Tabara de pescuit Delta Dunarii - vara 2006
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Ma bucura - nu fac misto- reactiile voastre. Si le astept in continuare.
Scopul acestui topic nu este acela de a-mi face eu reclama ( dupa cum ati vazut timp de 2 ani v-am dat exclusiv informatii despre delta si niciodata nu am postat preturi sau mi-am promovat programele de pescuit) ci de a incerca sa organizam o tabara de pescuit in delta pentru a ne cunoaste.
Repet
Veniti cu cat mai multe sugestii referitoare la preturi si la programe.
Preturile pe care le-am postat sunt pentru locatia cea mai ieftina si sunt valabile pentru cei ce solicita confort de 3 stele pe hotel plutitor. Nimic nu va impiedica sa stati la cort, sa va gatiti singuri si sa veniti cu propriile barci. Angajamentul meu fata de Dan este sa va ajut sa organizati aceasta tabara.
Si acum raspund punctual:
- Adelin - da-mi si mie secretul ca o persoana sa cheltuie 10 lei pe o pensiune completa ( mic dejun, pranz, cina) . Sincer nu cred ca tu insuti traiesti acasa cu 10lei/zi pentru mancare.
- Muskloiu - preturile postate sunt batute in cuie. Scopul meu este sa tin cont de sugestiile voastre si sa incerc impreuna cu Dan SA ORGANIZAM ACEASTA TABARA , facand-o accesibila.
Ganditi-va voi care va este bugetul alocat si vom vedea ce e de facut.
Scopul acestui topic nu este acela de a-mi face eu reclama ( dupa cum ati vazut timp de 2 ani v-am dat exclusiv informatii despre delta si niciodata nu am postat preturi sau mi-am promovat programele de pescuit) ci de a incerca sa organizam o tabara de pescuit in delta pentru a ne cunoaste.
Repet
Veniti cu cat mai multe sugestii referitoare la preturi si la programe.
Preturile pe care le-am postat sunt pentru locatia cea mai ieftina si sunt valabile pentru cei ce solicita confort de 3 stele pe hotel plutitor. Nimic nu va impiedica sa stati la cort, sa va gatiti singuri si sa veniti cu propriile barci. Angajamentul meu fata de Dan este sa va ajut sa organizati aceasta tabara.
Si acum raspund punctual:
- Adelin - da-mi si mie secretul ca o persoana sa cheltuie 10 lei pe o pensiune completa ( mic dejun, pranz, cina) . Sincer nu cred ca tu insuti traiesti acasa cu 10lei/zi pentru mancare.
- Muskloiu - preturile postate sunt batute in cuie. Scopul meu este sa tin cont de sugestiile voastre si sa incerc impreuna cu Dan SA ORGANIZAM ACEASTA TABARA , facand-o accesibila.
Ganditi-va voi care va este bugetul alocat si vom vedea ce e de facut.
Pe mine personal nu m-au surprins deloc preturile,cine vrea confort de trei stele,sa plateasca ca atare.Eu prefer cortul si o mancare la ceaun,o saramura pe tabla,etc.Asa am fost anul trecut la Crisan cu niste baieti din asociatie si costurile au fost infime.Cand am fost in august la Sfantu-Gheorghe am stat la cineva cu pensiune completa la 500000/zi/persoana.A meritat toti banii,nimeni nu gateste pestele precum lipovenii si desi nu ma omor dupa preparate pescaresti,am mancat de nu ma recunosteam.
Asa si cu tabara noastra,cine are buget redus-la cort,costurile se reduc considerabil,singura problema ramane transportul cu barca care e cam costisitor.Poate ne ajuta wildanube cu o locatie cu stiuci care sa fie accesibila pe uscat,nu ma deranjeaza sa merg 5-6 km pe jos,sau mai mult la nevoie.Ce ziceti?
P.S.Sunt Nick,sunt intr-o vizita de lucru(legam niste muste)la Paul.

P.S.Sunt Nick,sunt intr-o vizita de lucru(legam niste muste)la Paul.
- wilddanube
- veteran
In ceea ce priveste barcile.
EXEMPLU de optimizare:
- daca o ehipa de 4 oameni are o pneumatica mica, aceasta va fi remorcata pana pe ghioluri de o barca de la mine (costurile impartindu-se la 4) si apoi va veti imparti fie 2 cu 2, fie 3 in laguna si 1 in pneumatica. Puteti fi remorcati si de altcineva din tabara, poate.
EXEMPLU de optimizare:
- daca o ehipa de 4 oameni are o pneumatica mica, aceasta va fi remorcata pana pe ghioluri de o barca de la mine (costurile impartindu-se la 4) si apoi va veti imparti fie 2 cu 2, fie 3 in laguna si 1 in pneumatica. Puteti fi remorcati si de altcineva din tabara, poate.
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
wilddanube scrie: - Adelin - da-mi si mie secretul ca o persoana sa cheltuie 10 lei pe o pensiune completa ( mic dejun, pranz, cina) . Sincer nu cred ca tu insuti traiesti acasa cu 10lei/zi pentru mancare..
Nu ai ineles, eu glumeam...nornal ca asa ceva nu exista, doar ca anul trecut cand am mers eu in Delta si am postat niste preturi, lumea zicea ca sunt enorme. Asa ca asteaptate la reactii.

Preturile mi se par mai mult decat rezonabile! In noiembrie 2005 am fost pe un ponton de 4 stele si am iesit mult mai mult! Daca reusesc sa vin ma inscriu la ponton.
OFFTOPIC: WildDanube, cu pontonul tau se merge in locuri alese de tine, sau daca venim 10 pescari si iti spunem ca vrem sa stam cu pontonul in zona "y" ne duci acolo? Nu de altceva, dar in toamna am mers si am acostat pontonul intr-o locatie draga noua si acolo am pescuit o saptamana
OFFTOPIC: WildDanube, cu pontonul tau se merge in locuri alese de tine, sau daca venim 10 pescari si iti spunem ca vrem sa stam cu pontonul in zona "y" ne duci acolo? Nu de altceva, dar in toamna am mers si am acostat pontonul intr-o locatie draga noua si acolo am pescuit o saptamana