si amplaseze 2 sau 3 corturi pe garla perivolovca foarte aproape de ghioluri, dar asta numai in conditiile unei cote de sub 160 Tulcea
DEZAVANTAJE
- Zona e f. cunoscuta si de aici posibil aglomeratie, corturi, ambarcatiuni, manea. Nu e umbra deloc, ci doar in zonele de padure care sunt destul de departe de locatia pontonului
- km 68 Brat Sf.Gheorghe
- Acces de la Murighiol - parcare pazita-5 ron/zi/auto
Transfer
- 15min cu lagune 15 hp cu max 4 pers si bagaje
Campare
- cota tulcea peste 330 - inundate 75 % din locurile de campare
- sub 200 se pot amenaja suficiente locuri
Corturile se pot amplasa pe malul stang al buclei, fie incepand cu 300 m in aval de complexul Cormoran fie incepand cu 200m in amonte. Sunt destule locuri in care corturile pot fi grupate. Hotelul plutitor este acostat in fata complexului.
Pescuit
Comparativ cu Gura Perivolovca pescuitul de pe mal(cel stang) pentru crap somn salau se desfasoara putin mai anevoios (daca se urmaresc trofee) datorita topografiei fundului apei - cu intinsuri si praguri legate. Mai ales la cote mari, o barca, fie ea si pneumatica, e indicata pentru a te priponi in ghionder deasupra pragurilor.
Curentul e mult mai slab iar adancimile( mal stang) variaza intre 4- 11 m aval de complex si 4- 6 m amonte primii 2 km ajungand la 13m zona km 71 Garla Filat. Malul drept, abordabil in special cu barca (si pneumatica curentul fiind slab) are intinsura cu stuf si bradis- produce stiuca- neconstituind insa o locatie clasica de spinning.
Zona Uzlina produce frecvent capturi de Salau (mai ales la stationar cu momeli naturale) si crap mare daca ai scule si stii unde sa-i cauti. Pentru somn in ultima perioada nu s-au inregistrat capturi mari ci doar pana in 5 6 kg. La avat zonele de copaci prabusiti.
Twisterele si voblerele( neconstituind totusi principala metoda) produc salau avat stiuci somotei bibani si rosioare
Stiuca este ( cu lagune cu 15 hp) la:
- 30 min-45 min - ghiolurile si japsele tributare Perivolovcai cam 15 la numar
- 1h 40-50 - holbine, dunavaturi, perisor
AVANTAJE
- Pretul cel mai mic
- Zona e usor accesibila, are si padure dar destul de departe de locatia pontonului.
- Destul de comod pescuitul stationar de pe mal
- Distanta pana la stiuca nu e foarte mare, pe Perivolovca eventualele pneumatice putand fi remorcate pana pe ghioluri - dar NU e valabil pentru restul locatiilor de stiuca
- Are potential si pentru cei mai putini dibaci
- Pentru stiucarii exclusivi care nu vor in ruptul capului sa dea la stationar si care prefera sa nu stea tot timpul in tabara cu restul lumii, pot sa-si amplaseze 2 sau 3 corturi pe garla perivolovca foarte aproape de ghioluri, dar asta numai in conditiile unei cote de sub 160 Tulcea
DEZAVANTAJE
- Zona e f. cunoscuta si de aici posibil aglomeratie, corturi, ambarcatiuni, manea. Nu e umbra deloc, ci doar in zonele de padure care sunt destul de departe de locatia pontonului
Mie preturile imi par absolut ok , mai ales ca nu vrem acum sa facem un test de piata turistica a deltei.
Pescarii pot sa-si aleaga unde vor sa se cazeze sau sa manance !
Eu unul prefer sa-mi fac ciorba de peste si tocanita de iepure si fazan (baietiii stiee) la ceaunul pe cuptorul de lemne sapat in mal sau sa dorm in cort pe patul de campanie (fox bineinteles
) .
De laudat initiativa, ca asa pot venii si cei mai pretentiosi sau sensibili sau pentru sotii, copii, prietene, amice de o partida , etc .
Pescarii pot sa-si aleaga unde vor sa se cazeze sau sa manance !
Eu unul prefer sa-mi fac ciorba de peste si tocanita de iepure si fazan (baietiii stiee) la ceaunul pe cuptorul de lemne sapat in mal sau sa dorm in cort pe patul de campanie (fox bineinteles

De laudat initiativa, ca asa pot venii si cei mai pretentiosi sau sensibili sau pentru sotii, copii, prietene, amice de o partida , etc .
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
sper ca nu este suparare ca discutam preturile...daca tot le-ai pus pe un forum?- Adelin - da-mi si mie secretul ca o persoana sa cheltuie 10 lei pe o pensiune completa ( mic dejun, pranz, cina) . Sincer nu cred ca tu insuti traiesti acasa cu 10lei/zi pentru mancare.
- Muskloiu - preturile postate sunt batute in cuie. Scopul meu este sa tin cont de sugestiile voastre si sa incerc impreuna cu Dan SA ORGANIZAM ACEASTA TABARA , facand-o accesibila.

Preturile afisate includ pensiune completa?
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
- wilddanube
- veteran
atunci si mie mie preturile mi se par ok .....adica nici mari nici mici.Oricum sper sa ai plasa de tantari la ferestre ...sper spre a nu primi doza care ma face sa intru in soc anafilactic .....si nu glumescwilddanube scrie:da
Mic dejun, dejun la pachet, cina
Inclus apa min, cafea filtru

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
- wilddanube
- veteran
fiecare camera are plasa, aparat si pastile tantari, aer conditionat, dus, wc.,lavoar, prosoape, pahare, veste salvare, etc ca tot fac acum inventarele de sfarsit de an
In restaurant , pentru ca stiu ca intereseaza, am 2 vitrine si 3 lazi frigo + 1 masina facut gheata cu apa plata
Si cu ocazia asta mi-am facut si reclama
Ce zici Dane ?
In restaurant , pentru ca stiu ca intereseaza, am 2 vitrine si 3 lazi frigo + 1 masina facut gheata cu apa plata
Si cu ocazia asta mi-am facut si reclama
Ce zici Dane ?